Tüm Versiyonu Göster : Yilin Sorusu????????????
''zuh(A)l''
28-04-06, 13:34
arkadaşlar bunu biryerde okumuştum.büyük şirketler eleman alacakları zaman mutlaka böyle sorulara yer veriyolarmış.amaçları ise farklı düşünmek yani yaratıcılık varmı??? herneyse arkadaşlar soru şu:
yolda arabanızla gidiyosunuz aniden şiddetli bir yağmur bastırdı ve arabanız sadece 2 kişilik(sizin haricinizde 1 kişi)
ve yolda çok yaşlı bir adam yürümekte zorluk çekiyo ve felaket ıslanmış
derken bir de baktınızki yolun diğer kenarında hayatınızı kurtaran adam yani şu anki yazamanızı ona borçlusunuz siz düşünürken birden karşıdan hayatınızın kadını (ya da admı) olmazsa olmaz dediğiniz insan....
ne yapardınız arabaya kimi alırdınız...
arkadaşlar herkes mutlaka bişeyler yazsın lütfennn
musician_boi
28-04-06, 13:37
walla bu zamanda kimin ne olduğu belli değil..ben bu zamana kadar hiç bencilce dawranmadım..başkalarını da düşündüm ama hep bana kazık attılar..bu yüzden ne olursa olsun öle insanlara kolay kolay güvenemem...bu yüzden de ben sadece kafamı bile çevirmeden yoluma dewam ederim..
Ya Biraz Sıkışsalar Da 3 De Gelse Olmaz Mi?. Sanki ömrümüzde Hiç 2 Kişilik Yere 3 Kişi Seyahat Etmedikmi?
Ama Illa Tercih Yapacaksam;
Yaşli Adami Ve Hayatimi Kurtaran Kişiyi Alirdim.
arabayı hayatımı kurtaran adama verirdim yanına da yaşlı adamı oturturdum benim hayatımı kurtardı onunkini de kurtarır nasıl olsa ve ben hayatımın erkeğiyle kalırdım
arabayı hayatımı kurtaran adama verirdim yanına da yaşlı adamı oturturdum benim hayatımı kurtardı onunkini de kurtarır nasıl olsa ve ben hayatımın erkeğiyle kalırdımkatiliyorum, beklenen de buydu zaten demi ama... yalniz senin hayatinin erkegiyle benim i$im olmaz sanirim :p
katiliyorum, beklenen de buydu zaten demi ama... yalniz senin hayatinin erkegiyle benim i$im olmaz sanirim :p
beklenen cevap buydu o nedenle öyle yazdım yoksa sokakta karşılaştığım daha hiç tanımadığım birini hayatımın erkeği olarak tanımlamam.
''zuh(A)l''
28-04-06, 14:16
arabayı hayatımı kurtaran adama verirdim yanına da yaşlı adamı oturturdum benim hayatımı kurtardı onunkini de kurtarır nasıl olsa ve ben hayatımın erkeğiyle kalırdım
:):):) DOĞRU CEVAP BUYDU TEBRİKLER DOSTUM :):):)
beklenen cevap buydu o nedenle öyle yazdım yoksa sokakta karşılaştığım daha hiç tanımadığım birini hayatımın erkeği olarak tanımlamam.yaw ben senin $ahsi i$ine kari$myoooom
arabayi birinciye verip ikiniciyi kurtarsin dedinya onu deyom:p Allah mesudeylesinn
Bu sorunun cevabını ezbere biliyordum.
Neyse nazenge yazmış zate
Teşekkürler...
bi şeyler yazmak için girdim ama cevabı bulmuşsunuz
ben de immortal ın imzasını çok beğendim onu söyleyeyim bari
...
ben de immortal ın imzasını çok beğendim onu söyleyeyim bariama kalin harfelerle kuçuk kuçuk yazsaydi boyle bi dey$ik olurdu dimiii :p
benim gibi iolun benim gibii
pizza isteyen? varmi?
''zuh(A)l''
29-04-06, 10:04
günaydın oduncu kardeş ben 1 tane istiyorum...
acılı adana alayım ben :D
yaw nerden bildiniz sofra yeni kuruldu... (sabah sabah agzinizin tadini nasil da bilyonus :p) gelin bahim gelin hepinise en azindan bir lokma var ;)
PaVeL_NeDVeD
29-04-06, 13:27
İşte ben spor arabaları (2 kişilik) bu yüzden sevmiyorum, ne yapcam ben şimdi, birisini alsam biri darılır, birisini alsam diğeri, en iyisi hiç birini almadan yalnız ve free takılmak der devam ederdim.. :D
PaVeL_NeDVeD
29-04-06, 13:29
walla bu zamanda kimin ne olduğu belli değil..ben bu zamana kadar hiç bencilce dawranmadım..başkalarını da düşündüm ama hep bana kazık attılar..bu yüzden ne olursa olsun öle insanlara kolay kolay güvenemem...bu yüzden de ben sadece kafamı bile çevirmeden yoluma dewam ederim..
Tebrik ederim dostum, düşüncelerine tamamiyle katılıyorum, bugünkü şartlarda bunu yapmak zorunda kaldık.. :(
karagozlum
01-05-06, 03:02
evet cevap belli
selam
aynen katiliyorum bende ;;))
arabayı hayatımı kurtaran adama verirdim yanına da yaşlı adamı oturturdum benim hayatımı kurtardı onunkini de kurtarır nasıl olsa ve ben hayatımın bayaniyla kalırdım
üççüncüyü seçerdim ben...
hehe güzel cvp:) :)
fajapamkırmis
06-01-07, 20:53
2 düşüncem var
1-) yanıma yaşlı adamı alır bagaja hayatımı kurtaran adamı atardım. sonra arabası olan bir arkadaşıma telefon eder sevdiğim adamı kurtartırdım.
2-) olmadı hiçkimseyle uğraşmam müziğin sesini açar sarhoş numarası yaparak 3 kişiyi kurtarma sorumluluğndan kurtulurdum:)
dedeefendi
06-01-07, 21:02
2 düşüncem var
1-) yanıma yaşlı adamı alır bagaja hayatımı kurtaran adamı atardım. sonra arabası olan bir arkadaşıma telefon eder sevdiğim adamı kurtartırdım.
2-) olmadı hiçkimseyle uğraşmam müziğin sesini açar sarhoş numarası yaparak 3 kişiyi kurtarma sorumluluğndan kurtulurdum:)
2. fikri tuttum :D
Ben yürümekte güçlük çeken yaşlı adamı alırdım. Yardıma en çok onun ihtiyacı var şu durumda.
Hayatımı kurtaran adam da mutlaka yardıma ihtiyacım olduğu bir zamanda yardım etmiştir bana.
Hayatımın kadını yada adamına gelince; Onu daima ertelemişimdir. Uygun zamanın hiç gelmemesi ihtimaline rağmen. Üzgünüm.
Bu sorunun doğru cevabını da verirsen sevinirim ''zuh(A)l''
teşekkürler!!!
;) ayrıca bu cevabı da çok beğendim doğrusu, iyi fikir ğş1
PcTeknikZone