PDA

Tüm Versiyonu Göster : 13) Msn Spaces alanınızda flash mp3 player eklemek (2)++

NIGHTMARE
25-04-06, 23:57
Ders:13

Bunun için öncelikle sayfanızda bir media player olması gerekmekte..

-Buraya tıklayarak- (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

rar dosyasını indirin ve içindekileri inceleyin. Dosya indikten sonra zipten çıkartın.Zipten çıkan dosyanın içinde 3 file ve 1 tane dosya var. öncelikle mp3player.xml olan dosyayı bir Not defteri le açalım. Açınca sizinde anlayacağınız gibi yazdım içine müzik urlsi sanatçı adı ve parça adı bölümlerini Türkçe karakter kullanmadan (üöşğçı aynı şekilde büyük harfdede ÜÖŞĞÇİ) eksizksiz dolduruyoruz. Şimdi notpetin sol üst köşesinde bulunan dosya'ya girip farklı kaydet diyoruz ve dosyanın adına mp3player.xml deyip zipin içinden çıkan dosyaların yanına kaydediyoruz. Kaydederken değişikliği kabul ediyor musunuz yazısına evet diyoruz. Sonra zipten çıkan dosyanın içindeki dosyadan bir .wmv seçiyoruz orada farklı renkler var ,isim olarak hangi rengi istiyorsak onu seçiyoruz.seçtimiz wmv'yi ve zipin içinden çıkan ilk dosyanın içindeki 3 adet file'ı 4'ü de aynı yerde olacak şekilde bir hosta yüklüyoruz ben Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) adresine yükledim tabi üye olmanız lazım, sizde istediğiniz bir host'a upload edebilirsiniz. Upload ettikten sonra hosta yüklediğimiz 4 dosyadan biri olan wmv file'nın url sini alıp alanınızdaki wmp ye yapıştırıp save diyoruz.İşte bu kadar alanımıza ön izleme yapıyoruz eyer her şey hatasızsa wmp miz yukarda şekildeki gibi oluyor.
NOT: mp3player.xml file'nı notpet yardımıyla açıp müzik listemizi oluşturuken kesinlikle türkçe kararakter kullanmayın yoksa wmp çalışmaz.birde mp3player.xml file'nı notpet yardımıyla açtığımızda karşımıza gelen müzik url si parça adı ve sanatçı adı yazan satırları kaç parça ekliyeceksek o kadar çoğaltabiliriz .Kolay gelsin. Tekrar yazıyorum her şey bitipte hosta upload edeceğimiz 4 dosya şunlar olacak mp3player.fla, mp3player.swf, mp3player.xml, Mp3Player.wmv
Sizin için hazırladığım kullanabileceğiniz örnek hazır FlashMp3Player Url leri:
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Yukarıdaki linkleri Msn Spaces inizdeki media player a yazınız.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

NIGHTMARE
26-04-06, 00:19
Space Hakkındaki Sorularınızı Msn Spaces Tasarım Bölümü Altına Konu Açarak Yazınız Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olacağım.... (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)