PDA

Tüm Versiyonu Göster : İnsan demeye bin şahit gerek

dapHne
11-03-05, 03:45
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

buradaki linkleri tıklayın indirin ve izleyin. Canilerin neler yaptığını göreceksiniz :( Zavallıların yerinde olmayı inanın kimse istemez :o Kunduzların canlı canlı ayaklarını kesiyorlar, derisini yüzüyorlar .

Bu nedir yaa. Nasıl bir zevktir. Resmen sadistler. Ama ergeç cezasını çekecek..

:mad:

yesghost
11-03-05, 04:34
daha evel buraya bakmıştım şimdi ise bakmaya korkuyorum

Darkfighter
11-03-05, 10:58
yoq ağam ne işim olur öyle yerlerde bende uzak duruyorum valla

bluebird
11-03-05, 21:00
hımm hepte korkaklar buraya toplanmış

yesghost
12-03-05, 17:25

evet tekbir tanesine bakabildin. hepsine bakmaya yürek ister.. :cool:

Darkfighter
12-03-05, 17:41
korkaklıkla nasıl bağlantı kurdun anlamadım

gokhandnzl
13-03-05, 01:03
buna korkaklık denmez arkadaşım. vicdan meselesi... ben bakamıyorum bunlara. sadistlikten başka bişi değil.ben bu görüntülere rahatlıkla bakabilen birini görmedim daha...

&FaRoZ&
08-04-05, 05:16
öğhhhh skandal öfff one y di bea

DenizLisporLu
08-04-05, 14:15
kurban eti de yemeyin o zaman...

BuTTeRflY
08-04-05, 14:55
walla bende bakamıorum böyle şeylere

yesghost
08-04-05, 18:48

Arkadaşım ne alaka şimdi bu? Et bir ihtiyaçtır gereklidir. Kurban ise Dinin emridir. Bu görüntülerle kurbanın aynı yere koymak yanlış. şu var bunda hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım Din der Hayvanlara eziyet etmeyiniz cezası var. diye ihtar verir. şu görüntüler aslında savaş sebebi sayılır bakmayın şuan Türkler sukut dönemindeyiz. ama bizler tekrar güçlü olduğumuzda bu olaylarda olmıyacaktır. Allah'ın adaleti çok farklıdır 1 kişi eğer haklıysa 1000 kişi feda edilmesi gerekiyorsa edilir. bu Allah'ın adaletidir. burda bolca insan hayvana zulum ediliyor Din buna sesiz asla kalmaz. geçtiğimiz tarhlerde bir ülkede yahudiler zulüm görüyordu. kalktı bizim ejdadımız ebedi düşmanımıza yardım etti ve o zuümden kurtardı. nedeni belli Din.

dapHne
08-04-05, 23:01

kurban etiyle işkence yapılan hayvanlar arasında ne gibi bir bağlantı kurduğunu anlayamadım arkadaşım.bu videoları izlemediğin açık. yada burada yapılanlar sana işkenceymiş gibi gelmiyor.üstelik kurban ettiğimiz hayvanlarla bunların aralarında bir fark var. bunlar sırf derileri için iğrenç bir şekildeöldürülüyor ( önce işkence yapılıyor ve kendi kendilerine ölüme terkediliyor). kurban ettiğimiz hayvanlar ise yüce bir amaca hizmet etmekle birlikte biranda öldürülüyor.gerçi bunu anlatmak yersiz, zaten tüm müslümanlar bu işin adabını bilir.

bu arada ahmet abi söylediklerinin her cümlesine katılıyorum..

DaLema
27-04-05, 03:05
Of berbat birseydi ya. Ne diye izlettiniz, icim disim bir acayip oldu. Böyle bir iskence olamaz. Tek diyecegim, Allah hepsinin cezasini versin.

omron
29-04-05, 20:06

arkadasim sen musluman misin ?
bu ne demek? sen simdi bu videolari kurbanlami kiyasliyorsun ?? hic yakistiramadim .. lütfen dusunerek yazin !!.. veceteryan san saygi duyarim ama bunu kurbanla karistirma ltf..

veceteryan (umarim böyle yaziliyordur)

deoksi
07-07-05, 13:24
kediye çok üzüldüm ya içim kaldırmadı :eek:

dapHne
07-07-05, 13:44
ğj3 fie ya ohalde neden komik bölüme ekledin bunun neresi komik

Darkfighter
07-07-05, 13:52
kediye yazık ve ööeeeeeeee yani
bencede komik değil

Trkgl
07-07-05, 13:55
ford sportk yı protesto ediyom böyle reklam mı olur tamam ben de kedileri sevmiyorum ama bu biraz fazla kaçmış ne vahşilik o arabanın yaptığına bak be

not: aşağıda ki resmin konuyla alakası sadece kedi olması ve benim kedileri sevmemem üzerinedir

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

red_hacker
14-07-05, 16:46
onlar insan mı be hayvan katili..