eylül_06
07-07-06, 00:16
[Link only for Paid Subscribers]
|
Tüm Versiyonu Göster : Döneceksin diye söz ver... eylül_06 07-07-06, 00:16 [Link only for Paid Subscribers] bigbek 07-07-06, 00:22 Dönmeyeceğim Bir gün Kırıcı tavırlarından Bakıpta görmeyen bakışlarından En çok da duygusuzluğundan bıkıp Hiç beklemediğin bir anda Ayağımı sertçe vuracağım yere Ve Elveda gidiyorum Diyeceğim sadece Belki İlk günlerde aramayacaksın Hatırlamıyorum, unuttum Gözleri ne renkti Ya saçları Teni neye kokardı diyeceksin Hatta daha fazla güleceksin Ama gün geçtikçe Boş odalarda Aramaya başlayacaksın beni İşte o zaman... Dayanabilecekmisin bensizliğe? Özlemlere Yatağa yattığında Başımı koyduğum yastığı Okşamayacakmısın? Sarılıp koklamayacakmısın? Sinen kokumu... Yatakta dönüp durarak Aramayacakmısın beni? Uykunda Kollarını uzatıp da Sarılmak isteyip Boşluğa uzandığında Üzülmeyecekmisin? Özlemeyecekmisin tenimi Sıcacık, öpmeni bekleyen Dudaklarımı... Uykun kaçıpta balkona çıktığında Esen hafif meltem Hatırlatmayacak mı saçlarımı? Oysa nasıl da severdin Parmaklarını saçlarımda Dolaştırıp, okşamayı Yüreğinde duyup bensizliği Kahretmeyecekmisin bencilliğine Düşünmeyecekmisin Acaba şu anda nerede diye Biliyorum ki sigaraları Ard arda yakıp düşünecek Ve özleyeceksin... Biliyorum ki Tekrar sana dönmemi bekleyeceksin... Biliyorum ki Ben de özleyeceğim seni Biliyorum ki Yatağımda dönüp duracak Seni arayacağım çaresizce Oysa, Öylesine huzur duyardım ki Kollarının arasında Başım göğsünde uyurken Teninin kokusu hala içimde Sana elveda dediğimde Yüreğimi, sevgimi, yaşamı Bıraktım sende... Şimdi sensizliğimde Yaşayan bir ölüyüm sadece Ama inat ettim Asla dönmeyeceğim geriye... |