PDA

Tüm Versiyonu Göster : neden hep erkeklerden beklenir

Darkfighter
01-03-05, 01:12
istisnalar kaideyi bozmaz ama genelde bir kızla çıkan erkeğin hesapları ödemesi beklenir. muabbet ilerledikten sonra buluşmaya gidildiğinde kızlar elini kolunu sallaya sallaya gelirler ama erkeğin kollarında kocaman kocaman çiçek buketlerinin olmasını beklerler. sevgililer günü olur erkeğin günün önem ve ehemmiyetine uygun bir hediye ile ortalığı şenlendirmesi beklenir. evlilik yıl dönümlerinde yine hediye alma eyleminin erkekler tarafından gerçekleştirilmesi beklenir.
ne diyosunuz bu konuda haksızmıyım

karaca
01-05-05, 06:03
haklısın...ama bu işin kanunu bu..hayvanlar aleminde en güçlü olan,en çok av yakalayan ve görüntüsü en heybetli olanı seçermiş dişi...insanlar üzerine uygulandığında en nazik,en dürüst ve en karizmatik (bu da ne oluyosa) olan kazanıyo...maalesef ki kızların gözünde (genelde hepiniz üstüme gelmeyin hemen) bu böyle....
istemezdim böyle olsun :mad2:

BuTTeRflY
01-05-05, 19:33
ben her iki tarafında eşit şartlarda olması gerektiğini düşünüyorum.. kendi adıma herşeyi karşı taraftan beklemem.. ama türk toplumunda genelde darkın dediği gibi yürüor herşey... walla üsgünüm bu böyle:D

Darkfighter
01-05-05, 19:42
elden bişey gelmiyo işte her şeyi erkek tarafı yapmalı, eskiden kız istemeye giderler başlık parasının erkekten isterler niye kız tarafından istenmiyo.
sorarlar gurban nereye gidiyon? eee kız istemeye. yaw niye erkekler gidiyo kızlarda erkek istemeye gelse olmuyomu en azından ortada biyerde buluşsalar
söz,nişan,düğün gibi bilimum faliyetlerin masrafları nie erkeklerden çıkarılır, erkek olunca para göktenmi yağıyo
kavga edersin erkekeğin özürdilemesi gönül alması beklenir, birini beğenirsin ilk adımı erkeğin atması beklenir
gibi bi sürü ayrıntı böyle gelmiş böyle gidiyo

karaca
01-05-05, 19:47
elden bişey gelmiyo işte her şeyi erkek tarafı yapmalı, eskiden kız istemeye giderler başlık parasının erkekten isterler niye kız tarafından istenmiyo.
sorarlar gurban nereye gidiyon? eee kız istemeye. yaw niye erkekler gidiyo kızlarda erkek istemeye gelse olmuyomu en azından ortada biyerde buluşsalar
söz,nişan,düğün gibi bilimum faliyetlerin masrafları nie erkeklerden çıkarılır, erkek olunca para göktenmi yağıyo
kavga edersin erkekeğin özürdilemesi gönül alması beklenir, birini beğenirsin ilk adımı erkeğin atması beklenir
gibi bi sürü ayrıntı böyle gelmiş böyle gidiyo
ya yuvayı dişi kuş yapıyo...masrafları erkek ödüyo :D :D

BuTTeRflY
01-05-05, 19:56
yukarıda saymış olduklarınısın hepsi bana çok ters olaylar.. bence erkeklerden beklenmemeli herşey....ama aynı yere çıkıyorus işte, kimse bu konuda bişi yapamıyor, bu düşünceleri insanların beyninden atamıyor...

karaca
01-05-05, 22:17
yukarıda saymış olduklarınısın hepsi bana çok ters olaylar.. bence erkeklerden beklenmemeli herşey....ama aynı yere çıkıyorus işte, kimse bu konuda bişi yapamıyor, bu düşünceleri insanların beyninden atamıyor...

desene seninle evlenecek olan yaşadı :D :D

BuTTeRflY
01-05-05, 22:55
ewet benimle ewlenecek kişi çok şanslı.. ama böle bi kişi olmayacak galiba.. aşk ewlilik bana göre deil (en asından şimdilik böyle düşünüorum)

beti
01-05-05, 23:26
bencede seninle evlenecek kisi cok sanslı.hayırlısıyla da olacak.....

BuTTeRflY
01-05-05, 23:40
bencede seninle evlenecek kisi cok sanslı.hayırlısıyla da olacak.....

güsel görüşlerin için saol dostum;)
oldu olacak ewlendirin gitsin beni:D:D:D allam ya:D

karaca
01-05-05, 23:45
ewet benimle ewlenecek kişi çok şanslı.. ama böle bi kişi olmayacak galiba.. aşk ewlilik bana göre deil (en asından şimdilik böyle düşünüorum)
böyle diyeceğini biliyordum...

karaca
01-05-05, 23:49
güsel görüşlerin için saol dostum;)
oldu olacak ewlendirin gitsin beni:D:D:D allam ya:D

hiç ewlenmeyeceksin sanki...hakkaten hiç ewlenmediğini düşünsene...ben kendimi düşündümde...ııhh olmuyo.... :rolleyes: bi zaman sonra lazım galiba bir aile...

BuTTeRflY
01-05-05, 23:52
böyle diyeceğini biliyordum...

çok biliorus bakıyorum:D

beti
02-05-05, 01:05
insallah zamanı gelince iyi aile cocugu bir kısmet bulucaz:)

yesghost
02-05-05, 01:10
evlilik çok risklidir hatırlatayım. düşündülernizin çoğu olmıyacak bu oranda çok yüksektir

karaca
02-05-05, 01:26
çok biliorus bakıyorum:D

ne bileyim öyle hissettim hep mesajlarından...hafiften bir özgür kız durumları seziyorum :D :D

Darkfighter
02-05-05, 01:51
açılın hissiyatı kuvvetli bi arkadaş var burda

blackwitch
02-05-05, 02:02
haklısın...ama bu işin kanunu bu..hayvanlar aleminde en güçlü olan,en çok av yakalayan ve görüntüsü en heybetli olanı seçermiş dişi...insanlar üzerine uygulandığında en nazik,en dürüst ve en karizmatik (bu da ne oluyosa) olan kazanıyo...maalesef ki kızların gözünde (genelde hepiniz üstüme gelmeyin hemen) bu böyle....
istemezdim böyle olsun :mad2:

haklısın karaca.... her konuda kendimize göre en iyisini seçmeye çalışıyoruz...ben dahil bir çok bayanda kendi prensiplerine göre en güçlü, en yakışıklı, en cesur, en zengin, en en en en en en kısaca en iyi adayı seçmeye çalışıyor işte....doğanın kanunu bu..önemli olan seçenin kapasitesi..herkes kendi potansiyeline göre avlanıyor:)
öte yandan erkekten beklenen şeyler dikkat ederseniz hep özel durumlarda yapılması gerekenler... dışarda para öde, onu hatırla, bunu unutma vs. Allahın her günü kadınlar sizin için bişiler yapıyor zaten.... hemde hiç böyle hayıflanmıyorlar... arada birde sizde hayıflanmadan nazlanmadan şikayet etmeden bişiler yapsanız ölürmüsnüz? :mad2:

Thunder
02-05-05, 02:57
neden hep erkekten beklenir?
cvp : daha çok beklerler :D
öle blackwitch in dediği gibi en güçlü, en yakışıklı, en cesur, en zengin, en en en en en en ........ olcaksa daha çok beklersin. :p

Darkfighter
02-05-05, 03:16
öte yandan erkekten beklenen şeyler dikkat ederseniz hep özel durumlarda yapılması gerekenler...bizde onu diyoruz zaten niye illa erkeklerin bişey yapması bekleniyoki, valla ben hiç elinde çiçeklerle erkek arkadaşını bekleyen bi bayan görmedim sw3
Allahın her günü kadınlar sizin için bişiler yapıyor zaten.... hemde hiç böyle hayıflanmıyorlar... nazları yetiyo zaten bide hayıflansalar vay halimize yğp arada birde sizde hayıflanmadan nazlanmadan şikayet etmeden bişiler yapsanız ölürmüsnüz? :mad2:sevdiğimiz değer verdiğimiz insan için yaptığımız herşey bir zevktir ;m) yeterki unutmayalım

karaca
02-05-05, 04:38
bizde onu diyoruz zaten niye illa erkeklerin bişey yapması bekleniyoki, valla ben hiç elinde çiçeklerle erkek arkadaşını bekleyen bi bayan görmedim sw3
nazları yetiyo zaten bide hayıflansalar vay halimize yğp sevdiğimiz değer verdiğimiz insan için yaptığımız herşey bir zevktir ;m) yeterki unutmayalım
+1
@blackwitch doğru söylüyorsun hergün birşeyler yapıyorsunuz.hatta bir ömür...bir ömürde erkekler yapıyor.bi hikaye...
iki aşık birbirlerini çok severek evlenirler.erkek hergün sabah işe gider akşama da birşeyler alıp gelirmiş.her akşam eli dolu gelmiş adam yıllarca hiç aksatmamış.sonra birgün eli boş gelmiş kadın basmış yaygarayı."işte biz akşam ne yicez şimdi" falan diye söyleniyormuş.adam da "be kadın önce bi yüzüme bak" değince kadın kafasını kaldırıp bakmış "aa sen körmüşsün" demiş.
bu hikayeden çıkarılacak sonuç...
NE KENDİNİZİ NE DE SEWGİLİNİZİ OTOMATİĞE BAĞLAMAYIN.Bak aşk her akşam elde gelen iki poşet yiyeceğe dönüşüyor :cool:
Aşkın sürekli hoşuna giden şeyleri yapmak olduğu fikrini kafanızdan çıkarın..Arada bi sürtüşme iyidir ;)

ebruli_1905
02-05-05, 12:04
kesinlikle erkekten beklenmesi gerekir.mesele çiçek olayı kızmı erkege götürecek çiçek.ben götürsem bile yuttururum o çiçegi onaa :D

karaca
02-05-05, 14:02
kesinlikle erkekten beklenmesi gerekir.mesele çiçek olayı kızmı erkege götürecek çiçek.ben götürsem bile yuttururum o çiçegi onaa :D
ya zaten bi erkeğin çiçek alması garip...yani bana birisi çiçek getirse "noluyo ya!" derim :D :D

BuTTeRflY
02-05-05, 14:24
hehehehehe walla çok komiksinis, ne olcak ya.. benim içimden geldiyse eğer alırım çiçeğimi sewgilime... (bi sewgilim olunca tabi:D)

varyemez
02-05-05, 14:29
Çiçek olayı çok normal ben çiçek veririm :)

BuTTeRflY
02-05-05, 15:01
Çiçek olayı çok normal ben çiçek veririm :)

değil mi dostum ya? kadın erkek farketmes herkes birbirine çiçek werebilir:D

yesghost
02-05-05, 18:21
sana katılıyorum ;)

gokhandnzl
02-05-05, 18:34
ben 1 defa çiçek götürmüştüm ve bana "neden çiçek alıyosunki dalında daha güzel" deyince bir daha götürmedim. bazen kızları anlamıyorum yaw :rolleyes:

karaca
02-05-05, 22:46
ben 1 defa çiçek götürmüştüm ve bana "neden çiçek alıyosunki dalında daha güzel" deyince bir daha götürmedim. bazen kızları anlamıyorum yaw :rolleyes:

anlayan varsa gelsin zaten... :D
freud ne demiş :
önce kadınları anladığımı sandım
sonra sandığımı anladım :cool:

yesghost
03-05-05, 00:54
anlayan varsa gelsin zaten... :D
freud ne demiş :
önce kadınları anladığımı sandım
sonra sandığımı anladım :cool:
bu söz baya güzeldi bravo :D

Darkfighter
03-05-05, 01:37
bozuk satte günde 2 defa doğruyu gösterirmiş misali freud'da arada bir doğru laflar etmiş.

blade#
03-05-05, 02:42
abi sorun yine erkeklere patlıyo birisi başlatmış diğerleri de aynı olayı devam ettiriyor.bu bi de Türklere özgü herhalde mesela Almanlar ortak ödüyo hesabı, tabi erkekler yaranacağız diye işin başında herşeyi kendileri üstleniyor sonra bu olaydan sıkılıyo tabi kız da halinden memnun
ama tabiherşeyi kıza ödetmeye kalkanlar da yok deil yani bakış açısı herşey!!!!!!!!! :confused: :mad2: :D

Darkfighter
03-05-05, 03:18
aslında herkes mutlu olduktan sonra sorun yok, zaten herşey mutluluk için yada huzur için değilmi bunlar olduktan sonra erkek bişeyler yapmış, kız bişeyler yapmış önemi yok. sonuçta herkes kendi çapında bişeyler yapıyo
yalnız şu da bir gerçek ki şimdiye kadar böyle gelmiş böyle gider.

şeker
27-06-06, 10:22
istisnalar kaideyi bozmaz ama genelde bir kızla çıkan erkeğin hesapları ödemesi beklenir. muabbet ilerledikten sonra buluşmaya gidildiğinde kızlar elini kolunu sallaya sallaya gelirler ama erkeğin kollarında kocaman kocaman çiçek buketlerinin olmasını beklerler. sevgililer günü olur erkeğin günün önem ve ehemmiyetine uygun bir hediye ile ortalığı şenlendirmesi beklenir. evlilik yıl dönümlerinde yine hediye alma eyleminin erkekler tarafından gerçekleştirilmesi beklenir.
ne diyosunuz bu konuda haksızmıyım

Darkfighter siz alıştırdınız şekerim bunlara bizi
artık geri dönüşü olmaz
tüm erkeklere kolay gelsin ;)

şaka bi yana
bunlar gerçek bi ilişkide lafı edilmeyen kendi içinde çözümlenen şeyler haline geliyor bence
önemli olan bunları paylaşabileceğin birilerini bulmak :)

genarex
27-06-06, 11:34
Ben başka bir açıdan bakmak istiyorum. Her şeyin erkekten beklenmesi uzun yıllar sonucunda oluşmuş bir alışkanlık. Eskiden para sadece erkeklerdeydi. Ekonominin yürümesi için erkeklerin para harcamasını teşvik etmek için yapılmış bir şey. Eskiden evler, arabalar, giyim, mücevher hep erkekler tarfından alınırdı.

eylülll
27-06-06, 11:47
üzgünüm ama ben sana katılmıyorum..bir ilişkide amaç bişeyleri paylaşmaksa bu tür şeylerde paylaşılabilir..-ki ben yaşadığım ilişkide bu doğrultuda davranmaktayım.. benim beynim biraz farklı çalışıyor galiba..

karaca
28-06-06, 16:23
hesap ödemenin sandalyesini tutmanın, arabanın kapısını açmayı bir keyif olarak yaptığınız insanlar vardır...

keyif almadan zorunluluktan yapıyorsanız zaten onun adı başka birşey..

son 2 senedir kimseye öyle nezaket göstermemiştim.. :cool: