PDA

Tüm Versiyonu Göster : Msninizde My Space ve MSN TODAY butonumu kayboldu??? iste cozum

NIGHTMARE
19-05-06, 13:13
Msninizde My Space ve MSN TODAY butonumu kayboldu??? iste cozumMsninizde My Space ve MSN TODAY butonumu kayboldu??? iste cozum

Bu butonları geri getirmenin çok ama çok basit bir yolu var arkadaslar oda hotmail hesabınızı 20mbye cıkartmaktan geciyor.Nasılmı anlatayım:
1-Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. a girip oturumumuzu acıyoruz
2-Sagda yukardaki bölümde ya options yzar yada secenekler ona tıklıyotuz
3-Profilimize giriyoruz
4-Yaşadıgımız ülkeyi Amerika Birleşik Devletleri yapıyoruz,şehiri florida yapıyoruz
posta kodunuda 33332 yapıyoruz save ediyoruz
5-Dil ayarlarına geliyoruz ingilice yapıp save ediyoruz
6-Adres cubugundaki adresi silip oraya
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
yazıyoruz enter diyoruz.
7-Karsımıza cıkan sayfada Close My Account seceneğine tıklıyoruz
8-Sonra Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. a girip tekrar oturum acıyoruz
9-Oturumuzu açtıgımız an karşımıza gelen sayfada Activate My Acounte seceneğine tıklıyoruz
10-Şimdi açılan sayfada adres cubugunun en sonuna &_lang=tr yazıp git yapıyoruz.
11-Kabul ediyorum seceneğini seciyoruz
12-Bu son sayfa oluyor aşşagıda dewam seceneği war onu seciyoruz.
TAMAMDIR BU KADAR OTURUMUNUZU ACIP KAPATIN OLACAKTIR

sensizim
19-05-06, 22:57
dostum eline sağlık da ya Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. adresin tam uzantısını alabilirmiyim

NIGHTMARE
19-05-06, 23:29
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. dostum linkin üstüne sağ tıkla kısayolu kopyala de sonra ;)

sensizim
19-05-06, 23:39
ok saol paylaşımın içinde saol

ya_mann
03-06-06, 18:09
arkadaşım ben bunu uyguladım ama benim msn imin yanında yıldız çıktı ama bende kayıtlı arkadaşların space alanları halen gözükmüyor benim onları görmem için onlarında aynı işlemi yapmasımı gerekiyor.....biraz uzun oldu ama :))

NIGHTMARE
03-06-06, 20:41
Hayır şuanda gözükmesi lazım

karaca
04-06-06, 02:48
peki benimki gibi doğuştan 2 GB lık bir hotmailde kaybolursa 20 MB ta mı düşüreceğim :rolleyes:

NIGHTMARE
04-06-06, 12:31
peki benimki gibi doğuştan 2 GB lık bir hotmailde kaybolursa 20 MB ta mı düşüreceğim :rolleyes:

Aynı olay kardeşimin msn indede war onu bende çözemedim işte malesef :(

karaca
04-06-06, 15:13
ben şöyle söyleyeyim geliyor kendi kendine :D

NIGHTMARE
04-06-06, 15:18
Evet kendi kendine geliyor sadece bunu biliyorum yani biz 1 şey yapmıyoruz ek olarak :D Şu son 2-3 hafta içerisinde msn space lerde sorun yaşanıyor zaten