PDA

Tüm Versiyonu Göster : işte ben birini gerçekten bu kadar çok sewmiştim..ama...

musician_boi
21-04-06, 19:39
bu benim bir ask hikayem dostlarim..tamamı musician_boi un başından geçmiştir...:(
adi ebruydu..onu ilk lise bittikten sonra ara verdigim sene gittigim dersanenin kantininde ilk gün gördüm..o anda yildirim askinin var olduguna inand1m cünkü onu orda öle görünce tutuldu her tarafim..sonra bi baktim ayni siniftaymisiz..ilk hafta gecti teklif edemedim..2. hafta gecti teklif edemedim..art1k 3. hafta karar verdim ve yan1na gidip bi aksam yemeine cikabilirmiyiz birlikte ebru dedim ve beni kirmayarak kabul etti..onu o gün aksamüstü güzel bi sekilde giyindikten sonra ewinden aldim ve alanyanin lüks ve kalite restoranlardan bi olan kale yolundaki maldan restoranda ayirdiim masaya gidip oturduk..neyse o aksam yedik ictik eglendik..gece 12 olunca cicekci cocuk verdigim cicek siparisini getirdi restorana..tam 100 gül siparis etmistim..cicekci cicekleri bana verdi ve cicekleri ebruya uzatarak dedimki:"bu yenin günün baslangicinda sende benimle yeni bi hayata baslangic yaparmisin" dedim..o ilk defada sasirip kaldigindan bisi diyemedi bana zaman ver dedi..yinede sewinmistim cünkü asla olmaz diye kesin bi yanit vermemisti bana...;) neyse olayin üzerinden 1 hafta gecti ama artik tabi dersanede falan hep birlikte oturuyoduk..bi sicaklik olmustu aramizda...neyse bigün kimya dersindeyiz bi baktim dersi dinlemeyip disari bakiyo..dedim nereye bakiyon sen?..bana dersanenin asagisindaki cicekciye yeni gelmis taze papatyalari göstererek ne güzel dimi dedi..ben dedimki bu lafin üzerine..hocam bi 5 dk disari cikabilirmiyim..izin verdi hoca ciktim gittim..asagi inip o bi kova dolusu papatyanin hepsini satin alip güsel bi buket yaptirip sinifa ciktim ve herkesin önünde ebruya bi kere daha teklif ettim...bu seferde kesin bisi sölemedi:( ama onu cok sewiyodum ve vazgecmicektim..2 hafta sonra artik ewine gitmeye karar verdim..annesi babasi ayri yasiyodu ve ebru annesiyle kaliyodu...gidip cicekciden bu defa koca bi buket casablanca ciceklerinden bi buket yaptirdim..casablanca ciccei orkide gibi nadir olan ve pahali olan bi cicekti..o zaman tek dalinda 1-2 cicek wardi ve dalinin teki 15 milyondu..herneyse..koca bi buket yaptirdim ondan...
ewlerine gidip kapiyi caldimewlerini de ebruyla sinemaya gittigimizde ewine biraktigim icin biliyodum..hatta ilk gittigimiz film 50 ilk öpücük filmiydi..neyse kapiyi caldim..annesi acti..dedim ne$e teyze ebru ewdemi? ewde olum dur cagirayim dedi..ebru geldi annesi arkada bekliyo ben elimde ciceklerle ne dicem diye ve ben o anda annesinin yaninda bi kere daha teklif ettim..bu defa kabul etmisti..cok sewinmistim ewe yürüyerek mi ucarak mi gittim bilemedim walla...neyse artik birlikteydik..seewdigim insanlaydim..öss sonuclari aciklandi sonrasinda..ikimizde bi yeri kazanamamistik ve sewindik ayrilmiyoz diye...bütün yaz birlikte zaman gecirdik..hatta benim günlük 3 saat dinlenme aram ward1 gümüs isindeyken ve ben o aramda dinlenmezdim ebruyla zaman gecirirdim..ama zaman gecince biraz bi üniversiteye gitmem gerektigini anlad1m ve ek kontenjandan tercih yaptim ve su anda okudugum süleyman demirel üni. bilgisayar teknolojileri ve programlama bölümü tercihim oldu...ilk ba_ta gidicegimi duyunca bana cok kizdi..agladi...ama sonra toparlandik..ben burdura geldim tabi okumak icin ve ilk haftalar felan hep arasiyoz mesajlasiyoz felan..ama 2. hafta azaldi bunlar..artik telefonu hep kapaliydi..aradigimda ewlerini telefona bile cikmiyodu bi sebep söyletiyodu..çogu zaman bi sebebi kendisinin agzindan annesine söylerken duydum..art1k ben geleli 3 hafta olmustu ve dayanamayip alanyaya geri döndüm..ilk otogara indigimde arad1m yine..hayret bu defa cikmisti telefonuma..dedimki: askim bak simdi alanya otogarindayim sana geldim..annemler bile bilmiyo geldigimi..ilk sana söledim dedim ama o sunu dedi:iyi yapmisin...dedi ve kapadi yüzüme telefonu...sonra ertesi gün ewlerine gittim yoktu..yine bi türlü ulasamaz oldum ona...bigün sokakta geziyorum o günlerde..bi baktim karsidan geliyo..ebru dedim bagirdim ona dogru ama beni görünce bi ara sokaga sapiverdi.. arkasindan kostum ama bana gözleriyle öle bi baktiki sanki gözleri artik gelme pesimden birak beni diyodu..bende o an biraktim pesini ama ne oldugunu merak ediyodum...ikimizin dersaneden ortak bi arkadasi wardi nuray diye ona gittim o kesin biliyodur olanlar1n neden oldugunu diye..gittim bana anlatmasini istedim..anlatayim ama kizma dedi..tamam dedim..meer askere gitmeden önce ebruya takilan bi oglan warmis..benim gittigimin 1. haftasi oglan askerden dönmüs ve babasi altina sifir km. bi fiat albea cekmis..ben yaninda olmayinca arabasi war diye ona yönelmis..onunla imis..gezip dolasiyomus o cocukla ben onu burdurda düsünürken...bunu ögrendikten sonra ben kötü oldum..ewe gidip odama kapandim 2 hafta boyunca...sadece wc ihtiyaci icin cikiyodum ve durmadan sarkimizi dinliyodum...annem yemegimi odama getiriyodu...beni öle gördükce agliyodu annemde babamda..beni bi türlü ikna edemediler baslarda bi psikiyatr a gitmeye ama 3. hafta sonunda annemin karsimda öle üzülmesine dayanamayip gittim psikiyatra..onunla konustukca toparladim biraz kendimi..ve atlattim...ama en zor olani da buydu o hisler icindeyken...sonra bana onu hatirlatan ne warsa hepsini kargoya koyup onun ewine gönderdim..onu yaptigi o hainlige ragmen tamamen unuttugumu söylesem yalan olur...
ama gecenlerde alanyaya gittigimde bakin noldu..aksam kaldirimda yürüyerek ana caddede ewime gidiyom..yanima bi araba yaklasti ve cami bi acildi bi baktim ebruydu ..egildim bi baktim arabayi sürende o cocuktu..cok kötü olmustum onlari yeniden hatirlayinca..ve bana onla durup nasilsin dedi ve güldü..sonrada cekip gittiler..ama o ebrunun bana ögrettigi bisi war..kimseye ne kadar sewsende fazla deger vermicekmisim..bunu bana ögrettigi icin ebruya tesekkür ederim...iste bu da benim ask hikayemdi dostlarim..

Edit by karagozlum: Gercek bir ask hikayesi, hikayeler bolumune tasindi :) ;)

karagozlum
21-04-06, 20:26
Arkadasim gercekten cok uzuldum ya senin bu olaya
malesef dunyada boyle hain ve kalles insanlar var gozleri paradan puldan baska birsey gormeyen. Bu olayi atlatmanada sevindim. tabiki unutulmaz, yarasi hep icinde kalir ama bu insanlar sayesindede hayatin nekadar aci oldugunu birkez daha ogrenebiliyoruz..

nazenge
21-04-06, 21:14
boşveeeeer değmez böyle insanlara.

ImmoRtaL
21-04-06, 21:35
Yarın gleip , barıştık die mesaj atarsan döverim bu sfer seni musician.

Borz
21-04-06, 23:58
dostum bırak harbi değmez bunlara bugün aşkım derler yarın yüzüne bakmazlar bu devirde adam gibi seven olmuyor ve arkada kalanlarıda düşünmeden bırakıp gidiyorlar

sen sıkma o tatlı canını bu tipler için

InspireDestiny
22-04-06, 00:48
çok üzüldüm be dostum...
bu gerçek: karşılıksız sevgiler ve onlardan olan aşklar hep var olucak...
önemli olan..
kendinle başbaşa kaldığında
hala kendinle paylaşabileceğin birşeylerin olması...
ki gördüğüm bu sende fazlası ile var...

önemli olandu bu değilmi..
kaderinde yoksa yaşayamazsın...

SeVeNHiLL
22-04-06, 01:16
Yarın gleip , barıştık die mesaj atarsan döverim bu sfer seni musician.

+1

ya dostum bu arkadaş senin çok sevdiğin seviyorum diye haykırdığın

kişi ile aynı mı

eğer öyleyse yandık desene

karaca
22-04-06, 10:23
kimseye ne kadar sewsende fazla deger vermicekmisim..bunu bana ögrettigi icin

o öğretmese emin ol biri öğretecekti teşekkür etmene gerek yok...hayat devam ediyor ve geride kalıyor herşey..

çok sevmekle ilgili bir tane laf var bence kim ne derse desin "seveni ... ; ...i severler" bu kadar :cool:

musician_boi
22-04-06, 13:03
+1

ya dostum bu arkadaş senin çok sevdiğin seviyorum diye haykırdığın

kişi ile aynı mı

eğer öyleyse yandık desene

yok dostum bu eskiden sewdiğim birisiydi..şimdi daha çok sewdiğim ve hiç bırakmayı istemediğim dünyalar güzeli tatlılar tatlısı bi aşkım var ve hep benim aşkım kalacak ;)
yanmadınız yani...

musician_boi
22-04-06, 13:05
o öğretmese emin ol biri öğretecekti teşekkür etmene gerek yok...hayat devam ediyor ve geride kalıyor herşey..

çok sevmekle ilgili bir tane laf var bence kim ne derse desin "seveni ... ; ...i severler" bu kadar :cool:

anladım dostum demek istediğini ve bu söz gerçekten bugüne kadar sölenmiş atasözleri kategorisine koyarsak en uygun söz olur...doğrluğu da %100 :)

0duncu
22-04-06, 13:38
... kim ne derse desin "seveni ... ; ...i severler" bu kadar :cool:... yerine ne yazarsiniz?
a)...balo ya gotur, kemani...
b)...alki$la, alki$i...
c)...döv,zopayi...
d)...yemege gotur, aciliyi...

:p

|CaRP3'Diem|
22-04-06, 14:01
... yerine ne yazarsiniz?
a)...balo ya gotur, kemani...
b)...alki$la, alki$i...
c)...döv,zopayi...
d)...yemege gotur, aciliyi...

:p

:D:D ha ha.. benim aklımda başka bişi var :):)

musician dostum... zor olmuş cidden senin için... ama kendin için bişeyler cıkartabilmişsin ya .. en önemlisi bu hrhlde..

SeVeNHiLL
22-04-06, 17:54
yok dostum bu eskiden sewdiğim birisiydi..şimdi daha çok sewdiğim ve hiç bırakmayı istemediğim dünyalar güzeli tatlılar tatlısı bi aşkım var ve hep benim aşkım kalacak ;)
yanmadınız yani...

sevindim dostum senin adına :D

karaca
23-04-06, 04:05
musician ben sana daha öncede "ABARTMA" demiştim...ben zamanında abarttım kendimden biliyorum..bak birtek gerçek var SENSİN! ;)

gerisi zurnanın son deliği...

lastresort
23-04-06, 18:52
musician ben sana daha öncede "ABARTMA" demiştim...ben zamanında abarttım kendimden biliyorum..bak birtek gerçek var SENSİN! ;)

+1

musician_boi
23-04-06, 22:28
saolun dostlarım düşüncelerinizi benimle paylaşıp eski bi derdime ortak olduğunuz için..

gokhandnzl
23-04-06, 23:56

bu laf daha önceleri bana çok uzak gelsede artık % 100 katılıyorum:)

+1