PDA

Tüm Versiyonu Göster : buyrun c# ile cok süper bi siteler bilmeyenler için

serkan_331
17-04-06, 00:00
buyrun c# ile cok süper bi siteler bilmeyenler için
bu bi forum sitesidir her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz
c# a baslayanlar geliştirmek isteyenler burayaaa

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ğş6 ğş6 ğş6 yğ2 yğ2 yğ2 ğş1 ğş1 ğş1

musician_boi
17-04-06, 04:19
ben bilgisayar programcısı olan ve bu yolda okuyan biri olarak sana teşekkürlerimi bi borç bilirim dostum ;) ellerine kollarına sağlık..

serkan_331
17-04-06, 15:06
reca ederim görevimiz ben bilg programcısı oldugum için paylasıyım dedim meslektaşlarımla vede ilgilenenlerle

beyazadam
08-06-06, 10:47
reca ederim görevimiz ben bilg programcısı oldugum için paylasıyım dedim meslektaşlarımla vede ilgilenenlerle

abi bilg programci olabilmek icin hangi üniversite bölümüne gidiliyor

serkan_331
11-06-06, 22:26
abi bilg programci olabilmek icin hangi üniversite bölümüne gidiliyor

bilgisayar programcısı olmak için iki seçenek var
1-herhangibi bir 2 yıllık üniversitenin bilgisayar teknoloji programlama bölümüne girebilirsin

2-4 yıllk bilgisayar mühendisligi yada yazılım müh. gidebilirsin

ilginize tsk ederim

dedeefendi
11-06-06, 22:48
buyrun c# ile cok süper bi siteler bilmeyenler için
bu bi forum sitesidir her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz
c# a baslayanlar geliştirmek isteyenler burayaaa

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. & Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ğş6 ğş6 ğş6 yğ2 yğ2 yğ2 ğş1 ğş1 ğş1

Bula bula bizim siteyi bulmuşsun :D
Hadi bakalım ;)

Yanlız ceturk.net değil ceturk.com YTU Bilg. Muh den mezun arkadaşlarla yapılan bir sitedir.

agop
13-06-06, 08:43
hayırlısı bol şansss