pooca
04-05-06, 15:13
biliyor musunuz, bazen herşeyin bir rüya oldugunu.. bütün güzelliklerin, mutlulukların, bir gün
muhakkak elimizden alınmak üzere bizlere verilen yalan oyuncaklar oldugunu düşünüyorum.. ve bu
rüyadan artık uyanmak istiyorum..
mutlulugu yakalamak çok zor diyenlerin aklına şaşarım.asıl zor olan şey yakalanılan mutlulugu
elimizde tutabilmektir.ve şunu da unutmamak gerekir.her mutlulugun kaybı, emin olun ki elde
edildiginde getirdigi sevinçten daha büyük bir acı yaşatıyor.şimdi soruyorum
mutlu olmaya cesareti olan var mı?
mutlulugunun elinden kayıp gidişini çaresizce izlemeye yüregi dayanacak olan var mı?
hadi mutlu olun!!!!! merak etmeyin kimse kendinizi kandırdıgınız gerçegini yüzünüze vurmaya
kalkışmayacaktır.çünki herkes bu oyuna dahil
muhakkak elimizden alınmak üzere bizlere verilen yalan oyuncaklar oldugunu düşünüyorum.. ve bu
rüyadan artık uyanmak istiyorum..
mutlulugu yakalamak çok zor diyenlerin aklına şaşarım.asıl zor olan şey yakalanılan mutlulugu
elimizde tutabilmektir.ve şunu da unutmamak gerekir.her mutlulugun kaybı, emin olun ki elde
edildiginde getirdigi sevinçten daha büyük bir acı yaşatıyor.şimdi soruyorum
mutlu olmaya cesareti olan var mı?
mutlulugunun elinden kayıp gidişini çaresizce izlemeye yüregi dayanacak olan var mı?
hadi mutlu olun!!!!! merak etmeyin kimse kendinizi kandırdıgınız gerçegini yüzünüze vurmaya
kalkışmayacaktır.çünki herkes bu oyuna dahil