PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bülent Ersoy Neden Askere Alınmadı

SeVeNHiLL
22-03-06, 14:45
Beni askere çağırdılar. Ama göğüslerim 17 yaşındaki bir kızın göğsü gibiydi. Hiçbir erkekte olmayan kalça kıvrıntısına ve bel oyuntusuna sahiptim."Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Hakkında “Askerlik yaptı hatta Fahrettin Aslan’ın oğlu Sacit de onun askerlik arkadaşıydı. Üstelik o dönemde bir kızla nişanlandı” haberleri çıkan Bülent Ersoy, düzenlediği basın toplantısında iddiaları yalanladı. Saat 23.45’te Dilara Müzik’te medya mensuplarının karşısına çıkan Ersoy, “Beni askere çağırdılar. Ama göğüslerim 17 yaşındaki bir kızın göğsü gibiydi. Hiçbir erkekte olmayan kalça kıvrıntısına ve bel oyuntusuna sahiptim. Bu nedenlerle beni askerlik için elverişli görmediler. Bunun üzerinde rapor vererek, beni askerlikten ihraç ettiler. Keşke beni askere alsalardı. Ama görüldüğü üzere pembe nüfus cüzdanı taşıyorum ve bu mümkün değil.

NİŞAN BİR KURGUYDU

Diğer haber için ise; Sacit Aslan, rahmetli babası Fahrettin Aslan’ın zamanında yapılmış bir kurguyu gazetecilere anlatmış. Fahrettin Bey, genç kızları bana bağlamak için böyle bir oyun kurguladı. Bu tür olaylar zamanımızda da yapılıyor. Hepimiz çok iyi biliriz ki sevgili gibi gösterilen çoğu kişinin aslında alakası yoktur. Ben nasıl olur da bir kadınla nişanlanabilirim. Ben lezbiyen miyim?” dedi.

akin_bera
12-02-08, 02:15
ilgili bölüme taşınmıştır.