Tüm Versiyonu Göster : Space Takvimleri
yeni flash takvim saat resimli.. bu kodları blok a yapıştırınızz...
<br><br><center><form action='Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.' method='post' target='_new'><embed allowScriptAccess="never"pluginspage=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. src=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. width=428 height=240 type=application/x-shockwave-flash allowScriptAccess="never" quality="high"</embed><center><input type='submit' value='More Cool Stuff At poqbum.com'></form></center><br><br>
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
bir takvim kod daha
<br><br><center><form action='Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.' method='post' target='_new'><embed allowScriptAccess="never" pluginspage=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. src=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. width="212" height="132" type=application/x-shockwave-flash allowScriptAccess="never" quality="high"</embed><center><input type='submit' value=' at 123mycodes.com'></form></center><br><br>
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Alıntıdır....
ya ben bu tarihi falan ekledim bende böyle bir yazı gösteriyo
< quality="high" allowScriptAccess="never">
arkadaşlar blog ta copy-paste yapamadım tek tek yazmam gerekmiyor değilmi???
<br><br><center><form action='Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.' method='post' target='_new'><embed allowScriptAccess="never" pluginspage=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. src=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. width="212" height="132" type=application/x-shockwave-flash allowScriptAccess="never" quality="high"</embed><center><input type='submit' value=' at 123mycodes.com'></form></center><br><br>
Arkadaşlar üstteki kodun hepsini seçin copy deyin daha sonra blog açın. Blog açıldıktan sonra <HTML> butonuna basın daha sonra paste yapın we tekrar <HTML> tuşuna basın we 1 az bekleyin mutlu son ;)
ya ben bu tarihi falan ekledim bende böyle bir yazı gösteriyo
< quality="high" allowScriptAccess="never">
bende de aynı şekilde çıktı
bende de aynı şekilde çıktı
Hangi takvimi yapıyorsun ?
ben ne oldugunu anlamadim genede saol
Hangi takvimi yapıyorsun ?
ilk siyah olanı yapıyorum.
blog ta prewiev dediğim zaman normal çıkıyo ama kaydettiğim de o yazı çıkıyo sadece
ilk siyah olanı yapıyorum.
blog ta prewiev dediğim zaman normal çıkıyo ama kaydettiğim de o yazı çıkıyo sadece
Sanırım o takvimde sitesinden kaynaklanan 1 sorun war ama alttaki takvim %100 çalışmakta az önce denedim ;)
PcTeknikZone