Tüm Versiyonu Göster : neleriniz hacklendi?
blackwitch
25-02-05, 01:53
şimdiye kadar neleriniz hacklendi nasıl hacklendi yazalım bakalım arkadaşlar.....geri alabildinizmi yoksa üstüne soğuk sumu içtiniz, hackleyen vatandaşa iyi dileklerinizi sundunuzmu:) hikayeniz nedir anlatın hadi....
bendenizin bir altılısı dışında vukuatım yok.... kullanmaya kıyamadığım bir altılım birde baktım gidivermiş:) pm.i gitmiş...alan şahsiyet infosunu bile değişmemiş..arada bakıp bakıp iç geçiriyorum.... canım altılım benim............ :cool:
Aman şimdilik vukuatım yok aman olmasında.. (Kimseyle uğraşmadığım için sanırım uğraşmamda ) ;)
Hacklenme gibi bi olayım yok. Ama ufak çapta bazı işlerimiz oldu :D
neyim mi hacklendi e ve d surucum :) photolarım gitti ayrıca bide not bırakılmıs trajı komik bi vaka
ben çoooook küçükken icq numaram hacklendi ki beni reXus yapan olay budur. ondan sonra o zamanlar birde mail kaptırdım meyerse arkadaşımdamış :D birde sitem birçok kez saldırıya uğradı ama onlar hack sayılmaz heralde alamadılar daha. peki siz beşeyler hacklediniz mi sahsen ben birçok icq götürdüm dişe diş kana kan. :D
euheuehuh arkadasin teki(tanimiorum ama) mailimi hackledi bende bos durmadim trojan yedirdim arkadasa sonra e mailim dahil baya biseyini aldim yazik oldu kiminle dans ettigini bilmiodu herhalde :D
valla ben kücükken biri hotmailmi hackledi... fatih_kzc@hotmail.com
Geri almak için çok kastım tam herşey biterken gizli sorumu hatırladım geri aldım maili o günden beri mailimi hackliyen arkadaşı arıyorum
bir tane ICQ no...çokta önemli değildi zaten ;) benim bi icraatım mı yo tabii ki :rolleyes:
ebruli_1905
02-05-05, 12:18
benimde mailim hacklendi ((: ama noldu bi sorun bakalımm evet evet bi abimi bulmun hacker kendisi çocugun butun kirli çamaşırlarını ortaya döktü :) megerse o çocuk benim sanal aşkımmışş :eek: yaa işte bölee
seni_sevmiyorum
27-05-05, 10:54
ebru sanal aşkınmışmı?
ebruli_1905
28-05-05, 20:01
he valla çakır inanması çok zor ama maleseff :(
benimde hotmailim hackledi ((:
Darkfighter
15-06-05, 02:15
okullar kapandı ya şimdi boşta kalan gençler ne bulurlarsa hiç ayrım yapmadan hacklerler artık şuyum buyum hacklendi diye çok duymaya başlarız
efet ama benim çok önce başıma geldi bu hacklenme.bunu yapanlar çok terbiyesizler ya.
red_hacker
24-06-05, 14:13
hiç bir şeyim ayıp ettiniz yani:):)
PcTeknikZone