PDA

Tüm Versiyonu Göster : Media Playerda Kullanılacak Linkler

NIGHTMARE
30-04-06, 00:21
---A---
ARZU SAHIN YARALI CEYLAN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ASLI KIZIN YINE ASIK ANNE Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
AHMET KAYA-YASAMADINSEN
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---B---
BAHA -KIYAMAM SANA Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
BERDAN MARDINI-SANABI HAIN LAZIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
BANU-UNUTULUR Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
BERDAN MARDINI-ASIGIM ASIK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
BAHA -CANIM SEVGILIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
BAHA -YANLIZLIGIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---C---
CELIK-BU KAP SENI UNUTURMU Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
CENGIZ KURTOGLU-HUZURUM YOK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
CEM KARACA -NAMUS BELASI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
CILGIN SEDAT-GELME Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
CUNEYT TEK -GIDERSEN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
CANSU KOC YALANCISIN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
CANDAN ERCETIN YALAN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---D---
DJ YILDIRIM -ANLADIM -IMKANSIZ Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
DJ YILDIRIM -BEBEGIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.(%20Special%20MiX%20For%20Seyda%20).mp3
DJ YILDIRIM -BEBEGIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
DJ YILDIRIM- GITME DUR Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
DJ YILDIRIM -YAGMUR Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
DENIZ SEKI-DOYAMADIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
DOGUS -BIRICIGIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
DENIZ SEKI-MASAL Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---E---
EBRU GUNDES-SOYLEYIN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ELIF KARLI-KARA KARA Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ESMERAY-UNUTMA BENI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---F---
FERDA ANIL YARKIN-SONUNA KADAR GELDIK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---G---
GOKHAN OZEN -DAYANAMAM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
GULAY-TAKVIMLERDEN HABERIN YOKMU Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
GULAY-AKLIMA GELMEYEN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---H---
HALUK LEVENT-ZOR ASK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
HAKAN YESILYURT-ACIYLA GULMEK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
HATICE -HARAM GECELER Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
HATICE DOYAMIYORUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
HEPSI-YALAN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
HULYA AVSAR SEVGI DAGLARI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

---I---
IKINIC BAHAR-GITAR VERSIYON Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
IBRAHIM SADRI SEVDA SOKAGI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ILKAY AKKAYA GITMEZDIM BU SEHIRDEN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ILHAN IREM-ANLASANA Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

---K---
KUTSI -AGLAMA KALBIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
KAZIM KOYUNCU-DIDO Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
KUTSI-SANANE Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---L---
---M---
MELIH GORGUN-14 BAHAR Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
MAHMUT TUNCER BILEYDIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---N---
---O---
ORHAN OLMEZ -BANA BIRAK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ORHAN OLMEZ -SENI SEVIYORUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ORHAN OLMEZ-KURUSA FIDANIN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ORHAN OLMEZ-ASK BENI SEVMEDI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ORHAN OLMEZ -SU MISALI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ORHAN OLMEZ -YANAR DURURUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ONUR AKIN PINAR GOZLUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ONUR AKIN-SEVIYORUM SENILinki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
OZCAN DENIZ-GECMIYOR GUNLER Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
OZCAN DENIZ -UTANIYORUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---P---
PETEK DINCÖZ-DOGUM GUNU Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---R---
RECEBIM -SEHITLER OLMEZ Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
RAFETEL ROMAN&DJ YILDIRIM BANA SEN LAZIMSIN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.(%20Special%20For%20Ece%20).mp3
RAFETEL ROMAN -YUREGIMLE SEVIYORUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---S---
SEZEN AKSU -IKI DELILIK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.$sitepreview/turkhitmp3.com/mp3/Sezen%20Aksu%20-%20turkhitmp3.com%20-%20Ikili%20Delilik.mp3
SEZEN AKSU-KAVAKLAR Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
SERTAP ERENER-ASK OLMEZ Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
SEBNEM FERAH-CAM KIRIKLARI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
SAHSENEM-GECEM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
SEZEN AKSU-GIDIYORUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---T---
TAN-ASLA Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
TAN-RICA EDERIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
TAN&DJ SENOL -AC KOLLARINI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.(REMIX).mp3
TIRYAKINIM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
TEKIN KARABEY-KEKOM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

---U---
---V---
---Y---
YASAR -BENI KOYUP GITME Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
YAKUP EKIN-BIR NEFES Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
YLIDIZ TILBE-UMMAIDIGIN ANDA Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
YALIN -BI BAKMISSIN Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
YALIN-BEN BILMEM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
YANIYORUM Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
---Z---
ZEYNEP CASALLINI-DELILIK Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ZULFU LIVANELI-KAN CICEKLERI Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

NIGHTMARE
30-04-06, 00:22
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---GULAY -CESARETIN VARMMI ASKA
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---SONER ARICA-AYRILIK
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---ICLAL AYDIN-SENI SEVIYORUM
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---KUBAT-KARA AGAC
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---FATIH KISPARMAK-UZUMKARASI GOZLERIN
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---MUSTAFA UGUR-ISTEMEDILER
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Gundogarken - Ruzgar.mp3 ---RUZGAR
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. - Seviyorum Seni.mp3 ---FILIZ-SEVIYORUM SENI
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---TUAL-TIRYAKINIM
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---FATIH ERKOC-GITME
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.*********.com/yasaraamy18/zuzum.mp3 ---ZUZUUUUMM BENIMMM
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---ORHAN OLMEZ-SENI SEVIYORUM
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---ORHAN OLMEZ-BANA BIRAK
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---DJ YILIDIRIM-YAGMUR
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---ORHAN OLMEZ ASK BENI SEVMEDI
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---ONUR AKIN -SEVIYORUM SENI
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---SERTAP ERENER-ASK OLMEZ
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. --- SONER ARICA-SIIR
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---ZEYNEP-DELILIK
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---PETEK-DOGUM GUNU
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---SINEM- ANLATAMADIM
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---OZGUN-ELVEDA
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---BILEYDIM
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---HATICE-HANI GITMEYECEKTIN
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---SENI OZLEEEEMMMMMEEEKKKK

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---SIBEL CAN -GUMUS KURSUN

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---FATIH KISAPARMAK YAKILMIS MEKTUP
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ---SONER ARICA-AYRILIK

NIGHTMARE
30-04-06, 00:23
Bazı linkler ölmüş olabilir kusura bakmayın şimdiden ;)

sensizim
08-05-06, 19:46
dostum ben bu media playere ekledim şarkıları deniyorum ama olmuyo prewiev my msn space diyorum şarkıyı göstermiyo

NIGHTMARE
08-05-06, 21:33
Dostum hangileri çalışmıyor söler misin ?

rebel yell
03-08-07, 01:40
URL'ye 100% bağlanmadığı için olabilir mi? Özellikle uzun olan şarkılar geç açılıyor eğer bundan bahsedilmişse:)

cucii
06-09-07, 21:12
aynen benımde öle yaa hangısı calısıyor pekı bı fıkrınız varmııı???? ben de hazır dıyor okadar calmıyor sonra bısı:(:(:(

Morpheus
06-09-07, 21:30
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

bu siteye üye olun.upload seçeneğinden istediğiniz şarkıyı hostlayın.my files a gelin.sağ tık-özellikler orada karşınıza çıkan linki kopyalayıp msn media player a yapıştırın.şarkınız çalmaya başlayacaktır..

cucii
09-09-07, 00:35
cokkk tsk ederımmm ama bı sorun daha var arkadaslarım da calmıyormus yanı daha dogrusu ses gıtmıyormus :S neyden kaynaklanıyor olabılır acaba