PDA

Tüm Versiyonu Göster : .: Onu Beni Sevmediğin Kadar Sev :.

blade#
27-04-06, 20:10
O nunla 2 sene önce otobüste tanışmıştık. sanki onu yıllardır tanıyo gibiydim. sanki o hep benimdi, onunla 1 sene kadar telefonda görüştük. sonra o ÖSS sınavına hazırlanmaya başladı. ondan sonra pek sık görüşemez olduk. hatta hiç görüşemez olduk. artık benim telefonlarıma cevap vermiyodu. artık msj bile atmıyodu bana. ona o kadar çok bağlanmıştım ki sanki canımın bi parçası olmuştu. onsuz nefes bile alamıyodum, yaşamın bi anlamı yoktu sanki, hayat onsuz çok boştu. sonra sınav günü geldi çattı. ona başarılar diye msj attım. ama cevap her zamanki gibi gelmedi. o güne kadar beni bi kere aramamıştı. sonra aradan 1 ay geçti sınavı kazandığını öğrendim. istediği bölümü tuttrmuş hatta derece bile yapmıştı tebrik için aradığımda bile telefonu açmamıştı. aradan bayağı zaman geçmişti. arkadaşım beni çıktığı çocukla tanıştırmak istedi bende kabul ettim. oraya gittimde onlar çoktan gelmişti. merhaba dedim. arkadaşım erdem lavobaya gitti şimdi gelir dedi erdem deyince birden yüreğim hızlı atmaya başladı sanki o karşımdaymış gibi. arkadaşım işte hayatımın aşkı dedi ve ona doğru baktığımda hayır bu olamazdı o bu olamaz diye defalarca tekrarladım. sonra arkadaşım ne olduğunu sordu. yok bişey dedim sadece birine benzettim. ordan hızla kaçmak istedim ama yapamazdım çünkü arkadaşım hastaydı. onu ve hayallerini yıkamazdım. mecburen oturdum. ama o kalktı ve gitmek için izin istedi. ve gitti. akşam telefon çaldı ve arayan oydu. benden ona geri dönmemi istedi. ona bunun imkansız olduğunu ve sadece onu sevmesini istedim çünkü o benim kadar güçlü değildi. sonra onların hayatından ebediyen çıktım. geçenlerde öğrendim 2 çocukları olmuş birine benim adımı vermişler.

gokhandnzl
27-04-06, 20:23
güzeldi. acaba gerçekten böle şeyler oluyomudur:)

Eylül
28-04-06, 18:23
güzeldi. acaba gerçekten böle şeyler oluyomudur:)
hayatın kendisi kurgudan uzak oluyor, ama bu tip olaylarıda insanlar yaşıyor.

blade#
28-04-06, 19:39
hayatın kendisi kurgudan uzak oluyor, ama bu tip olaylarıda insanlar yaşıyor.

çok doğru söyledinğş1 Eylül hikayeler her zaman kurgu olmuyor...

SeVeNHiLL
29-04-06, 00:51
çok güzeldi dostum saolasın

patron58
01-05-06, 21:33
selam
eyvallah gurban tskler ellerin dert görmesin

musician_boi
03-05-06, 01:54
dostum blade sende bendensin...bende aşktan böle darbeleri çok yedim ve üzülen taraf ben oldum hep..ama herşeye rağmen aşka inancımı kaybetmedim..gerçek aşk yine de beni bi yerlerde bekliyo tıpkı seni de beklediği gibi..

blade#
03-05-06, 02:00
dostum blade sende bendensin...bende aşktan böle darbeleri çok yedim ve üzülen taraf ben oldum hep..ama herşeye rağmen aşka inancımı kaybetmedim..gerçek aşk yine de beni bi yerlerde bekliyo tıpkı seni de beklediği gibi..

saol kardeşim ama insan sıkılıyor bir yerden sonra bekle bekle nereye kadar ???ğş4

musician_boi
03-05-06, 02:26
orası öle tabi..ama ben bişi anladım kardeşim..ne yaparsan yap ne kadar iyi olursan ol ne kadar aşk dolu bi aşık olursan ol bu kızlara yine de yaranılmıyo walla...

karagozlum
03-05-06, 02:55
orası öle tabi..ama ben bişi anladım kardeşim..ne yaparsan yap ne kadar iyi olursan ol ne kadar aşk dolu bi aşık olursan ol bu kızlara yine de yaranılmıyo walla...

arkadasim bunu senmi diyorsun, cok sasirdim yaw:p

Güneşin Kızı
03-05-06, 03:01

Ama oldu mu şimdi bu?... Aynı şeyi bir bayan söylese tepkiniz nasıl olurdu?? O yüzden dikkat edelim lütfen yazdığımız şeylere..:)

karagozlum
03-05-06, 03:02
Ama oldu mu şimdi bu?... Aynı şeyi bir bayan söylese tepkiniz nasıl olurdu?? O yüzden dikkat edelim lütfen yazdığımız şeylere..:)

heheh katiliyorum ablama;)

pooca
03-05-06, 03:04

bu tepkiyi kadınlar vermez çünkü kadınlar erkeklere yaranmaya çalışmaz benim bildiim : P

Güneşin Kızı
03-05-06, 03:08
bu tepkiyi kadınlar vermez çünkü kadınlar erkeklere yaranmaya çalışmaz benim bildiim : P

Oooo.. Neler duyuyorum??? Ama bunları sizin duyduğunuzdan pek emin değilim...:)

musician_boi
03-05-06, 03:35
arkadasim bunu senmi diyorsun, cok sasirdim yaw:p

walla biliyonuz ben forumun aşık bi üyesiyim ama ewet bunları ben sölüyorum..çünkü ben bunları yaşadığım ve gördüğüm için sölüyorum..belki böle olmayan kız da wardır..ama bana ben öle değilim diyen kızdan da ben böle olduğunu gördüm..yorum size kalmış artık..ama aşka inancım her zaman var ve ben aşkımı çok ama çok sewiyorummmmmmm..herkes duysun....

musician_boi
03-05-06, 03:36

eh olayın bi de bu yönü war tabii..doğru dostum ;)

karagozlum
03-05-06, 03:37
walla biliyonuz ben forumun aşık bi üyesiyim ama ewet bunları ben sölüyorum..çünkü ben bunları yaşadığım ve gördüğüm için sölüyorum..belki böle olmayan kız da wardır..ama bana ben öle değilim diyen kızdan da ben böle olduğunu gördüm..yorum size kalmış artık..ama aşka inancım her zaman var ve ben aşkımı çok ama çok sewiyorummmmmmm..herkes duysun....

arkadasim senin askin Nurdanur'u duymayanmi kaldi yaw:p
sagir Sultan bile duymis, o derece yani hihi

musician_boi
03-05-06, 03:38
duycak tabiiii...aslında dostum bazen endişeleniyorum..birinin nazarı değcek diye :(

karagozlum
03-05-06, 03:41
Allah korusun, nazar cok korktugum seylerdendir
Allah senide, askinida en onemlisi askinizida hatta daha onemlisi hepimizi nazardan korusun --> Amin

musician_boi
03-05-06, 03:50
Allah korusun, nazar cok korktugum seylerdendir
Allah senide, askinida en onemlisi askinizida hatta daha onemlisi hepimizi nazardan korusun --> Amin

amin dostum amin.. ;)

saol dostum..