Tüm Versiyonu Göster : kurtulduğunuz korkular
Darkfighter
03-03-05, 03:02
şimdiye kadar üstesinden geldiğiniz korkular oldumu. hani böcektir, örümcektir, sözlüye kalkmaktır, topluluk önünde konuşmak, karanlıkta kalmaktır vs. türünden korkularımız olurya işte bunun gibi şeylerin üstesinden gelebildiğiniz varmı?
birde hani bi laf vardır ya diye bu laf doğrumudur?
eğer doğruysa ve ben depremden korkuyosam depremin üzerinemi gitmem gerek?
uzaya çıkmaktan korkuyosam huleyn ilerde bir gün herkes uzaya çıkacak ben şimdiden korkumu yeneyim deyipde korkumu yenmek için astronotmu olmalıyım?
korkularınızın üstüne gidin de onlardan kurtulun ne kadar doğrudur?
köpekten korkardım hala korkarım bu gidişlede hep korkacam:D
Darkfighter
05-05-05, 18:53
ben açıkta yüzerken ayağıma kramp girmesinden korkuyorum, galiba bunun için denize girmemekten yada fazla açılmamaktan başka yapılabilecek bir şey yok ğj2
sadece tekbirşeyden korktum ömrüm boyunca...DEPREM :eek: ::D başka hiçbirşeyden korkum olmadı...ha bi arada aşık olmaktan çok korkuyordum öyle bir aşık oldum ki korkum falan kalmadı...umarım deprem içinde aynısının olması gerekmez :rolleyes:
Darkfighter
05-05-05, 20:01
ha bi arada aşık olmaktan çok korkuyordum öyle bir aşık oldum ki korkum falan kalmadı.korkulardan kurtulmak için inadına üstüne gitmek gerektiği düşüncesinde doğruluk payı var o zaman şç7
korkulardan kurtulmak için inadına üstüne gitmek gerektiği düşüncesinde doğruluk payı var o zaman şç7
belki öyle...ama ben hep kaçtım o kovaladı...sonrası malum zaten ;)
tasslehoff
06-05-05, 12:47
ben açıkta yüzerken ayağıma kramp girmesinden korkuyorum, galiba bunun için denize girmemekten yada fazla açılmamaktan başka yapılabilecek bir şey yok ğj2
iii dion ustune gitmek gerekir filanda.. boşver sen bunun üstüne gitme nemelasım bişi olur filan...yada yanında biri yokken gitme...sp::
iii dion ustune gitmek gerekir filanda.. boşver sen bunun üstüne gitme nemelasım bişi olur filan...yada yanında biri yokken gitme...sp::
Dark duydun mu şefim .. Gel beraber yüzelim dicem ama ! Ben fazla iyi değilim yanlışlıkla senide götürürüm :p
Korkulardan bahsedersek Deprem ğj3 .. Kocaeli 'de olduğum için bu normal diyorum..
Bizim sokak işlek bir yer olduğu için bazen kamyon geçtiğinde felan hafif sallanıyor sanki o anlar bile başımdan aşağıya kaynar sular boşalıyor gerçekten ne yapacağımı şaşırıyorum. 1-2 saniyede olsa herşey bir anda gözümün önüne geliyor. Daha uzatmaya gerek yok bu korkumu yazdıkça inanın hala kötü oluyorum. (Bu yüzden geceleri bazen uyumakta zorluk çektiğim günlerde oluyor.) Bu televizyondaki deprem haberlerinde de nefret ediyorum. İnsana tekrar tekrar hatırlatıyorlar. kğ2
Bende köpekten korkardım. Son 3-4 senedir. Bir arkadaşım ve onun köpeği sayesinde bu korkuyu yendim.. Arkadaşımın rolü ;köpeğ
kten korktuğumu bildiği için beni tehdit ediyordu (Hain arkadaş ne olcak) Sevmezsen üstüne salarım gibilerinden . Köpekte seve seve bana alıştı ama ben her nekadar zorla sevsemde ben ona alışamamıştım . Beni gördüğünde üzerime atlıyor ben kaçtıkça o kovalıyordu.Neyse zamanla öyle böyle derken mecburen alıştık. (Köpekte köpekti yani, cinsini şuanda unuttum)
Ondan korkmayınca diğerleri de pek korkulacak cinsten olmuyor aöıkcası :)
(Köpeklerin korkan kişilerden anladığını birkez daha anladım onlardan korktuğunda hemen farkediyorlar :p )
Artık ben onları korkutuyorum dermişim :D
Daha yükseklik korkum vardır mesala.. Bunu yenmek biraz riskli gibi geldi hiç kurcalamıyorum öyle kalsın . :D
tasslehoff
07-05-05, 03:51
walla ben çekirgelerden çok korkuodum ve hala korkuyorum.. ne zaman nereye atlayacakları belli olmuyor...:eek:
abi köpekten korkuyordum üstüne gittim az daha ölüyodum :D
PcTeknikZone