PDA

Tüm Versiyonu Göster : System Of a Down Gerçeği!!!! Lanet olsun

lazkızı
16-07-06, 02:22
Kendilerini numetal gibi saçma bir tarzda müzik yapan ünlü grup system of a down türk düşmanı çıktı

bu grubun dinleyicilerine saygı duyuyorum ama bunlara hayranlık besleyen her türk vatandaşını kınıyorum.

arkadaşlar yaptıkları müzik güzel olabilir ama bir kere şunda anlaşalım oldukça basit ve kalitesiz.varlıklarını da yaptıkları türkiye karşıtı propagandaya borçlular.siyasi kimlikleri yüzünden bugün bu durumdalar.onlardan çok daha kaliteli gruplar var ve ne yazık ki daha az ilgi görüyorlar.

birde ciddi bir tutarsızlıkları var arkadaşlar.savaş karşıtı bir çok şarkı yapıyorlar.ama sitelerinde şöyle bir metin vardı (linki bulamadım bulsaydım ekleyecektim)

"türkiye bir avukatlık şirketi ile anlaşmış ve kendi imajını düzeltmek için propaganda yapmaya başlamışdır.buna izin vermeyelim, türkiye yi protesto edelim.çünkü amerikan ordularının ırak a geçişine izin vermediler,bir çok askerimiz bu sebepten öldü''

''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu a şaşkınlar.'' diye içimden geçirmedim değil.yani bir insan niyetini ancak bu kadar belli edebilir.şimdi sen savaş karşıtı binlerce şarkı yapsan ne olacak ki?kimi inandıracaksın?

işin en üzücü yanı bunların avrupa da en çok albümlerinin satıldığı ülke ne yazık ki türkiye arkadaşlar.çoğu kişi pentagram ı tanımazken bu şaşkın ırkcıların albümlerini alıyor.onların kalitesiz şarkılarını dinliyor.yapmayın arkadaşlar bunlara prim vermeyin.soad ile ilgili hiçbir şey ile ilgilenmeyin.bakın aşağıya onların yaptığı bir şarkının türkçe sözlerini ve 24 nisan günleri yapılan gösterilere katılarak nasıl propaganda yaptıklarını gösteren fotoları koyuyorum dikkatle inceleyin arkadaşlar.bunlar faşistin önde gidenidir.şarkının adını yazmayacağım bilen zaten biliyordur.çünkü yazınca merak edip indirenler oluyor.bunu yapmayın arkadaşlar istedikleri de bu çünkü.

hissedebiliyor musun hayaletlerin rahatsız edici varlığını?(sözde soykırımda öldürülmüş ermenilerin hayaletlerinden bahsediyor)
hissedebiliyor musun hayaletlerin rahatsız edici varlığını?

yalancı!,katil!,şeytan!

bizim nehrimizin ardında(aras ırmağından bahsediyor)
bazılarının bayrağı dikili savaş halinde

yalancı!,katil!,şeytan!
bizim nehrimizin ardında!
özgürlük...
özgürlük...
özgürüz biz...
özgürüz biz...
özgür…

korkuyor musun kutsal dağ?....(ağrı dağından bahsediyor)

yalancı!,katil!,şeytan!

bazılarından bizim olan dağın hepsini geri al

yalancı!,katil!,şeytan!
özgürlük...
özgürlük...
özgürüz biz...
özgürüz biz...
özgür…

her zaman dağın yamacında bekleyecekler
hiçbir şeylerinin olmadığını öğrettik onlara

tarikatcı!,katil!,i.ne!
bizim nehrimizin ardında

tarikatcı!,katil!,i.ne!
bizim nehrimizin ardında
özgürlük...
özgürlük...
özgürüz biz...
özgürüz biz...
özgür…
ahhhh ahhhh ahhhh ahhhh !
ahhhh ahhhh ahhhh ahhhh !(niye bu kadar çok bağırıyor bilmiyorum)

bu souls(ruhlar) 2005 turnelerinin afişi.bu turneye 24 nisan da gerçekleştirdiler.(yani sözde ermeni katliamında ölenlerin anılma gününe denk getirdiler).çok insancıl bir afiş değil mi?barış yanlısı adamlara bakın....

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ne yazıyor? itiraf et türkiye sen suçlusun

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

bunda ne yazıyor?
(sözde) soykırımı inkar edenler (sözde) soykırımı yapanların suç ortaklarıdır.türkiye suçludur!!!

Bu Gece Son Yemeğim Yarın Belki Öleceğim....

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Artık bunlardan nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!

ProfessoR_X
16-07-06, 03:20
bu gerçeği bizimle paylaştığın için sana tüm içtenliğimle teşekkür ederim lazkızı...;):)

lazkızı
16-07-06, 18:54
Rica ederim

Eylül
21-07-06, 10:29
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşım çok sağol, bizimle paylaşıp bilgilendirdiğin için.
kardeşim dinler böle müzükleri onu da uyarayım.

gulperi
21-07-06, 10:38
saolasın dostum gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin

Gölgecil
21-07-06, 15:01
Teşekkür ederim laz kızı. Ben dinlemiyorum onları, zaten dinleyenleri de böyle bir konuda bilgilendiririm ama eminim severek dinleyenler bu değerden pek etkilenmez. Bağımlılık halinde çünkü bazılarında. Eee bu değeri dikkate alıp tepki gösterenler de olur elbette. İşte asıl zor iş onların bence. Dinlemeyenler yada bağımlı olup ta kulak asmayanlar için değişen birşey olmayacak. Bize de bazı değerlerimize karşı tepki göstermek ve insanları bilgilendirmek kalıyor. Tekrardan teşekkür ederim ;)

ImmoRtaL
21-07-06, 15:12
BEn seviyordum bu şerefsizleri...

Ama 15 gün kadar tüm albümleri shift + delete tuşları yardımıyla bilgisayarımdan , ermeni olduklarını öğrendiğimde kafamdan sildim.
Amerikalı sanıyordum ben bunları. Kendime kızıyorum... :mad2:

Şerefsiz mahluklar..

lazkızı
21-07-06, 16:06
Arkadaşlar bende tarzlarını seviyordum fakat bunlar insan değillermiş bn uzaklaşabildiysemdiğerleri kesin uzaklaşır çünkü ben bu adamların delisiydim:S

pooca
21-07-06, 16:46
Kendilerini numetal gibi saçma bir tarzda müzik yapan

tmm grup hakkında söledikleriniz doru olabilir ama numetal nie saçma bi tarzmış ?? ğşj2

lazkızı
21-07-06, 16:52
bana da eskıden guzel gelıyordu hatta bayılıodum ama bunları duyduktan sonra dusuncelerım cok degıstı

Gauss
21-07-06, 16:57
BEn seviyordum bu şerefsizleri...

Ama 15 gün kadar tüm albümleri shift + delete tuşları yardımıyla bilgisayarımdan , ermeni olduklarını öğrendiğimde kafamdan sildim.
Amerikalı sanıyordum ben bunları. Kendime kızıyorum... :mad2:

Şerefsiz mahluklar..

Yane veli keşke herkes senin gibi shift + delete yapsa...

Benim kardeşte dinliyor eve gideyim bende yapacam senin yaptığını...

barisyonal
24-07-06, 01:50
zurna bunlar zurna

SadrazaM
24-07-06, 07:24
bende amerikali saniyordum ya bunlari, ama hic dinlemedigim icin vicdanen rahatim cok sukur :)

anlamadigim bisey var arkadaslar... soad bi serefsizlik yapti herkes ayaklandi ve herkes nefret etti ama ahmet kaya denilen sahsiyet, pkk gibi terorist bir grupun bayragi altinda resim cektirip "vallahi apoyu ozledim" diye sarki soyledi ama nedense kimsenin sesi cikmadi, hadi milletin ses cikartmasini bi kenara koydum, ama bu ulkede hala o sahsiyet kaset satiyor ve hala para kazaniyorsa benim ne soad'a ne ahmet kaya'ya nede milletimize diyecek bisey var, cunku yapilan iki serefsizligin arasinda pek bi fark goremiyorum ben ğşj2