PDA

Tüm Versiyonu Göster : Muzaffer Oruçoğlu / Dersim

Eylül
09-08-06, 14:01
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Seyit, askerlerin arasında binaya sokuldu. Lüks lambasının aydınlığında parlayan mihver ve namlu kalabalığıyla karşılaştı. Pencereye yakın bir köşeye götürüldü. Namluların arasından baktığında, karşı köşede bekleyen oğlunun sararmış benziyle karşılaştı. Yıkıcı bir acı ve çaresizlik duygusuyla, kendisini kuşatan silahlı, tıfıl yüzlere bakındı. Ne yapalım ihtiyar, emir kuluyuz, elimizden bir şey gelmiyor diyen bakışlara sığındı. Dikliğini ve korkusuz görünümünü bozmadan, İhsan Beye çevirdi bakışlarını, "Sizden bir isteğim var efendi hazretleri," dedi; "Beni oğlumdan önce asın."
(Arka Kapak)

38 Dersim isyanı olarakta bilinen Şeyh Sait Ayaklanması hakkında Türkiyenin yakın tarihi ile ilgili bir roman.
ben ilgiyle okumuştum:)

skocaman68
09-08-06, 16:06
"Sizden bir isteğim var efendi hazretleri," dedi; "Beni oğlumdan önce asın."

bir babanın ya da annenin böyle bir durumda isteyebileceği en güzel dilek bence...

sağolasın eylül

Eylül
09-08-06, 16:39
"Sizden bir isteğim var efendi hazretleri," dedi; "Beni oğlumdan önce asın."

bir babanın ya da annenin böyle bir durumda isteyebileceği en güzel dilek bence...

sağolasın eylül

ben bu kitabı okurken çok ağladım ve çok güldüm...
şiddetle tavsiye ederim

skocaman68
09-08-06, 17:11
sende varsa bana getirir misin?

Eylül
09-08-06, 18:22
kğ5 sende varsa bana getirir misin?
ben yanıtımı sana sözlü olarak verdim

SİMGE
09-08-06, 18:24
muhabbetinizi bölemek gibi olacak ama bencede bir anne ve babanın isteyeceği en güzel dilek diyebilirim ama anne ve babalar içinnn