Tüm Versiyonu Göster : Acil Yardim
İSTANBUL TEKNİK ÜNİ.' NE AİT Bİ SORU;
ÇOK ÖNEMLİ BU BENİM İÇİN
Write a C program which will consist of a MAIN function and a function FONK.MAIN function will initialize an one-dimensional integer array ARR withnumbers 24,105,128,945,1001,30030,50000 and 125001.Function FONK will compute and print the prime factors of each ARRelement.PRIME NUMBER is a natural number greater than one whose only positivedivisors are one and itself. 2,3,5,7,11,13,17, ... are some examples.The PRIME FACTORS of the integer 168 are 2,2,2,3 and 7. That is,168=2*2*2*3*7.FOLLOW THE BELOW INSTRUCTIONS.To find the prime factors of 168. Since 168 is even, we start by dividing it by the smallest prime number, 2. 168 divided by 2 is 84. 84 divided by 2 is 42. 42 divided by 2 is 21. Since 21 is not divisible by 2, we try dividing by 3, the next biggest prime number. We find that 21 divided by 3 equals 7, and 7 is a prime number. We know 168 is now fully factored. We simply list the divisors to write the factors of 168. 168 / 2 = 84 84 / 2 = 42 42 / 2 = 21 21 / 3 = 7 Prime number prime factors = 2 * 2 * 2 * 3 * 7
BU ÖDEVİ 26NİSAN 23:55 DE TESLİM ETMEM GEREKİYOR;
YARDIM EDERSENİZ ÇOOOK MÜTEŞEKKİR FİLAN OLURUM YANİ
şimdi bu forumda bana yardım edebilecek biri yok mu yani__???
aklım almıyo ya
herkes burda kendi kendine bisürü açıklama yapıo..
bi soru sorunca yardım isteyince herkes kitleniyo (ya da yardım etmek istemiyo)
galiba kimse C bilmiyo kitaptan aynen yazıyorrrr
bi cvp verin ya kimse umursamıyo bile. en azından bi yapamıyoruz falan deyin
saygılar....
cvp beklicem yine de
dedeefendi
29-04-06, 07:33
şimdi bu forumda bana yardım edebilecek biri yok mu yani__???
aklım almıyo ya
herkes burda kendi kendine bisürü açıklama yapıo..
bi soru sorunca yardım isteyince herkes kitleniyo (ya da yardım etmek istemiyo)
galiba kimse C bilmiyo kitaptan aynen yazıyorrrr
bi cvp verin ya kimse umursamıyo bile. en azından bi yapamıyoruz falan deyin
saygılar....
cvp beklicem yine de
Bak arkadaşım önce sana yardım istemenin adabını öğrenmeni tavsiye ederim.
Ne yani bizde bu yollardan geçtik bize hazır bir ödev veren olmadı, nasıl yardım edelim sana?
Senin için ödevini yapıp buraya mı yazalım, yoksa özel mesaj mı gönderelim, Biz burada yeni kayıt yaptıran bütün arkadaşların ödevini hemen yapmıyoruz diye birde bize kızmışsın,
Birde aklınca gaz veriyorsun, galiba kimse C bilmiyor burada ne gördüyse aynen yazıyor gibilerinden...
bravo valla..
Soruyu Türkçeye çevirme zahmetine bile katlanmamışsın ki soru eğer itü de okuyorsan hiç de zor bir soru değil, ben oradayken gayet iyi C öğretiyorlardı ama artık öğretmiyorlarsa piyasadan alacağın bir C kitabından bile birşeyler öğrenip, az buçuk yapabilirsin ve anlamadığın yer olursa şurasını böyle yaptım ama olmadı nerede hata yapıyorum gibi daha uygun sorular sorabilirsin..
Bilmem anlatabildim mi, bak üşenmeyip cevap bile yazıyoruz ;)
en azından bi yapamıyoruz falan deyin
saygılar....
cvp beklicem yine de
en azindan yapamiyoruz...
deyin dedin de dedim yoksa demezdim belkide...
hani bi$ey bilmyosan sus deyolar ya... i$te bende susyodum ne gusel ;)
c den anlamam , hiç!
dedemin dedigi gibi gelince selam , gidince selam
yani bak bunlarla ugra$acagimiza sana yardim edecek birine bakyorduk $imdi...
kizan yok, sen de kizmağş6 yinede de bakacaz///
İSTANBUL TEKNİK ÜNİ.' NE AİT Bİ SORU;
ÇOK ÖNEMLİ BU BENİM İÇİN
BU ÖDEVİ 26NİSAN 23:55 DE TESLİM ETMEM GEREKİYOR;
YARDIM EDERSENİZ ÇOOOK MÜTEŞEKKİR FİLAN OLURUM YANİama geç bile kaldik sanarimğj3
Güneşin Kızı
29-04-06, 12:39
Bu ne dersidir ben anlamadım açıkçası o yüzden yardım da edemem...
Ne yani bizde bu yollardan geçtik bize hazır bir ödev veren olmadı, nasıl yardım edelim sana?
Senin için ödevini yapıp buraya mı yazalım, yoksa özel mesaj mı gönderelim, Biz burada yeni kayıt yaptıran bütün arkadaşların ödevini hemen yapmıyoruz diye birde bize kızmışsın
ne yapmam gerekiyo yani
seneye yollarmısın sorunun cevabını; ama sen yine tenezül etmezsin çünkü senden sonra üye olmuş birisiyim ben.
herşey karşılıklı demeye getiriyosun galiba ben c den anlamam
ama isterseniz her türlü program, klip.. kısacası tv de yayınlanan herşeyi kaydedip gönderebilirim
madem ki herşey karşılıklı
ama müzik bölümüne giremiyorum çünkü 50 mesajım yok
olmicak da
Soruyu Türkçeye çevirme zahmetine bile katlanmamışsın ki soru eğer itü de okuyorsan hiç de zor bir soru değil, ben oradayken gayet iyi C öğretiyorlardı ama artık öğretmiyorlarsa piyasadan alacağın bir C kitabından bile birşeyler öğrenip, az buçuk yapabilirsin ve anlamadığın yer olursa şurasını böyle yaptım ama olmadı nerede hata yapıyorum gibi daha uygun sorular sorabilirsin..
Bilmem anlatabildim mi, bak üşenmeyip cevap bile yazıyoruz ;)
ilgilenen insan için türkçe ingilizce fark eder mi
bana C öğretseler ne olur öğretmeseler ne olur benim mesleğimle uzaktan yakından alakası yok o yüzden hiç ilgilenmedim
bize öğretmeye çalışmıyorla önbilgi vermeye çalışıyorlar. ama biraz abartmışlar
itü lü olsaydın anlardın
en azindan yapamiyoruz...
deyin dedin de dedim yoksa demezdim belkide...
hani bi$ey bilmyosan sus deyolar ya... i$te bende susyodum ne gusel ;)
c den anlamam , hiç!
dedemin dedigi gibi gelince selam , gidince selam
yani bak bunlarla ugra$acagimiza sana yardim edecek birine bakyorduk $imdi...
kizan yok, sen de kizmağş6 yinede de bakacaz///
ama geç bile kaldik sanarimğj3
saol arkadaşım ilgilenmen yeter
benim kızdığım onlarca sayfa açıklama yapılmış, bi soru sorunca cvp alamadık
ama olay farklıymış
yeni üyelere cvp vermiyo arkadaş.
en azında bi öneri bekledim yani şöyle yapsan olur falan diye
ilgilendiğin için saol yine
/*Homeweork 3*/
#include <stdio.h>
#include <math.h>
#include <conio.h>
int main()
{
int a=24,b=105,c=128,d=945,e=1001,f=30030,g=50000,h=125001,i;
printf("a = ");
for(i=2;i<=a;i++)
{
if(a%i==0)
{
printf("%d*", i);
a=a/i;
}
}
printf("\n");
printf("b = ");
for(i=2;i<=b;i++)
{
if(b%i==0)
{
printf("%d*", i);
b=b/i;
}
}
printf("\n");
printf("c = ");
for(i=2;i<=c;i++)
{
if(c%i==0)
{
printf("%d*", i);
c=c/i;
}
}
printf("\n");
printf("d = ");
for(i=2;i<=d;i++)
{
if(d%i==0)
{
printf("%d*", i);
d=d/i;
}
}
printf("\n");
printf("e = ");
for(i=2;i<=e;i++)
{
if(e%i==0)
{
printf("%d*", i);
e=e/i;
}
}
printf("\n");
printf("f = ");
for(i=2;i<=f;i++)
{
if(f%i==0)
{
printf("%d*", i);
f=f/i;
}
}
printf("\n");
printf("g = ");
for(i=2;i<=g;i++)
{
if(g%i==0)
{
printf("%d*", i);
g=g/i;
}
}
printf("\n");
printf("h = ");
for(i=2;i<=h;i++)
{
if(h%i==0)
{
printf("%d*", i);
h=h/i;
}
}
printf("\n");
scanf(" ");
return 0;
}
KaracaOglan
15-05-06, 15:49
çünkü 50 mesajım yok
olmicak da
biz kimseyi zorlamıyoruz.. sen de dahilsin..
dedeefendi
15-05-06, 17:12
ne yapmam gerekiyo yani
seneye yollarmısın sorunun cevabını; ama sen yine tenezül etmezsin çünkü senden sonra üye olmuş birisiyim ben.
herşey karşılıklı demeye getiriyosun galiba ben c den anlamam
ama isterseniz her türlü program, klip.. kısacası tv de yayınlanan herşeyi kaydedip gönderebilirim
madem ki herşey karşılıklı
ama müzik bölümüne giremiyorum çünkü 50 mesajım yok
olmicak da
saol arkadaşım ilgilenmen yeter
benim kızdığım onlarca sayfa açıklama yapılmış, bi soru sorunca cvp alamadık
ama olay farklıymış
yeni üyelere cvp vermiyo arkadaş.
en azında bi öneri bekledim yani şöyle yapsan olur falan diye
ilgilendiğin için saol yine
Arkadaşım eğer hala bu siteye girebiliyorsan, bu buradaki hoşgörüden kaynaklanır zira hiç kimseye senin ödevinle ilgilenmediler diye kızmaya, forumu karalamaya hakkın yok..
Sen daha 50 mesaj yazamayacak kadar bu siteden bihabersen paylaşım yapıp yapmamak konusunda burada ahkam kesemessin..!
Ayrıca kimse, özellikle de ben, senin yapacağın paylaşımlar için sabırsızlanıyor değiliz, bu sadece buranın paralı bir yer değil paylaşımlı bir yer olduğunu anlamanız için..
Üstelik biz buraya bu gün kaydolan bir kimsenin de sorusunu cevaplıyoruz biraz forumu gezseydin bunu görebildirdin zaten, hemde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz..
Benim söylemeye senin de ısrarla anlamamaya çalıştığın şey, forumda yenilik eskilik meselesi değil, soru sorma ve yardım isteme üslubudur. Ama bunun üzerinde fazla durmayacağım zira uyarıyı almış olmana rağmen sende pek birşey değişmiş gibi durmuyor...
Birde İTÜ lü olsan bilirdin demişsin ki, sen daha belki ortamektepteyken ben oradaydım, hala da nasıl bir yer ve ne öğretiyorlar iyi bilirim..
Esas ben bu soruyu Türkçeleştirecek kadar ingilizcen yoksa senin nasıl oranın hazırlığını geçtiğini merak ediyorum..
Konuyu da burada kapatıyorum...!
karagozlum
17-05-06, 00:53
dedem dokturmussun ;)
ben susyom haaa :p en iyisi ... te$ekkur edin ha sustugum için :D
olmezozc emmi bak arkada$in biri sabahin birinde yeni uye olmu$ bilgisayarim çali$miyo diye yardim istedi, bu onun ilk mesaji idi...
ilk ben cevapladim (anlamam ben gibisinden :p) ve buna yawa$ yawa$ cevap geldi, sorunu çözuldü...
burda herkes hatasini anlasa iyi olur (evet ben diyorum bunu ;) ogrenyoz bizde, olmedik henuz)
mesela dedemin cevabi biraz hirsli dicem, bu benim goru$um, ve diger arkada$lari da etkiliyebilmi$ olabilir .. dedemin cevabindan sonra tamam abi ama zordayim dardayim deseydin, mesele hallolmu$ olurdu ...
dedem konuyu kapatti ben daha konu$yom
Allah affetsin...hehehe ka$inyommu ne.
hayirlisi. demek istedigim bu : herkes sabirsizlanabilir... bunu bizzzzzat kendim ya$adim. ama agalar olgunca du$unmekte (yag bidonu buldum yeni) ve konuyu bende kapatiyorum.. ha senin için kapanmami$sa bence cevap hakkin olmali... (ama kimse duymasin :p)
karagozlum
17-05-06, 01:27
Gokhanda susmus :D hicbisey dememis :p
saka yapiyom ha alinma sakin ;)
tsk ettim sustugun icin:hihihi ;)
dedeefendi
17-05-06, 01:49
Konu bu kez gerçekten kapanmıştır arkadaşlar.. ;)
Not: İyiki susmuşsun yani:D Oduncu herşeye cevap vermek durumunda değilsin, cevap hakkı vardı tabiki arkadaşın ama arkadaş siteye girip konuya bakma zahmetinde bile bulunmadığı için artık konu kilitlenmiştir..
PcTeknikZone