Tüm Versiyonu Göster : 10 kat hızlı internet (Türkiye)
InspireDestiny
08-05-06, 15:24
Sonunda internet konusunda bizi de düşünen biri çıktı. Deniz altı fiber optik kablolar aracılığıyla Türkiye'ye ulaşan MEd Nautilus yapacağı 35 Mio $ yatırımla internet hızını yaklaşık 10 kat daha da arttırmayı planlıyor. Bu arada bağlantı ücretleri de düşecekmiş.. Ne diyelim hepimizin gözü aydın..
ayrıntılar
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
DÜNYA'DAN DSL FİYATLARI
Ülke - Hız - Fiyat
Japonya 47 Mbit 38$
İsveç 24 Mbit 35$
Fransa 20 Mbit 35$
Almanya 16 Mbit 36$
Singapur 10 Mbit 48$
Kanada 7 Mbit 52$
İngiltere 4 Mbit 53$
İtalya 4 Mbit 48$
ABD 2 Mbit 30$
Sri Lanka 2 Mbit 68$
Finlandiya 1 Mbit 35$
İspanya 1 Mbit 45$
Türkiye 2 Mbit 202 $
Ben adam gibi çalışan 2 Mbit bağlantıya ayda 100 lira bile öderim.Ama yeterki düzgün çalışsın ;)
istanbula aşağıdaki tabloda görüldüğü üzere 4x10 GB lik bağlantı gelecek.Çok yüksek bir rakam değil ama yinede iyi.Ayrıca istanbula 2250 m2 büyüklüğünde bir erişim istasyonu kuracaklar.Neden istanbul sorusunun cevabı ise en kalabalık şehir olması..
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
türkiyede herşey gibi internette fahiş fiyata
DÜNYA'DAN DSL FİYATLARI
Ülke - Hız - Fiyat
Japonya 47 Mbit 38$
İsveç 24 Mbit 35$
Fransa 20 Mbit 35$
Almanya 16 Mbit 36$
Singapur 10 Mbit 48$
Kanada 7 Mbit 52$
İngiltere 4 Mbit 53$
İtalya 4 Mbit 48$
ABD 2 Mbit 30$
Sri Lanka 2 Mbit 68$
Finlandiya 1 Mbit 35$
İspanya 1 Mbit 45$
Türkiye 2 Mbit 202 $
Bu listede bi yanlişlik var gibi bu listedeki bir col ADSL kullanıcısı Ücretsiz telefondan da yararlanıyorlar ve ayrıcasabit telefon ücreti yok
Örnek ben Portekizdeyim
34 € aylık
16 Mbps Hız
0 € Sabit ücret
0 € Saat 21 den 07 ye kadar portekiz içi tel görüşmeleri
ispanyada da aynı fiyatlar
yapma yaw...şimdi sen 16 Mbps hızda mı kullanıyorsun interneti..Ben onu burada üniversitenin ağında bile göremiyorum :rolleyes:
Üzerine birde sabit ücret yok.Portekize yerleşiyorum :)
yapma yaw...şimdi sen 16 Mbps hızda mı kullanıyorsun interneti..Ben onu burada üniversitenin ağında bile göremiyorum :rolleyes:
Üzerine birde sabit ücret yok.Portekize yerleşiyorum :)Kalk gel dostum ben yardımcı olurum sana ancak bu avrupa bırlıgının tutturdugu bır zorunluluk yuksek erısım hızı ve uygun fıyatburada herseyınternetuzerınden gerceklesıyor onun ıcın ınternet sart ve herkez tarafından alınabılıyor olmalı nesela lıght dıye tabır edılen bır versıonu var erısımın 17 € sabıt ucret tel ıcın +5 € 2 mbps internet 10 Gb kota olarak anlayabılırım dersen asagıdakı lınklere de bır tıklayabılırsın.
umarım o günleri bizde görürüz hiç sanmıyorum ama düşse bile birileri cebe indirir yine bize yansıtmaz
mehmetozer
04-06-06, 15:58
inşallah dediğin gibi olurda bu dsl işkencesi biter
bizde pek değişen birşey olmaz dostlar biz alışmışız bir kere herşeyde kazık yemeye
biz 2 mbit e razıtız abi ne 16 sından bahsediyorsunuz...
bıze gelse 100 mılyon olur fıyatlar artıkk
valla bilgileriniz için saolun arkadaşlar. çok şey paylaşmışsınız hepinizze saol.
oh be doğru düzgün internet olsun ya bi ???
gelsede biraz hızımız artsa bu adsl işkencesi ne ya ????
ınsallah zamna hger sey olur:))
inşallah arkadaşlar sabrın sonu selamettir.bir gün bazı şeyler yoluna girecektir.
kemalyalcin
03-12-06, 03:12
her şey zamanla olur dostlar bekleyelim başkada çarede yok zaten...
recepkoyuncu
07-12-06, 10:22
peki bu internet fiyatlarına yansıtılması gibi bir düşünce varmı
dreamcoffee21
02-03-07, 10:49
böyle şeyleri ancak rüyamızda görürüz biz. o gelen şirkette türkiyenin suyunu içtiği zaman uyanır ve kendine gelir heralde nasıl olsa burda götüren götürene der oda götürür
Valla mesaj tarihlerine bakıyorum da, pek değişen bişey olmamış. Gene fahiş fiyatlara abuk sabuk hizmet alıyoruz.
bence telekomun tekeli bitmeli artık özel bir şirket tek elde olmamalı diğer yatırımcılar belki daha iyi hizmet verecekler devletimizin bu ayıbı gidermesi gerekiyor.
hay bu ülkede doğduğum güne.....millet marsa yerleşecek biz hala dağdaki adamlarla uğraşıyoruz...
hay bu ülkede doğduğum güne.....millet marsa yerleşecek biz hala dağdaki adamlarla uğraşıyoruz...
Kardeşim geçen senenin konularına niye yorum yapıosun :mad2: :mad2:
Baksana konunun tarihine 24gv2v2cv 24gv2v2cv
Hayret bişey ya 1 değil 2 değil bu...
keyf benim değilmi istersem milattan öncesininkine yorum yaparım beğenmiyosan forumdan at...
İnsanları kaybetmek çok kolay banlarsın gider, bizim amacımız kaybetmek değil kazanmaktır. Sende kazanmayı bir dene. Biliyorum insanları kazanmak kaybetmekten zordur ama denemekte fayda var
ya mod güzel diyosunda foruma gireli olmuş 1 2 dakka alışıyoruz işte...
Anladığım kadarıyla az çok bilgisayar donanım konusunda bilgin var. Yeni konular açarak paylaş yada yardım isteyen güncel konulara yorum yap. Daha çabuk alışırsın:D
Yeni konularla alış o zaman arkadaşım... 2007 konusuna yorum yazınca ne oluyor ?
Zaman aşımı denen bir kavram var biliyormusun ?
Eski konularla niye insanların kafasını karıştırıyorsunuz ki ???
PcTeknikZone