PDA

Tüm Versiyonu Göster : .frp uzantili dosya!

national
19-02-05, 09:17
resmi bir kurulustan istedigim bilgi .frp uzantili geldi...nasil acabilirim?tesekkurler

RoMeO
19-02-05, 16:28
indirdiğin yeri yazarsan bi bakayım..
ben ilk frp uzantılı bir dosya ismi duydum..

national
19-02-05, 19:13
indirmedim...resmi siteden (calistigim kamu kurulusunun bagli oldugu bakanliktan) bana gonderilen bilgi dosyasi bu...bir kaç program buldum ama acamadim...tesekkurler..isterseniz maille gönderebilirim

RoMeO
19-02-05, 20:04
iyi olur mail adresimi özelden sana yolluyorum..

national
19-02-05, 20:38
mailine gonderdim...tesekkurler

RoMeO
19-02-05, 20:53
notepad le acarsan bişeyler gözüküyor.. .çok az bişey ..
bende bulamadım neyle acılıyor..

national
19-02-05, 21:32
notepad ile açtim ama istedigim bilgilere ulasamadim...ben birkaç program bulmustum ama bir türlü olmadi..yine de tesekkurler...belki fikri olan baska arkadaslar da vardir...

bigreal
30-03-05, 21:51
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
bu adreses bir bak
sana fax dosyası göndermiş te olabilir

kanunsuz
31-03-05, 00:13
istersen

burdaki programı bir dene (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

ama büyük ihtimalle sana gönderilen dosya resmi kuruluşdan olduğuna göre...
bir rapor yada form dosyasıdır..
öyle dosyalrıda
buraya tıklayarak indireceğin (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) FORM programı ile bakabilrsin.

zor bir ihtimal ama
EXCEL yada ACESS Office programların varsa onlarla form ekleme yada dosya ekleme bölümünde dosyaya ekleyerek açama ihtimalinde var..

ama başka bir ihtimallede "bigreal" in söylediği üzere bir fax dosyası olması olasılığı ki oysa eğer
onuda buraya tıklayarak (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) indireceğin fax programı ile bakabilrsin..

kesin çözümü için dosyayı aldığın kuruluşu arayıp sorsan daha iyi olur burda
tahminlerden daha ileri gidemeyiz..

başka ihtimal kalmadı herhalde...

national
31-03-05, 09:39
maalesef kurulus cevap vermiyor.bilgi edinme kanunu cercevesinde istedigim bir bilgi idi.ama bakanlık bunu nasıl acacagimi söylemiyor bu programlari denerim ama acılacagini sanmiyorum.dosyayı size gönderebilirim.tsk