Tüm Versiyonu Göster : Yardim
Daha yas 16 bu zamandan basliyayim dedim ögrenmeye
ve Visual Basic e basladim
Ama gecen bize bi abi geldi C/C++ ögren dedi simdik Visual basicle baslarsan sonra C yi zor ögrenirsin kodlari karistirirsin dedi
Sizce Visual basic mi Yoksa C/C++ ögrenmeliyim Hangisi benim icin daha iyi olur?
Çok bilgili değilim bu konuda ama alt yapı olarak bir bilgim var Bence visual basic ile başlarsan olayı daha net kavrarsın çünkü ilk başlangıç için c biraz ağır gelebilir.
Bu konuda daha net bir cevabı bende beklemekteyim.Ama benim durumum biraz daha farklı.Elektrik-Elektronik Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim ve bu sene bol miktarda zamanım var.Bize okulda C++ öğretecekler.Visiual Basic ten başlamam doğru olurmu?Direk C den yada C++ dan mı başlasam sonradan kafamız karışmasın.Çünkü başka bir yerde hiç basic bilmeyenler C veya c++ daha iyi kavrıyor basic le karıştırılıyor kodlar flan diye sizce ne yapmalıyım?Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler
normalde programcılık bolumleri c ile başlar daha sonra c++ ve java die devam eder C ile başlarsan daha kolay olur senin için..
Bizi ilk başta Pascal ile başlattılar programlamaya... Daha sonra Visual basic sonra da C ve C++ ... Önemli olan mantığını kavrayabilmek ;) Benden sana tavsiyem Visual Basic'tir. Neden dersen, hem görsel, hem basit ;)
PcTeknikZone