Tüm Versiyonu Göster : Cpu Fan Sorunum Var LÜtfen Yardim!!!
Arkadaşlar, asus p4p800 se anakart p4 3000 ht prescott işlemcim var. herhangi bir uygulama esnasında sıcaklık 50 derecenin üstüne çıkıyor ve fan devri 5000/dk nın üstüne çıkıyor sıcaklık daha fazla yükselmiyor benim asıl sorunum çok fazla gürültü olması ve ilginç olan ise kasanın yan kapağını açar açmaz sıcaklık ve fan devrinin 1 dakkadan kısa sürede 50 derecenin ve 3000 devir/dk nın altına düşmesi. Kasanın kapağının açık durmasını istemiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim. Kasanın markası stage 300w lık tek fanlı pencereli bi model
bence cpu fanını değiştir. ama yok o pahalı dersen önce bi kasanın tozunu al yeni bir sistemin olmalı ama ben az önce kendi kasamın tozunu aldım sıcaklık yaklaşık 12 derece düştü. bi şey değişmesse bence yeni bi fan a merhaba de ;)
macun al birde tozlanmış olabilir kontrol et. ama mutlaka güzel bir macun almanı öneririm
Arkadaşım sana tek tavsiyem sadece kasanı değiştirmek
ve powerı güçlü bir kasa alman
daha önceden benimde başıma geldi müşterilerimin hepsi rahatsız oldu ben de sorunu böyle çözdüm kolay yoldan 27$ lık bir kasa işini görür bi de 400w power supply almanı tavsiye ederim kolay gelsin :!
Bende ilk önce macun öneriyorum bu da olmazsa mecbur fanı değiştireceksin.Aynı anakartı bende kullanıyorum ama sıcaklık sorunu yaşamıyorum..Tabi aopen kasa kullanıyorum bu anakart için...
@ varyemez ; kasa içi , cpu .. sıcaklıkların kaçlarda gezior... aopen (HB 600) kasa var bende de cpu 39 derecelerde sürekli max 2 saat oyun oyuniim 56 derece gördüm. ama cpu fan ından hiç memnun deilim ben ?
PcTeknikZone