Tüm Versiyonu Göster : yardım ederseniz sevinirim
herkese merhaba. ben öğretmenim okuluma bir web sitesi hazırlamak istiyorum.
frond page'kullanarak bir dosya oluşturdum bunu nasıl yayınlayabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
mclaren_18
19-05-06, 16:28
Önce bir gmail hesabı alın , ardından Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. girin ve sitenizi buraya yükleyin (100 mb alan veriyolar size fazlasıyla yeter)
Ardından bir alan adı almanız gerekiyo Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. dan Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ya da Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. 'den Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ya da yonlendir.com dan bir alan adı alabilirsiniz.
benen duymuş olma bu teror_04 ün işi bence onu bul ;)
paylastikca
03-07-06, 19:46
Arkadaşım öncelikle ücretli yada ücretsiz bir web alanı bulman gerekiyo kendine. daha sonra bu alana ya ftp programları yardımıyla ya da aldığın alanın kendi upload sistemi ile yüklemen gerekiyo... eğer deneme amaçlı yapıyorsan başlangıç olarak ücretsiz host'lardan yararlanabilirsin. google'dan free host diye aratırsan sürüsüne bereket çıkar... kolay gelsin...
Sayin Ögretmen arkadasim, ücretsiz host´lar size yaramaz, cünkü orda
bol bol ahlaksiz resimli reklamlar sex sitelerinin Bannerleri link görüntüleri
var, sonra ciddiyetiniz ve onurunuz zedelenmesin, canim kardesim,
hayirli calismalar, mutlu ve aydinlik dolu yarinlar dilerim.
PcTeknikZone