Tüm Versiyonu Göster : eski sevgiliye dönmek akıllıcamıdır
Darkfighter
23-03-05, 13:12
eski sevgiliye dönmek akıllıcamıdır? dönülücekse ne gibi şartların oluşması gerekir? siz olsanız dönermisiniz?
Eski sewgiliye dönmek hiç de akıllıca değildir.Zaten adı üstünde eski sen onla kötü bir şey yaşamışsın ki eski olmuş.Geriye dönenlerde eski günlerini aradıkları için dönerler fakat bulamayınca hayal kırıklığına uğrarlar.Bir insanı gerçekden sewiyorsan onu kusurlarıyla kabul etmeyi bilmelisin ve aranızdaki kavgalar sizi birbirinizden ayırmamalı.Ayrılmışsanız zaten aranızdaki sewgi bitmiş alışkanlık başlamış demektir.Ki bu alışkanlık en tehlikeli hastalıktır ve sürekli aklınızın ona yönlenmesine neden olun.Herkese tavsiyem eski sewgilinize dönmeyin daha çok acı çekersiniz...
bence iyi olabilir..belki zamanında 2 nizde hatalar yapmışınızdır ve bu hatalar sizi ayrılığa sürüklemiştir..ama dersinizi aldıysanız ve ondan sonra yaşadıklarınız yine sizi birbirinize itiyorsa kesin dönülmelidir eski sevgiliye..buna türkçede 2.bahar diyoruz:D
Darkfighter
23-03-05, 22:53
hımmm iki farklı cevap ama ikiside haklı gibi :D
DenizLisporLu
24-03-05, 01:26
değiLdir...
eski sewgiliye ben olsam bende dönmem kesinlikle, biten bitmiştir. daha fasla kurcalamanın bi alemi olmas yani
blackwitch
25-03-05, 00:01
denenmişi bir daha denememek gerekir....
eğer tekrar deniyorsan o zaman vaktiyle elinden geleni yapmamış, gereken önemi vermemişsin demektir..bu durumdada senin asla yeniden denenmemen gerekir :D
bence dönülmemeli hayat devam ediyor ve başkaları da var hayatta ama dönersenizde hiç birşeyin eskisi gibi olduğunu göreceksiniz (yaşayanlardan tavsiyeler):)
ebruli_1905
30-04-05, 15:18
saçma dönecektin nediye ayrıldın demi ama :)).varyemez reklamında iş yoktu ama site güzelmiş beyendim
Darkfighter
30-04-05, 16:16
eeeee belki ayrılığın yaşanması gerekiyodu olamazmı hayatta her zaman oluşturulan şablonlar tutmuyoki.
zaten eski sevgiliye geri dönme olayının gerçekleşeceği bilinse kimse ayrılmazdı herhalde
hımmm iki farklı cevap ama ikiside haklı gibi :D
+1 diyorum ve başka bişey demiyorum....
adı üstünde eski sewgili.bencede dönülmemeli.zaten yürümeyen bi ilişkiymişki bitmiş.biten bitmiştir tekrar dönmek çok saçma bence
tasslehoff
04-06-05, 13:15
bence eski sevgiliye dönmek yeni birini tanımaktan daha iyidir. eğer aranızda çok kötü bişi geçilmemişse dönülebilir...
Black_Cobra
04-06-05, 13:24
Bence Bıten bır ılıskı kesınlıkle bır daha baslamamalı,Bır yanlıslıktan dolayı bıtmısse hele asla cunku o yanlıslık mutlaka bır kere yada defalarca tekrarlanacaktır....
Asla Donmeyınnnnn .....
ben olsam çok seviyorsam dönerdim.gerçekten sevmiosam dönmezdim.çünkü hiç birsey eskisi gibi olmuyor bendenedim ve olmadı herşey daha farklı sanki o eski sevgilindegil çok farklı bi insan kişiliye bürünmüş bi yaratık belkide
hasret_gulleri
05-09-05, 04:43
eski sevgiliye dönmek akıllıcamıdır? dönülücekse ne gibi şartların oluşması gerekir? siz olsanız dönermisiniz?
karsimdaki insana bagli, egerki akillandiysa, ve bazi huylari degistiyse belki olabilir, ama yok hala ayrildigimiz gibi duruyorsa pekte akillaca olmaya bilir..
neden ve nasıl ayrıldığına bağlı aslında, severek ve engelleyemediğin sebeplerden dolayı ayrıldıysanız ve halaaa seviyorsanız dönülür.
ama eski hamam eski tas hesabı varsa dönülmez sp::
ne dönülürmüş ne de dönülmezmiş...bi halta benzemiyor çünkü...tavsiye etmem..ama can sıkıntıaı arıyorsanız kendinize bi de bildik bişeyler olsun diyorsanız buyrun....
eski sevgilinini hala seviyor ve ondan başkasını düşünmüyorsan ( ki bu senin için eski sevgili anlamı taşımaz ama) dönülür.
yok babacım bi yere dönülmez...dönünce aynı yere varılıyor çünkü...
bu arada sevgili tanımınada kılım.sevgili olmak zor bişey o kadar kolay değil.hepsine sevgilim diye sarılsaydım çok işimiz vardı :cool:
ben bıraktım bu aşk işlerini...bundan sonra bir tane ve SON..ilk hatunla evlenicem AQ!! güzel yemek yapsın yeter :mad2:
dostum ya anlıyorum seni inanmıcan ama bende 2,5 aya kadar bu tur seylere kıldım yani geri dönülme olayını yaşadım şu an mukkemel bir ilişkimiz var sagolsun ama bende senin gibiydi hayatımda aldıgım en agır darbe idi valla bi ara DARK WADER gibi hisediyodum nefret doluydum ama şimdi sevgi doluyum... bence hersey gözden gecirilmeli sevgiler bi anda yok edilmememli bunu herkez dusunsun sevginizi hemen yok etmeyin bazen yaşama sebebi oluyor
bazen yaşama sebebi oluyor
bazende intihar sebebi :eek:
:cool:
ewet bende ya nedisen sen yahıu boş ver hayat yaşamaktıır allah yardım ediyor. ayakta kalmak lazım kardeş dayanmak yaşında genc aynı yastayız boş ver bak cevrene izmirde yaşıyorsun bi sürü guzel kız var su an içinden gelmiyodur ama atlatınmı oo takıl hayata
yok yok eski sevgiliye dönülmez civarında bile gezilmez...
izmiiiiiiirrrrrriiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm ;)
Black_Cobra
12-09-05, 15:26
Donemeyı gec.Hala onu dusunuyorsan bıle okussun demektır.
Allahım madem seytanı yarattın pekı ustune neden kadınlarıda yarattın yarabbım!!!!
PcTeknikZone