PDA

Tüm Versiyonu Göster : Teyzesi ve yeğeni

SeVeNHiLL
25-03-06, 00:14
Bana bir kaç sene önce bi hocamın anlattığı bi hikayedir.paylaşmak istedim.
Hocamın arkadşının annesi doktordur ve hastanededir.Bir gün muaynehanesinin tlefonu çalar ve kız kardeşinin öldüğü haberi gelir.Kadın ne yapacağını şaşırır apar topar bir uçak bileti ayarlar kız kardeşinin yanına gitmek için.Gitmeden önce kızını(hocamın arkadaşı olan kız) arar.Onu telaşlandırmamak için ameliyata gireceğini ve gece geç geleceğini söyler.Daha sonra telefonu kapatırlar.Kız evde tek başına otururken gecenin ilerleyen saatlerinde kapı çalar.Kız kapıyı açar ve karşısında teyzesini görür.hoşgeldin teyze diyerek içeri alır.Neden haber vermedin geleceğini seni alırdık havaalnından görüyormusun annemde ameliyatta bu gece şanssızlık işte der.daha sonra teyzesiyle otururlar tv izlerler tavla oynarlar.daha sonra gece yarısını biraz geçince teyzesi artık yeter kızım ben gideyim der.Kız ne kadar ısrar etsede teyzesi onu dinlemez ve gider.Ertesi sabah kız annesini evde göremeyince merak edip annesini arar nerdeydin gece teyzem geldi görüşemediniz diye.Bunu duyan annesi şaşırır kızım teyzen dün gece öldü.ben şimdi onun yanındayım bu akşam toprağa vereceğiz.seni telaşlandırmamak için bir şey söylemedim der.bunu duyan kız inanamaz olanlara aklını kaçırır ve akıl hastanesine kaldırılır.hocam hala arkadaşını ziyarete gittiğini söyler..

eylül_06
13-04-06, 23:45
bu tarz cok hikaye var bana inandırıcı gelmio pek ama hayal dünyamız geniş biraz sanırsam :)

Kızıl_Kurt
10-10-07, 18:26
Bu olay gercek yaşamayan ne bilsin ğj5

PCTRANS
10-10-07, 18:36
hımmm ilginc

karagozlum
11-10-07, 03:45
Banada cok fazla inandirici gelmedi acikcasi. Gercekten yasandiysada bilemem :)

NaLaN
11-10-07, 03:53
daha değişik bi versiyonunu okumuştum. teyze yiğen tavla kısımları birebir tutuyorda diğerleri farklıydı. Gerçekten olmuşmu bu olay. İlginç

bozder
14-10-07, 01:29
ya hocan bunu bir yerde okumuş olmasın =) çünkü efsaneler.com die bi site vardı bu hikayeyei orada okumuştum yani bunu pek çok kişiden duydum =) bilmiyorum yine de =) belki siteye o vermiştir :P

USa.k.a
24-10-07, 19:54
Hayal gücü sınır tanımıyor valla (:

xllReaLErroRllx
02-11-07, 22:47
ewwet baya bır ılgınc geldı bana