Tüm Versiyonu Göster : Erkekler AĞlarmi?
Karizma demişsinizde aklıma geldi. Erkekler ağlamaz derlerdi eski büyüklerimiz. Sizce bu doğrumu? Erkekler ağlayamazmı? Hiç bir erkeğin ağlamasına şahit oldunuzmu? Ya sizin için ağlayan bir erkek oldumu? Bir erkeğin sizin için ağlaması karşınızda onu yüceltirmi yoksa zayıfmı görürsünüz?
Düsüncelerinizi bekliyorum..
bence erkek kız diye ayrım yapılmamalı. benim gözümde bütün insanlar eşit. hatta bu cümle bile saçma. adı üstünde erkek de insan kız da. dolayısıyla erkek ağlamaz, kızlar ağlar diye bişi yoktur. herkes ihtiyacı olduğunda ağlayabilir. benim yanımda ağlayan ya da benim içn ağlayan çok erkek arkadaşım oldu. ama hiç bir zmn aaa bu erkek neden ağlıyor demedim. we buna da karşıyım. saçma arkadaşlar saçmaaaaa;)
Darkfighter
19-02-05, 13:34
valla ne yalan söyliyeyim arada bir ağladığım olmuştur. bazen sinirden bazen hırstan bazende çaresizlikten ama mutluluktan ağladığımı hiç hatırlamam.
haaaa o ben ağlamam diyen erkekler var ya merak etmeyin onlarda ağlıyordur ama öyle uluortada değil yalnız kaldıklarında ağlıyorlardır sonrada saçma karizma muabbetine erkekler ağlamaz palavrası atarlar :D
niye ağlamasın kii aksini savunanlar haltetmişler bence..
ağlar ağlar :D kimene
valla ben ağlayan erkekten hoşlanmam. benim için ağlayanlarda beni bağlamaZ. karsımda değil bir erkeğin bir insanın ağlamasına bile tahammulum yohktur o kişiyi ağlatan bana canavar gibi görunur o yuzden de ben benim için kimsenin ağlamasını istemem. bununlada övunmem.
egomu tatmin etmeZ. beni yuceltmeZ. kendi zayıflığını gösterir. ayrıca hergözyasınada kanmamak gerekir ...
AHhhhhhh bu hayat çekilmez.............
Sen olmasan canımmmmm AHHHHH bu çile çekilmez.......
ağlarız yahu niye ağlamayalım bizde insanız sonuçta..tabi kimimiz insan içinde ağlar,kimiz bunu göstermez..amahepimiz ağlarız..bakın şimdi ağlıyorum ama siz göremiyosunuz niye ben göstermem göz yaşımı kimseye:D
aslında konu bile edilmemesi gereken bir olay bu her insan yeri geldiğinde ağlar onun için o ağlar bu ağlamaz teorisi her zaman çöker, ama bir de hiç görülmeyen ağlamalar vardır.Yani her önüne gelen de ağlayamaz.Ağlamanın bile bir anlamı olmalı ama şimdilerde her önüne gelen ağlıyor bu da pek normal değil... Biraz sömürü olmaya başladı!...:(
huehuehee :D gitmeyin üstüne çocuğun bırakın ağlasın :P
ne war arasıra bende ağlıyorum ama kimsenin görmediği bir yerde acizliğimin görülmesinden hoşlanmam :)
Darkfighter
07-03-05, 02:09
caner için: ağlıyosa sebebi var kardeşim
ağlamayan erkek yoktur herhalde. şimdi herkesin içinde ağlamak doğrumudur değilmidir o konu tartışılır işte
Erkekleri genelde aşk ağlatır gibi görünüyor ama ağlamak rahatlatır iyi bişiydir.Herkes ağlasın :)
ben ağalrım abicim.. çok da güsel ağlarım filmlerde bile göslerim dolar illa romantik bir film olmasına gerek yok... ama en çok ağlatan aşk olmuştur oda diana gibi kızıo ağlayan erkeğe ama dianada , oda çok kez ağlamıştır.. (benim kız ark ım ağladı falla bir çok kez) welhasıl ağlamak ii dir içini boşaltırsın rahatlarsın daha güsel düşünürsün sinir krizlerine girilmediği durumlarda tabe :( ;)
Erkekler Ağlamaz
İçinde bin pişmanlık gözlerinde yaş,
Yüzünde yasak duyguların verdiği garip telaş,
Sesinde bir burukluk ellerin soğuk,
Boğazında düğüm düğüm kelimeler.
Erkekler ağlamaz sil gözyaşını
Kaçırma gözlerini benden suçlu suçlu.
Erkekler ağlamaz insanız unutma,
Sustururum zamanla içimdeki bu acıyı.
Gözyaşların içimi eritiyor,
Erkekler ağlamaz sevgilim sil gözyaşını .
Yaşadığım o günleri unutmak zor,
Geceler boyu beklemek nedir, onu bir de bana sor,
Çok özlemek ve sevmediğini bilmek,
Sonu gelmez acılarımla beraber.
Nilüfer - Erkekler Ağlamaz
ağlar tabi yawf. ne bu erkekler olağanüstü yaratık falan mı? değil tabiki. ağlamak insanlara has bir wasıftır. o yüsden her insan ağlayabilir. hem ağlayan ağlasın bise ne yawf:p
Darkfighter
12-03-05, 12:50
Gözyaşı, ruhun ifrazatlardan, kirlerden arınışıdır. Her ağlama adeta bir yeniden doğuştur. Gözyaşı, sabrın en mütevekkil, duygunun en müteyakkız halde olma durumudur.
Gözyaşı, bir sanattır, hem de üstün bir sanat. Bir sanat ki farkında değil icra edicisi. Bir sanat ki bilgi, birikim, deneyim gerektirmez, insan olmak yeter şarttır icrası için. Zaten insan olabilmek ve insan kalabilmek en zor sanat değil mi?
Gözyaşı ki duygusallığın değil, duygulu olmanın fıtri neticesidir. Ki duygulu olmak insan olmanın ayırıcı ve üstün vasfıdır.
Gözyaşı ki soyut sıkıntıların şekillenerek sıvı bir hale bürünüp bünyeyi terk etmesidir.
Gözyaşı merhametin, merhamet ise insan olmanın belirtisidir. Gözyaşı dökmek gerilim hali değil inkişaf halidir. Yani ruhun soluklanışı, duyguların yenilenişi ve yeni bir çehreye bürünüşüdür.
Hazret-i Adem cennetten çıkarıldığında ağlıyordu. Hazret-i Yakup, Yusuf'u için gözyaşı döküyordu. Hazret-i Davud'un gür sedası yalçın kayalarda yankılanırken hıçkırıklara boğuluyordu, Hazret-i Muhammed, annesinin kabrini ziyaret ettiğinde yanaklarından yaşlar süzülmüştü.
demekki ağlamak insan olmanın getirdiği bir durum, peygamberler bile ağladığına göre ...
gerçi peygamberler ile bizim sebeplerimiz pek benzerlik göstermiyo ama genede ağlıyoruz. ben en son dün gece ağladım ama ilkokuldan beri bırakın onu bunu annem bile beni ağlarken görmemiştir.
sonuçta bu olayı kimse görmezse dışardan bakılınca erkekler ağlamaz gibi görünüyo erkekler biraz ketum oldukları ve sözde zayıflıklarının görülmesini gurur kırıcı bulduklurı için vaziyeti açıklamaya çalışmaktansa inkar etmek daha kolay geliyo.
o zamanda normal olarak " erkekler ağlamaz " teranesi ortaya çıkıyo
+2 :D
Son cümlelerin herşeyi açıklıyor Darkfighter .. Ne diyeyim son söz senin olsun.. ;)
PcTeknikZone