PDA

Tüm Versiyonu Göster : arkadaşlar kodları nası hareket ettircem

yousuff
25-07-06, 21:41
arkadaşlar tasarım aşamasında olan sitem hakkında sorum olcak sizlere bir resmi normal bi şekilde istediğim yere taşıyabiliyorum ama mesela analog saat kodunu yazıyorum o saat sağ alt köşede çıkıyo üst tarafa çıkarmaya çalışıyorum olmuyo left right center kodlarını kullanıyorum genede olmuyo hep o çevrede takılıyo
2.sorum ise arkaplana bir doğa resmi koydum örneğin o resim kat kat 2 resim olarak gözüküyo ve altta ayrı üstte ayrı gözüküyo alttakini nası iptal edebilirim silerim yani üsttekiden menü resim herşeyimi hazırladım ama alttakide kötü duruyo ne yaptıysam onuda iptal edemedim yardımcı olursanız sevinirim frontpagede çalışıyorum...

SadrazaM
15-08-06, 07:09
kardes biraz gec gordum kusura bakma belki isin halledilmistir ama ben yinede yaziyim belki baskasinin isini gorur...

1. sanirim hazir java kullaniyosun onun icin, o kodun icinde mutlaka yerini degistirebilmek icin 'left-right-center' kodlarida vardir iyi arastir kodu mutlaka bulacaksin, yada en kotu ihtimal c/p yaparken eksik halde kopyaliyorsun buda olabilir... (kodlari bana bi sekilde ulastirirsan dahada acik sekilde yardim edebilirim)

2. sorun icinde java kullanabilirsin ancak 2. yontem olarak 'table' komutunu kullanarakta resim sayisini 1'e dusurebilirsin

kolay gelsin...

txgfrm
13-11-06, 04:17
<html>
<head>
<meta Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor."Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>txgfrm</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-image: url(arkaplan resmi buraya.jpg);
background-repeat: no-repeat;
}
#Layer1 {
position:absolute;
left:103px;
top:86px;
width:139px;