PDA

Tüm Versiyonu Göster : Web sayfası yapmak istiyorum

AMED21
01-06-06, 16:04
Arkadaşlar ben web sayfası hazırlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

wowozange
06-06-06, 19:02
html kur derim ;)

karaca
06-06-06, 19:16
html de yazar (yazması kolay) asp ye çeviririm.vaktim çoksa ve kafam kaldırırsa javayı tercih ederim (ama henüz tam anlamıyla kullanmayı öğrenemedim :) )

dapHne
06-06-06, 21:25
ben en çok flash seviyorum ama çok zor :)

dedeefendi
06-06-06, 22:17
bu arada html kurulacak bir şey değil, sadece bir markup language yani (hyper text markup language) sanırım böyle bir açılımı vardı, ayrıca artık yanlız başına html kullanarak site yapmak devri geçti elbetteki esneklik açısından kodları bilirsen iyi olur (dhtml dahil) ancak çeşitli programlarla ve +php bilgisi ile etkileşimli güzel bir site yapabilirsin, tercihen asp de olabilir ancak php şu an tavsiye edilir ama ben maalesef asp yi daha iyi bildiğimden onu kullanıyorum.
Ayrıca java ve delphi kullanarak siten için faydalı aplicationlar sanırım buna uygulama diyebiliriz geliştirebilir bu kodların beraber çalışmasını sağlayabilirsin.
Bu konuda sana .net çatısını tavsiye ederim asp de bu platformda yazıyorum ama tabiki bunların hepsi yapacağın sitenin amacına, senin site yapmadaki amacına göre değişir.

Mesela flash ve html ile site yapılabilir ama bu profesyonel bir sitede tercih edilmez zira yavaşlık başta olmak üzere belli sebepleri vardır.

Ya da sadece dreamweaver kullanarak kısa sürede güzel görünümlü basit bir site yapabilirsin ama bu seferde etkileşimli ve dinamik olmaz.

Bence nasıl yapailirimden önceki soru neyi (ne amaçla) yapabilirim olmalı.

dedeefendi
07-06-06, 21:28
flash en iyisi

eminmisin..(!)

paylastikca
03-07-06, 19:52
arkadaşlar bencede yapacağınız sitenin içeriğine göre kullandığınız yapı değişir. örneğin çok basit birşey olacaksa bence html yeterlidir. ama gelişmiş birşey yapılacaksa asp,php,flash,jsp vs. vs. kullanılmalı derim. ayrıca artık web hazırlama programalrı okadar gelişti ki rahatlıkla güzel tasarımlar yapılabilir. benimde önereceğim program Dreamweaver dır. saygılar...

SadrazaM
04-07-06, 07:49
arkadasin hicbirbilgisi yokmus bu konuda ve hicbir bilgin yoksada bu isin okuluna gitmeden direk asp yada php ile olaya girmen bence yanlis olur... sahsi gorusum html ile basla ilk olarak, sonra mantigi kapinca zaten java, php, asp yazmaya baslarsin, en azindan kodlar hakkinda bilgin olur en kotu ihtimal php-nuke kur derim... kolay gelsin ;)

MaXXuS
17-07-06, 23:47
adam hiçbi bilgim yok diyo siz hala html diyosunuz :) bende her şeyi biliyorum ama 1 site kurmadan anlamıyorum.bencede bu konuyu qüzelcene anlatabilecek bi arkadaş olursa çok iyi olur

SadrazaM
18-07-06, 07:41
"Arkadaşlar ben web sayfası hazırlamak istiyorum" diyerek konuya girdigi icin ve web sitesi yapmakda uçurtma yapmak gibi olmadi için, bizde ona bazi kodlama onerilerileri sunduk ;)

muratti17
30-07-06, 14:20
ben web sayfası yapmak isteyrum ama naıl yaparım vilmeyrum
beyler bayanlar hanımefendiler yardım edin

freemce
28-09-06, 02:56
bence oncelikle frontpage oneririm zaten frontpage ile html de ogrenilir tabiki daha sonra web programlama yani php asp flash dreamwear vs...

bymemo
25-11-06, 19:59
Hangisini Biliyosan (html) Daha Iyi Yaparsiniz :d

samo23
26-11-06, 13:58
herkes birşeyler yazmış burda ama hiçbiri açıklama getirmemiş şunu açıklamalı ve şu html nedir unuda anlatırsa hem arkadaşa yardımcı olur hem bize çünkü arkadaş hiç bilgim yok diyor

recepkoyuncu
07-12-06, 10:54
web sayfası yapacağım verileri ben ekliyecem gerisini o ayarlıyacağı bir proğram mevcutmu

karakus
09-12-06, 10:49
asp derim ne de olsa

adnankiraz
27-12-06, 03:34
arkadaşlar bana web sitesi hazırlamakta yardım için kullanabileceğim word yada pdf dosyası bulabilirmisiniz? yalnız nete her zaman bağlanamıyorum ...