PDA

Tüm Versiyonu Göster : Danone Gerçeği

_Mavi_
07-04-06, 12:28
Danone Markasini Türkiyede Bilmeyen Yok. Sabanci Holding Ortakliği Ile Ve Sagladigi Güven Ile Danoneyi Türkiyeye Girmis Oldu. Bugün Sabanci Ile Ortakliklarinin Bitmiş Olmasina Rağmen çoğu Insan Sabanci Holding Ile Ortak Olduğunu Zannederek Bu ürünleri Almakta. Peki Fransizlara Ait Olan Danone Türkiye De Neden Bu Kadar çok çocuklar üzerine ürün çikartmakta Ve Ucuza Satmakta Hiç Düşündünüz Mü?

Danonenin Türkiye Için üretilen ürünlerinin Içerisine çocuklarin Zihinsel Ve Bedensel Gelişimini Etkileyecek Madde Katiliyormiş Ve şu An Daninolar Sadece 2 Ve 12 Yaş Arasi çocuklara Yedirilmekte. Yani Tam Gelişim Zamaninda. Gelecek Nesillerimizin Zeki Olmasini Engellemek Için şimdiden Yoğun çaba Içerisinde Olduklari Anlasiliyor.

Tüm Pazarlama şirketleri şuan Danone Ile Anlaşmali Kapi Kapi Dolaşip Piyasa Fiyatinin Altinda Urunlerini Satmaktadirlar. Ayrica şirketlere Ve Dağitim Elemanlarina çok Iyi ücret ödenerek Daha Fazla Sürüm Yapilmakta, Daha Fazla Insana Ulaşmaktadirlar.

Lütfen Danone Urunlerini Kullanmayalim Ve çevremizde çocuklarina Danino Yedirenleri De Uyaralim.. Bu Konuda Bizler Duyarli Olabiliriz. Ama Bu Yetmiyor. Marka Düşkünü Bir Gençlik Olduğu Sürece Bu Firmalarin Türkiye’de Ekmeklerine Yağ Sürülecektir. Lütfen Uyanalim Ve Uyaralim.

kanunsuz
08-04-06, 23:44
KOSKOCA sağlık bakanlığı sağlık ocaklarında
bebeklere "danone" mamaları veriyor..
hemde bedava yani ücretsiz...
birde bu haberlerden sonra danone "fiyatlarını indirdi"
+ reklamlarında laboratuar test vs. göstermeye başladı...

eee neolcak şimdi...

memoreys
09-04-06, 00:16
KOSKOCA sağlık bakanlığı sağlık ocaklarında
bebeklere "danone" mamaları veriyor..
hemde bedava yani ücretsiz...
birde bu haberlerden sonra danone "fiyatlarını indirdi"
+ reklamlarında laboratuar test vs. göstermeye başladı...

eee neolcak şimdi...
bilemem hadi hayırlısı;)

dedeefendi
09-04-06, 01:38
eskiden danone mi vardı, bis danoneyle mi büyüdük te akılsız olduk.
yedirmeyelim bence de...

SeVeNHiLL
09-04-06, 01:50
bu gerçeği büyüklerimiz bilmiyor mu? ya ben anlamıyorum neden müsade ediyorsun, neden kendi halkına böyle kötü şeyleri yaptırıyorsun. görüyorum çevremde ve anlatıyorum da ama nafile şimdi çocuk buna alışmış hadi anlatta yemesin

NIGHTMARE
09-04-06, 01:53
Ben kardeşime yedirtmiyorum ama sokaktaki çocuklara bakıyorumda hepsinini elinde danone war :( yazık

_Mavi_
10-04-06, 13:07
ya biz yalçınında dediği gibi danone ile mi büyüdük pirinç unu maması vardı bisim zamanımızda halada var bu çocuklar uzaydanmı geldiler de danone yiyolar ne yane bis yemedik die mi kısa kaldık eheheheheh

nazenge
10-04-06, 13:40
çok teşekkürler arkadaşlar yeğenlerim sık olmasa da yerdi bunu duymamıştım artık yedirmiycem onlara