Tüm Versiyonu Göster : buyrun c# ile cok süper bi siteler bilmeyenler için
serkan_331
17-04-06, 00:00
buyrun c# ile cok süper bi siteler bilmeyenler için
bu bi forum sitesidir her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz
c# a baslayanlar geliştirmek isteyenler burayaaa
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ğş6 ğş6 ğş6 yğ2 yğ2 yğ2 ğş1 ğş1 ğş1
musician_boi
17-04-06, 04:19
ben bilgisayar programcısı olan ve bu yolda okuyan biri olarak sana teşekkürlerimi bi borç bilirim dostum ;) ellerine kollarına sağlık..
serkan_331
17-04-06, 15:06
reca ederim görevimiz ben bilg programcısı oldugum için paylasıyım dedim meslektaşlarımla vede ilgilenenlerle
reca ederim görevimiz ben bilg programcısı oldugum için paylasıyım dedim meslektaşlarımla vede ilgilenenlerle
abi bilg programci olabilmek icin hangi üniversite bölümüne gidiliyor
serkan_331
11-06-06, 22:26
abi bilg programci olabilmek icin hangi üniversite bölümüne gidiliyor
bilgisayar programcısı olmak için iki seçenek var
1-herhangibi bir 2 yıllık üniversitenin bilgisayar teknoloji programlama bölümüne girebilirsin
2-4 yıllk bilgisayar mühendisligi yada yazılım müh. gidebilirsin
ilginize tsk ederim
dedeefendi
11-06-06, 22:48
buyrun c# ile cok süper bi siteler bilmeyenler için
bu bi forum sitesidir her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz
c# a baslayanlar geliştirmek isteyenler burayaaa
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ğş6 ğş6 ğş6 yğ2 yğ2 yğ2 ğş1 ğş1 ğş1
Bula bula bizim siteyi bulmuşsun :D
Hadi bakalım ;)
Yanlız ceturk.net değil ceturk.com YTU Bilg. Muh den mezun arkadaşlarla yapılan bir sitedir.
PcTeknikZone