PDA

Tüm Versiyonu Göster : yardım

sensizim
01-05-06, 19:34
ya şimdi ben media player eklemek istiyorum nasıl olacak anlamadım da yardımcı olursanız sevinirim...

karhakan
02-05-06, 01:05
nereye eklemek istiyorsun sorun pek anlaşılmıyor?

sensizim
02-05-06, 17:08
spaces eklemek istiyorumda

NIGHTMARE
05-05-06, 23:45
Msn Spaces Sayfanıza Media Player Ekleyin Bunun için gizli tutulan eğlenceli eklentileri açmalısınız. Bunlara PowerToy eklentileri deniliyor Blog yazacakmışsınız gibi sayfanızdaki bloga basın adres satırınızda yaklaşık olarak Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. er=1&_c=blogpart böyle bir adres olacak.
Bunun sonuna “ &powertoy=musicvideo ” ekleyin. Tırnaklar olmadan. Sonra adres çubuğundaki Git / Go düğmesine basın. Bu işlemi bir kaç kez yapmanız gerekebilir. Customize tuşuna basıp, Modules seçin. İşte karşınızda PowerToy: Windows Media Player. Onu Add ile ekleyin. Sonra Save tuşuna basın. Evet bunun için Home sayfanızda PowerToy: Windows Media Player yazan kutuda URL’e tıklayın. İstediğiniz bir video ve müziğin yerini bilmeniz gerekir. Bunun için o video bir web sitesinde oynuyor veya yüklenmiş olmalıdır. Müzik/video otomatik başlasın mı, sağ tıklama menüsü açılsın mı?, kaçıncı sn den başlasın, görünmeden çalışsın mı? Ekran da görünsün mü? Kaç kez çalsın? Çalma hızı ne olsun? Ayarları seçilir. WMA, WMV, WAV, AVI, MPG, MPEG, MP3 formatındaki müzik ve videolar oynatılabiir.

Bu yazıyı okudun mu eğer okuduysan takıldığın yer neresidir ? Bana onu söylersen sana yardımcı olabilirim ;)

sensizim
06-05-06, 17:46
tutulan eğlenceli eklentileri bunu nasıl açacağız