PDA

Tüm Versiyonu Göster : istanbul 1453

YouZER
22-04-06, 19:38
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

ismail kemal çiftcioğlu

ğşj2 ğşj2 ğşj2

SeVeNHiLL
22-04-06, 19:45
dostum teşekkürler

YouZER
22-04-06, 19:47
dostum teşekkürler

bende teşekkür ederim waeynağ

SeVeNHiLL
22-04-06, 19:49
dostum teşekkürler

resim çok büyüktü tekrar upload ettim

YouZER
22-04-06, 19:50
sağolasın waeynağ sağolasın dostum....

Borz
22-04-06, 19:55
sorunlu konu olmuş ama :)

teşekkürler ellerine sağlık

manipasive
22-04-06, 19:59
Site yöneticilerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz.Üzüntümüz ise "YOUZER" adlı arkadştan hala beklediğimiz özür gelmedi.Özür beklememizin amacı insanları yermek değil.Sadece diğer insanların bilgilendirildiği bu tür forumlarda yapılan işlere daha araştırmacı ve daha ciddi yaklaşılarak sanatçı haklarına tecavüzün önlenmesi.Arkadaş suçsuz olduğunu söylüyor ama her önüne gelen fotoğrafı veya bir bilgiyi kendi keyfine göre istediği yerde kaynak belirtmeden yayınlarsa insanlara paylaşım imkanı sağlayan bu tür forumların bir bilgi çöplüğünden farkı kalmaz.amacımız bilginin bozulmadan ulaşmasıdır.Saygılar...

YouZER
22-04-06, 20:02
manipasive sizden özür dilerim... resmi internetten aynen alıp koyduğum için... sizden özür dilerim resmin düzenlenmemiş halini bulup koymadığım için...
sizden özür dilerim bu resmi kaynak olarak belirtmeyen diğer tüm internet kullanıcıları için...

manipasive
22-04-06, 20:15
manipasive sizden özür dilerim... resmi internetten aynen alıp koyduğum için... sizden özür dilerim resmin düzenlenmemiş halini bulup koymadığım için...
sizden özür dilerim bu resmi kaynak olarak belirtmeyen diğer tüm internet kullanıcıları için...

bundan sonra foruma koyduğun datalarda daha araştırmacı ve dikkatli davranmanı temenni ederiz.

"HAYAT; SİLGİSİZ RESİM YAPABİLME SANATIDIR."
R.HULL

" Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız.."
Konfüçyüs

0duncu
22-04-06, 20:26
agam sandalye ye otururken kimin bunu boyle rahat yaptigini da du$unyonmu?:p
yane kimin hakkini kimden esirgeyon..
yane demek istedigim $u:
eger sen bilgisayar kullaniyorsan, ki bilgisayari yapan sen deyilsin, bilgisayari yapani yapan da sen deyilsin...boyle olunca saygi ve te$ekkurun kime borçlu oldugumuz kimileri için doga ana, kimi leri için yaradan olsa gerek deyilmi?

çok konu$an az du$unur demi$ler, kimin dedigini bilmyom ama bak i$e yariyo , susim artik...
anlayi$iniz için te$ekkur yaparim hepinize :p

0duncu
22-04-06, 20:27
tabi ki dogal halinde kullanilan malzeme daha tatmin edici olur...
emegine, du$uncelerine saygimiz var emin ol;)ğş6

YouZER
22-04-06, 20:28
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Mutlu olmanın sırrını Peygamber Efendimiz’den öğren de, Allah sana ne verirse ona razı ol. Başına gelen derde, balaya razı olur da, ses çıkarmazsan, o anda hemen sana cennet kapısı açılır. Eğer gam elçisi sana gelirse, tanıdık bir dost gibi karşıla, onu kucakla. Zaten o sana yabancı değildir, onunla aşinalığın vardır. Sevgiliden gelen cefaya karşı sakın suratını asma, onu neşe ile karşıla, merhaba, hoş geldin de. Onu güler yüzle, tatlı sözle karşıla ki gönül alıcı o eşsiz varlık hoşa gitmeyen çarşafını üstünden atsın da güzelliği ortaya çıksın.

Hz Mevlana.

KAYNAK:Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ilgililere duyurulur.

0duncu
22-04-06, 20:33
ilgililere duyurulur.abi bu herkesi ilgilendirir!!!:D

semih183
13-06-06, 22:23
güzel resim teşekkürler

Güneşin Kızı
13-06-06, 23:36
Teşekkürler resim için.. Ben yine isme takıldım.. Neden İngilizce yazarken İstanbul diye yazamıyoruz.. Hala İstanbul'un bizim olduğuna inamıyor muyuz yoksa bu kasıtlı yapılan bir geri alma mı???

gokhandnzl
14-06-06, 01:48
Teşekkürler resim için.. Ben yine isme takıldım.. Neden İngilizce yazarken İstanbul diye yazamıyoruz.. Hala İstanbul'un bizim olduğuna inamıyor muyuz yoksa bu kasıtlı yapılan bir geri alma mı???

kesinlikle katılıyorum. bunu bir yabancının yapmasını bir yerde anlayabiliriz hala hazmedemiyorlar diyebiliriz ama bir Türk vatandaşının "İstanbul'u" kullanmaması kabul edilemez birşey...

dedeefendi
14-06-06, 02:00
Arkadaşlar bir yanlışlığı düzelteyim ki daha o tarihte istanbul diye bir isim yoktu ve resmin altında "siege of constantinople" yazıyor yani Konstantinapol kuşatması.
Bunda yadırgayacak çok fazla bir durum yok zira istanbul ismide fetihden çok sonraları ortaya çıkmış bir isimdir ve istanbulun aslında 40 çeşit isminden birisidir.

İstanbul için ;

dersaadet
asitane
darülhilafe
byzantium
payitaht-ı saltanat
selatin
darülmülk
islambol

gibi isimler kullanılagelmiştir.
Daha sonrada islambol ismi "Istanbul" olarak yerleşmiştir.

Zaten o kuşatılan şehirle şimdiki İstanbul arasında dağlar kadar fark var ;)

karagozlum
14-06-06, 02:09
Sagol dedem, yine bilgilendirdin bizi ;)
Ben bilmiyordum mesela, sayende ogreniyorum(z) ;)

Güneşin Kızı
14-06-06, 02:13
dersaadet

Bunu hep duymuştum ama İstanbul'un bir adı olduğunu bilmiyordum..

Güneşin Kızı
14-06-06, 02:20
Peki günümüzden geçmişe bakılırken de yine aynı şey mi yapılmalı??

erhancan35
11-07-06, 22:41
istanbul Fatihi muhteşem