PDA

Tüm Versiyonu Göster : görev çubuğundan başlayan donma prb.i

blackwitch
17-04-05, 01:49
merhaba arkadaşlar..bilg.ım bir süredir prg.ı çalıştırmayı durduruyor ve o an kullandığım pencere hariç diğer tüm prg.ları donduruyor..alttaki görev çubuğundan donarak başlayan bu durum bilg.ki tüm bölümlere geçiyor ve resetlemeden bilgisayarı tekrar kullanamıyorum...antivirüsü değiştirdim bazı prg.ı kaldırıp tekrar yükledim spy arattım vs hiçbir fayda etmedi.. formatta atmak istemiyorum... bunun derdi nedir? ilacı nedir?
:o

Darkfighter
17-04-05, 01:58
format..... :)

varyemez
17-04-05, 02:01
Peki bunu hangi programı kullanırken yada ne zaman karşılaşıyorsun?

blackwitch
17-04-05, 03:54
onu bulabilsem zaten mahvedeceğim o prg.ı :mad:
internetteyken her defasında resetliyorum..

yesghost
17-04-05, 07:37
Donanım problemin olabilir kontrol et. birde başlangıçta hangi program çalışıyr bak ve tek tek çalışmalarını engelle

sortep
26-04-05, 01:25
selam arkadaşlar
herşey düzgün giderken birden kasadan garip sesler geliyor ve ip numaram yazılı olan bir flaş gate diye bir sayfa açılıyor ne var ne yok bilgi silip süpürüyor..
ne yapabilirim

gencdesign
29-04-05, 15:45
bir an önce bir antispyware bul. bence microsoft unkii kullan.güncelledikten sonra taramayı güvenli kipte yaptır. bu sayede program regedit verilerine daha hızlı erişecektir. kolay gelsin...

Darkfighter
29-04-05, 16:22
blackwitch sen şimdi bana güvenmezsin ama ben genede sana giant antispyware'ı tavsiye ederim gerçi yanlış hatırlamıyosam bi ara bu programı sanada vermiş olmam lazım sw3
eğer makinandan sildiysen müsait bir zamanda bakarız tabi bizim net lütfederde düzelirse
neyse burdan Microsoft Anti Spyware (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) indirebilirsin diğeri gibi key derdi yok crack derdi yok

gerçi senin sorun programdan çok donanımsal gibi geliyo