PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yardim

kabak
08-06-06, 10:20
Daha yas 16 bu zamandan basliyayim dedim ögrenmeye
ve Visual Basic e basladim
Ama gecen bize bi abi geldi C/C++ ögren dedi simdik Visual basicle baslarsan sonra C yi zor ögrenirsin kodlari karistirirsin dedi

Sizce Visual basic mi Yoksa C/C++ ögrenmeliyim Hangisi benim icin daha iyi olur?

varyemez
08-06-06, 10:43
Çok bilgili değilim bu konuda ama alt yapı olarak bir bilgim var Bence visual basic ile başlarsan olayı daha net kavrarsın çünkü ilk başlangıç için c biraz ağır gelebilir.

Baydan
04-12-07, 19:55
Bu konuda daha net bir cevabı bende beklemekteyim.Ama benim durumum biraz daha farklı.Elektrik-Elektronik Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim ve bu sene bol miktarda zamanım var.Bize okulda C++ öğretecekler.Visiual Basic ten başlamam doğru olurmu?Direk C den yada C++ dan mı başlasam sonradan kafamız karışmasın.Çünkü başka bir yerde hiç basic bilmeyenler C veya c++ daha iyi kavrıyor basic le karıştırılıyor kodlar flan diye sizce ne yapmalıyım?Tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler

yyuzuak
02-02-08, 19:41
normalde programcılık bolumleri c ile başlar daha sonra c++ ve java die devam eder C ile başlarsan daha kolay olur senin için..

pWrofd_E
03-02-08, 01:03
Bizi ilk başta Pascal ile başlattılar programlamaya... Daha sonra Visual basic sonra da C ve C++ ... Önemli olan mantığını kavrayabilmek ;) Benden sana tavsiyem Visual Basic'tir. Neden dersen, hem görsel, hem basit ;)