PDA

Tüm Versiyonu Göster : Msn Spaceste Canli Tv

sensizim
29-07-06, 21:05
NASA : Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
atv : Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
trtint : Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
stv : Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
showtv : Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
NumberoneTv:Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

teknikeronline
05-02-07, 03:09
ya abiler tamam da step 1 step 2 step 3 adımını nasıl geçicez eğer yasaksa özürdilerim ama benim spacese 14 şubata kadar havada aşk kokusu var şarkısı koymam lazım acillenn teknikeronline@hotmail.com mailim walla o şarkıyı spacesime nasıl koyamama yardım edene 100 gsm cep konturu helal olsun neolur bana ulaşın 14şubata kadar pls