PDA

Tüm Versiyonu Göster : Wireless wifi $ifresini kirmak (128bit wep-wpa)

foulazof
25-04-06, 19:32
bu konu illegaldir tavsiye edilmez !!!

dedeefendi
27-04-06, 06:33
bilindigi gibi bu siralar herkes router wifi kullanmakta hatta ben bile kullaniyorum bundan faydalanmak gerek :)
bazen laptopum ile evde ve disrda gezerken hele ozellikle baskasinin wifi agini kirip sifreyi buldugumda çok hos oluyor :)

bu konuyla ilgilenen varsa buraya yazssin lol :) :)

bon ! biraz hareket olsun diye size linux uzerinden wifi nasil kirildigini demo (video) olarak gosterelim ! :)

tikla Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

-Arkadaşım birincisi burası bir hack sitesi değil, (bu konunun yeri burası değil)

-ikincisi böyle hackerlik lamerlik olaylarını hazır bir hap şeklinde kimse kimseye vermez bunlar suçtur, hakka tecavüzdür, adam bir sürü para verecek ağ kuracak biz burada o ağa nasıl dalınacağını anlatacağız, nedenki, birisine ya da kutsal bir değere mi küfür ediyor.

-Sonrasında bilgin olsun diye söylüyorum linuxta bazı basit web ve wpa şifrelerini kıran hazır programlar zaten mevcut, ama benim ağım mac adreslerine göre çalışıyor herhangi birisinin izinsiz olarak girmesi mümkün değil...

foulazof
27-04-06, 07:13
ayip ettin sileriz icabinda !
bu arada ben seninde haberin olsun senin mac adresini kendi istegime gore degistirisem $a$ma ! routeur e bile kendim password koyup senbile giremezssin reset atmak zorunda kalirsin lo :):):) ama mac adresi yine aynen degistirilebilir bilgin olsun diye yani :p

dedeefendi
27-04-06, 08:00
ayip ettin sileriz icabinda !

Anlayışına teşekkürler

bu arada ben seninde haberin olsun senin mac adresini kendi istegime gore degistirisem $a$ma ! routeur e bile kendim password koyup senbile giremezssin reset atmak zorunda kalirsin lo :):):) ama mac adresi yine aynen degistirilebilir bilgin olsun diye yani
Aslında bu tip şeyleri ciddiye bile almam ancak madem ki iddialaşıyorsun, tabiki net üzerinde herşeyi almak, kırmak mümkün ama sen demek istediğimi anlamamışsın yazık ki...

Üstelik mac adresimi isteğim olmadan değiştiremssin ancak klon yapabilirsin, yine de ağıma giremezsin, bunun için passwordu bulman gerekir ve ben senin için yolluyorum kırıp buraya yazarsan sevinirim...

Hemde bu kadar biliyorsan bir sürü hack vs forumu varken niye amacı dostluk ve paylaşım olan bir forumda böyle bir soru soruyorsunda,sadece konu açıp bildiğini anlatmıyorsun...

0duncu
27-04-06, 13:09
dede o yeni o yeniii :) biraz baksin derdimiz neymi$ gorsun bi :p

pizza lar senden foulazof... siteye gir bak dedik yik demedikyaaa

foulazof
27-04-06, 16:08
:) abi allah senden razi olsun .
abi zaten senin router re girmem imkansiz cunku ben biraz uzaktayimda ondan :) Fr desem diyorum yani ! :):):)
kizma emi !