PDA

Tüm Versiyonu Göster : Space Takvimleri

NIGHTMARE
01-05-06, 02:28
yeni flash takvim saat resimli.. bu kodları blok a yapıştırınızz...

<br><br><center><form action='Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.' method='post' target='_new'><embed allowScriptAccess="never"pluginspage=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. src=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. width=428 height=240 type=application/x-shockwave-flash allowScriptAccess="never" quality="high"</embed><center><input type='submit' value='More Cool Stuff At poqbum.com'></form></center><br><br>

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

NIGHTMARE
01-05-06, 02:29
bir takvim kod daha

<br><br><center><form action='Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.' method='post' target='_new'><embed allowScriptAccess="never" pluginspage=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. src=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. width="212" height="132" type=application/x-shockwave-flash allowScriptAccess="never" quality="high"</embed><center><input type='submit' value=' at 123mycodes.com'></form></center><br><br>

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Alıntıdır....

sensizim
07-05-06, 23:09
ya ben bu tarihi falan ekledim bende böyle bir yazı gösteriyo
< quality="high" allowScriptAccess="never">

ya_mann
11-06-06, 12:56
arkadaşlar blog ta copy-paste yapamadım tek tek yazmam gerekmiyor değilmi???

NIGHTMARE
12-06-06, 01:06
<br><br><center><form action='Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.' method='post' target='_new'><embed allowScriptAccess="never" pluginspage=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. src=Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. width="212" height="132" type=application/x-shockwave-flash allowScriptAccess="never" quality="high"</embed><center><input type='submit' value=' at 123mycodes.com'></form></center><br><br>

Arkadaşlar üstteki kodun hepsini seçin copy deyin daha sonra blog açın. Blog açıldıktan sonra <HTML> butonuna basın daha sonra paste yapın we tekrar <HTML> tuşuna basın we 1 az bekleyin mutlu son ;)

Morpheus
12-06-06, 16:09
ya ben bu tarihi falan ekledim bende böyle bir yazı gösteriyo
< quality="high" allowScriptAccess="never">

bende de aynı şekilde çıktı

NIGHTMARE
12-06-06, 16:15
bende de aynı şekilde çıktı

Hangi takvimi yapıyorsun ?

hircin
13-06-06, 02:21
ben ne oldugunu anlamadim genede saol

Morpheus
14-06-06, 01:00
Hangi takvimi yapıyorsun ?

ilk siyah olanı yapıyorum.
blog ta prewiev dediğim zaman normal çıkıyo ama kaydettiğim de o yazı çıkıyo sadece

NIGHTMARE
14-06-06, 01:42
ilk siyah olanı yapıyorum.
blog ta prewiev dediğim zaman normal çıkıyo ama kaydettiğim de o yazı çıkıyo sadece

Sanırım o takvimde sitesinden kaynaklanan 1 sorun war ama alttaki takvim %100 çalışmakta az önce denedim ;)