SeVeNHiLL
29-03-06, 12:04
Ankara Aydınlıkevler Ticaret Meslek ve Anadolu İletişim Meslek Lisesi pek çok öğrencinin özlem duyduğu şekilde eğitim-öğretim yapıyor. İşte devletin özel eğitimi..Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Avrupa Mükemmellik Modeli (EFQM) kriterlerine göre Ankara’da birçok özel okulu geride bırakarak birinci olan okulda tüm kararlar öğrencilerle birlikte alınıyor. Öğrenciler, yıl sonunda öğretmene karne veriyor. Maddi durumu yerinde olmayan tüm öğrencilerin ihtiyacını kurdukları yardım ağı ile sağladıklarını belirten Okul Müdürü Çetin Erturan, velilerin, nasıl harcandığını bildikleri için isteyerek bağış yaptıklarını söylüyor. Okulun çeşitli yerlerine yerleştirilen 16 güvenlik kamerası öğrencileri izliyor ve herhangi bir kavga olasılığında müdahale edilmesini sağlıyor.
Okulda bulunan spor, disiplin, öğretmen, yatırım gibi komisyonlarda da öğrenci temsilcileri bulunmak zorunda. Öğrenci temsilcilerinin diğer üyeler gibi 1 oy hakkı bulunuyor.
Okulda bulunan spor, disiplin, öğretmen, yatırım gibi komisyonlarda da öğrenci temsilcileri bulunmak zorunda. Öğrenci temsilcilerinin diğer üyeler gibi 1 oy hakkı bulunuyor.