PDA

Tüm Versiyonu Göster : ram le ilgili bir sorum var bu sefer!!!

drhope
14-03-05, 19:15
ya ben bilgisayar satıcısının azizliğine uğradım adamdan kingston ram istedim makineye bi baktım matrix diye bi markda tabi bunu farketmem bir kaç ayımı aldı şimdi eleman askerde :mad:
ben şimdi bi 512 mb daha ram almak istiyorum niyetim kingston 512 mb ddr400 pc3200 şimdi ben bu rami alsam bendeki model ile sorunsuz çalışır mı ? bende ki ram de ddr400 pc3200 üstünde öyle yazıyo ne dersiniz?
bu arada bilgisayarı aldığım yere gittim derdimi anlattım belki değiştirirlermiş askerdeki elemana sorcaklar... :o

yesghost
14-03-05, 19:24
Arkadaşım kingston ram lerde üzerinde görülebilir bir şekilde yazı vardır +

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

EVEREST Home Edition ile bakabilirsin;)

asıl soruna gelince madem alıcaksın ozaman onlara şu öneriyi yap dual ram alıcam de başka marka ile sorun çıkabilir.

drhope
14-03-05, 19:38
bende birtek seri no, marka kısmı boş birde 1 rows 4 banks yazıyo geri kalan kısmı aynı sanırım bir sorun çıkmaza benziyo değil mi ?

yesghost
14-03-05, 20:27
bu tamamen şansa bağlı diyelim sorun çıkar deriz alırsın sorun çıkmaz sorun çıkmaz deriz ki bu bir misaldir sorun çıkabilir sana bir öneri yapmıştım istersen bir düşün