Tüm Versiyonu Göster : kopyaLama hatası
DenizLisporLu
17-03-05, 21:15
c: de buLunan dosyaLarı d: ye kopyaLarken bu mesajLa karşıLaşıyorum. biLgisayarı kapatıp açtım ama yine çıkıyor.kopyaLamayı onayLarsam dosyada neyin bozuLacağını da anLAmış değiLim.bir biLginiz var mı bu konu hakkında ?
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Deneyerek göremeni tavsiye ederim verin silinse bile recover my files tarzı bir programla geri getirebilirsin..
DenizLisporLu
19-03-05, 22:57
vaLLa ben bi yöntem buLdum bu soruna :) winrarLa sıkıştırıp öyLe kopyaLıoyrum,winrardan tekrar açınca bi sorun oLmuyo...
çalışan dosyaları kopyalayamazsın ancak programın çalışmaması gerekir
DenizLisporLu
24-03-05, 15:19
çalışan dosyaları kopyalayamazsın ancak programın çalışmaması gerekir
çaLışıyo demedim ki.misaL C:/Downloads tan D:/Downloads kLasörüne aktaramıyorum.Bu hata mesajı çıkıyor.Diske birşey mi oLdu acaba ?
dostum sen tam olarak neyi kopyalamaya çalışıyosun + işletim sistemin win2003 server mı?
Data dosyalarını kopyalamaya çalıştıgın zaman böyle birşey söylüyor olması gerekir..
DenizLisporLu
26-03-05, 17:40
XP Pro ,data dosyası değiL.internetten indirdiğim programLarı d:ye atamıyom bu yüzden ama zipLeyip atıyorum.
PcTeknikZone