Tüm Versiyonu Göster : size yapılan eşek şakaları...
arkadaşlar hepinize bir şaka yapılmıştır. ya da yapmışsınızdır. hadi bunları paylaşalım, bakalım kimlerin şakaları daha korkunç....;)
lise 3'teyken bana bir arkadaşım, tamda ailemle akşam yemeğimi yerken mesaj atmıştı. mesajda ortak arkadaşımızın (ayrıca hemen hemen hergün birlikte vakit geçirdiğim kişilerdi bu şahsiyetler) trafik kazası geçirdiğini ve hastanede olduğunu durumunun çok ciddi olduğunu söylemişti. aklım çıkmıştı bu mesajı okuyunca. zaten çok panik bi insanım ne yapacağımı bilemedim öylece kalakalmıştım bu satırları okuyunca. ev dar geliyordu. sanki ölmüş gibi içim yandı ve çok ağlıyordum. kendimi biraz toparlayıp telefon açabildim bana mesaj çeken arkadaşıma. ne yapsa beğenirsiniz.. gülmeye başladıı.. ben ağlıyordum o gülüyordu sinirim bozulmuştu bu durumaa. neden gülüyorsun diye bağırdım ve bana "şaka yaptık" dedi. kuru kuru "şaka yaptıııkk" her ikiside benim durumuma gülüyordu. Ama benden çok güzel azar işittiler. Bu gerçekten de eşek şakasıydı. hâla aklıma gelince sinir olurum :p
ben çok güsel bi eşek şakası yapmıştım(eşek şakası da güzel olur mu bilmiyorum ama ben çoook eğlenmiştim:)) herşey arkadaşlarımın beni sinir etmeleriyle, cinlerimi everste tırmandırmalarıyla we acaaaaip şekilde damarıma basmalarıyla başladı. lisedeydim o zmnlar tabi we çoook afcandım:) (aslında hala öleyim)öğle arasının bitmesine az kalmıştı. hemen 4 kat birden aşağı hızlı bi şekilde indim we. kantinciye abi ordan bana 4 tane 404 werir misin dedim? adam şaşırdı tabi ne bu acale nereye gidiyorsun kızım dedi. abinin parasını werip çoktan uçmuştum. we sınıfa girip beni sinir eden bütün kız arkadaşlarımın sırasına boşalttım 404leri yaklaşık 10 kişilerdi. zil çaldı ders başladı we kimse olayın farkında değildi. ders bittiğinde uyandılar ama artık çok geçti:) yapışmışlardı sıralara. olayı benim yaptığımı hemen anladılar. böle birşeyi benden başka kimse yapamazdı. deliyimdir azıcık;) neyse sonuç olarak bu onlara ii bi ders olmuştu bende gülmekten ortadan ikiye ayrılmadan kurtardım olayı:):)
abim içime bir sürahi su döktü küçükkene :)
yarım saat kovaladım evde ama sonu kötü oldu :D :D
gülsümaydın
07-12-07, 19:49
liseye gidiyorum erkek arkadaşımdan ayrılmışım üzgünüm tabi neyse bir gün en yakın kız arkadaşım geldi( ......) seninle barışmak istiyor bana söyledi hadi seni bekliyor dedi, ben o heyecanla koşarkene arkamdan 1 nisan diye bağırdı oanda başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
çok kötü bir şakaydı ya , hala unutamıyorum
lisede 19 mayıs çalışmalarımızda yaptığımız fırlamalıklar sonucu 2.000 öğrencinin önüne çıkartılıp baya bi laf ve hakaret yemiştik grup olarak.
Bu eşek şakası değil tabi. Rezillik...
yaa yaptıklarımızı nereye yazcaazz
onuda yazııın:D:D:D
buraya yaz. 2 konu olmasın boşuna ;)
o kadar çok şaka yapıldı ki, aklıma gelmiyor geldikçe yazarım, bugün olan bir şeyi anlatayım, şaka değil ama nöbetçiliğin gazabına uğradım diyebilirim...malumunuz sınıfta nb. öğrenciler seçilir ama pek de iş yapmazlar, önce okulumun resmine bakın sonrada olanlara...
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
anlayacağınız gibi okulda olan her şey çok rahat herkes tarafından görülebilecek bir durumda, bugün başta dediğim gibi bi kız ark. birlikte nöb.çiydik, okulda hiç görülmeyen bir şey direkt üzerimizde uygulandı, ağzına kadar dolu olan çöp kutusu elimize yapıştırılıp yaklaşık 200m yürümemiz ve sonunda çöp konteynrine ulaştıktan sonra bu çöpü boşaltmamız istendi, gemde etsek gümde etsek karşı koyamadık denileneeni yaptık, bana koyan bu değildi tabi, bu olayı herkesin görmeside değil...o çöpleri taşırken koridarlara dizilen yüzlerce öğrenci tarafından ıslıklarla, alkışlarla, yaşa ozan gibi tezahüratlarla uğurlanmamız...gerçekten berbat bi durumdu, çöpü boşaltırken üstüme kola dökülmesi ve sınıfa döndüğümde ikimizinde sınıfın şakalarına maruz kalamamız bunlarında cabası:p varın gelin düşünün halimi, ama takmıyorum pekde güzel anı oldu:hihihiyğ2 Doğudaki öğrencilerin halini düşündükçe kendime teselli buluyorum...
PcTeknikZone