Tüm Versiyonu Göster : Kırdın Kalbimi Gel al gönlümü
Sevdiğiniz bir insanla kavga ettiniz , tartıştınız... Sonra pişman oldunuz. Nasıl özür diler ve ya ne şekilde gönlünü alırdınız? Ve ya sizden nasıl özür dilenmesini isterdiniz?
kazık soru! bende mavi ekran çıkarttı sistemlerim error verdi...
hiç özür dileyecek pozisyona düşmemek en iyiside..walla ne yaparım bilemiyorum adamına göre değişir.
benim ise affetmem kolay karşımdaki hatasını farketsin yeter;)
yaptıgım kavganın capına benım suxcluluk dereceme göre değisir orjinel birseyler yapardım simidi soylemıyeyım ilk bemn yapmak isterim
eger il dısındaysam yanına giderim ha eger aynı sehirdeysem saat kac olursa olsun kapısına dayanırım...(tecrübe konusuo...) ;)
heralde bi pırlanta olayı çözer
kalp kırmak kadar kolay bişi yoktur hayatta. basen ufacık şeylerden ne oldunu anlamadan tartışmaya başlarsın sona büyür büyür sapan saçma bişe haline gelir geri dönüşü yok sanıp azına geleni söler iki tarafta içinden düşünürsün neden bu hale geldi nasıl olduda bu kadar çirkinleşti susmak en iisidir öle zamanlarda...
özür dilemek bölümüne gelince özür dilersin ama içinde hep kalır kırıklık
ben ne özür dilemek ne de dilenmek isterim bu hayatta...
saygılar
bitchbunny
06-03-06, 18:26
heralde bi pırlanta olayı çözer
yuhh be olurmu öyle sey bi pirlantayla gönül alinirmi ğşj2
musician_boi
07-03-06, 10:54
walla ben aşkımın kalbini kırmamak için elimden geleni yapıyorum ama farkında oomadan yine kırdıysam içten ve de sıcak bi öpücükle özür dilerim..
ben çoğu zaman plan yapmam. anlık olur biter herşey.. o an ne geldiyse içimden onu yaparım
bence onu kırmamak en önemlisi ama olduysa da güzel bir samimi öpücük işi çözmeli bence
yeri gelirse özür diliceksin ne şekilde olduğu önemli değil karşıdaki nasıl kabul ederse anlamzsa o ayrığşj2 ama özür dilemek zorunda kalmamak en iyisi...
bilmem o andaki durumuma bağlı belki kolau belki zor affederim :D
''zuh(A)l''
17-04-06, 10:41
arkadaşlar karşınızdaki sizi gerçekten çok seviyorsa zaten zamanla yokluğunuza dayanamaz ve affeder katlanmayın o kadar çok şeye.
ben hiçbişey yapmazdım giden gider valla banane .
bingo.....
arkadaşlar karşınızdaki sizi gerçekten çok seviyorsa zaten zamanla yokluğunuza dayanamaz ve affeder katlanmayın o kadar çok şeye.
çok doğru söylemiş walla gider :D
ben özür dilemem kendi gelsin özürünü dilesin
valla kirmamak dogru en dogrusu ama iste herzaman olmuyor ille bir hata bir tartisma oluyor gergin anlarda hata bizdeyse ozur dilemesinide gonlu almasinida biliriz soyle romantik bir aksam yemegi arkasindan romantik bir dans romantik bir sarkida ondan sonrasi gelir :)))) ya bakin alinmistir gonlu kiriklik felan kalmaz yanindada kirmizi bir gul soyle sabah kalktiginda kalvaltiyida siz hazirlayin sabah oldu bitti sizden superi yoktur bence
herşeyin bi açıklaması olablir hani derler ya insan en çok sevdiğine zarar verir o hesap işte
giden gideri yok bnce bu işin...eğer gidicekse hayatıma hiç sokmam ben o insanı..byük konusmamak gerekir tabi ama giden gider demek kaçış bence yüzleşmek şart ;) hayatta özür dilenecek şeyler yapmam da demiyorm çünkü hepimiz insanız oluyo böyle olaylar önemli olan sabırlı mantıklı davranıp çeneni tutabilmek ki sonunda özür dilemeye yüzün olsun( ne güzel konusuyrm ama bide kendim öğrenebilsem :D)
bence cok pisman oldugunuzu sölemelisiniz ve ona ispatlamalısınız
doğrusu ben bazı cevapları çok yadırgadım
(tabi bunlar bence düşünceler)
bir kere birini kırdıysan bilerek ya da bilmeyerek özür dilemelisin ( özürdilemek basitlik değil)
ikincisi 'ben özür dilemem' diyorsan o zaman arkadaşım insanları kırmamak için elinden geleni yapacaksın
ikincisi biraz zor çünkü hepimiz insanız hata yapabiliriz gerektiğinde özürdilemesini bilmeli insan
ikincinin bir alt versiyonu var özür dilememek için zamana bırakıp unutturmaya çalışanlar onlara diyecek bişeyim de yok zaten
PcTeknikZone