Tüm Versiyonu Göster : ADSL test için link
ADSL test için link (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) burdan test edebilirsiniz
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
arkadaşlar herkes buraya hızını yukardaki linkten ölçer ve buraya yazarsa nekadar bağlantı hızımızdan çalındığını yada istifade edemediğimizi görmüş oluruz ;)
175,6 kbps :( :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: wq( wq( kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ2 kğ3 kğ3 kğ3 kğ3 kğ3 kğ3 kğ3
Darkfighter
30-04-05, 11:29
iş yerindeki 215.8 kbps = 26 KB/s bakalım evdekinide deneyecem :mad2:
blackwitch
30-04-05, 17:20
219 kpbs.
:rolleyes:
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
40 kps hızımı yiyor ya bu ne adaletsizlik :(
gokhandnzl
30-04-05, 19:21
26kps boşa gidio... :mad2:
Darkfighter
30-04-05, 20:07
evdekide 203.6 kbps = 25 KB/s
benim 512 28k gibi son zamanları haberiniz olsun yani görüntüsü öyle sadece hani derlerya 2004 görünümlü 1999 model şahin :D
benim bağlantıda günler sonra ilk defa boş kaldı bende testi yapayım dedim..sonuçmu 236 k :eek: (walla ss koyamadım kusura bakmayın) biz galiba bu adsl nin motorunu baya iyi açmışız :D :D baksana bastıkça basıyor...
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
bugün baya hızlıydı benim net çok ilginç
1024 hali arkadaşlar:mad:
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
test suruyor bekleyiniz...Lutfen test sirasinda internet baglantinizi kullanmayiniz.
210.3 kbps = 26 KB/s
DNS : Auto
Browser : Opera
ancak bu işlemi gerçekleştirirken internet bağlantısı kullanan programlarınızı kapatıp kapatmadığınızı ve eğer otomatik olarak ayarlanmadı ise kullandığınız dns numaralarını da paylaşırsanız daha iyi sonuçlar elde edebiliriz.
Alternatif link :
Your throughput: 197* K
Bu işyerindeki Evde de deniyecem
PcTeknikZone