PDA

Tüm Versiyonu Göster : mutluluk

pooca
04-05-06, 15:13
biliyor musunuz, bazen herşeyin bir rüya oldugunu.. bütün güzelliklerin, mutlulukların, bir gün

muhakkak elimizden alınmak üzere bizlere verilen yalan oyuncaklar oldugunu düşünüyorum.. ve bu

rüyadan artık uyanmak istiyorum..
mutlulugu yakalamak çok zor diyenlerin aklına şaşarım.asıl zor olan şey yakalanılan mutlulugu

elimizde tutabilmektir.ve şunu da unutmamak gerekir.her mutlulugun kaybı, emin olun ki elde

edildiginde getirdigi sevinçten daha büyük bir acı yaşatıyor.şimdi soruyorum

mutlu olmaya cesareti olan var mı?

mutlulugunun elinden kayıp gidişini çaresizce izlemeye yüregi dayanacak olan var mı?

hadi mutlu olun!!!!! merak etmeyin kimse kendinizi kandırdıgınız gerçegini yüzünüze vurmaya

kalkışmayacaktır.çünki herkes bu oyuna dahil

SeVeNHiLL
04-05-06, 19:45
mutluluk gerçekten zor bulunan bişi

bulanın da kaybetmemek için çaba sarfetmesi gerekmektedir

lastresort
04-05-06, 19:58
mutlulugu yakalamak çok zor diyenlerin aklına şaşarım.asıl zor olan şey yakalanılan mutlulugu elimizde tutabilmektir.

:küs: bence mutlulugu yakalamak zordur aradıgı mutlulugu bulamayıpta mutsuz o kadar insan var ki

yazı için saol

dreamer
04-05-06, 23:57
yeryüzünde görebileceğiniz en mutlu insan benim, çünkü mutsuzluğu dert etmiyorum.

Güneşin Kızı
05-05-06, 00:11
Sorun şurada aslında... Mutluluk adı altında istediğimiz şeyde.. Malesef ki bunlar çok uzun vadeye yayılmış, kafamızda portrelediğimiz şeyler.. Mutlulukları uzaklarda aramayın ve somut şeylerde.. İçtiğin bir fincan çaydan bile haz alabiliyorsan işte mutlu sensin demektir..