Tüm Versiyonu Göster : onixon 4 port dsl 400 ep ADSL Modem
onixon 4 port dsl 400 ep ADSL Modem
ayarını bilen varmı ya.. kullanım kitapçıgında yazan herşeyi yaptım ama birtürlü baglanmıyor nete .. deli olcam ..
3 saattir onunla ugrasıyorum.
Modem almayı düşünürken hediye geldi..
İlk kez bir hediye bukadar canımı sıktı :cool:
Yardımlarınızı bekliyorum..
Yeni bir driver aradım ama internet aleminde bununla ilgili hiç bir kaynak yada download imkanı yok yine araştıracağım..
Sorun resimlerden belli oluyordur sanırım..
+
Modemin tüm configürasyonunu buraya resimledim sayılır..
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Yardım edebilirseniz çok makbule geçer gerçekten.. Neredeyse tüm seçenekleri denedim bir yerlerde ufak bir hata yapıyorda olabilirim sizce neleri yanlış yapıyor olabilirim..
Bide anlamadığım klavuzun aynısını uyguluyorum. Hiç birşey olduğu yok ..
Ağlamak istiyorum yaaa. :o
Bu modemi kim icat etti..
unutmadan varyemez benim modem ethernet kartı üzerinden kurulan modemlerden ..
Herhangi bir driver felan gerekmiyor ..
Modemin kutusunun içinden çıkan Cd de de kullanma klavuzu var bir tek o da Hiç bir işe yaramıyor.. Bari boş cd verselerdi makbule geçerdi hiç olmazsa filim çekerdim :D
şimdi tüm olayı resetle.
ethernet bağlantısı için
1. explorer aç Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
daha sonra tüm ayarları defauld konumuna getirdiğinden emin ol..
2. sana verilmiş olan ttnet ayarlarına gir güvenlik duvarını kaldır
3.link sinyali direk yandığına emin ol
4. PPPoA için ttnet yazmaman lazım VPI 8 VCI 35 LLC seçili olucak
5.PPPoE dene burda ayar biraz farklı ttnet yazma VPI 8 VCI 35 VC seçili
bu AYARLARI YAPTIKTAN SONRA
ağ kur internet için
haber ver
abi hepsini yaptımıştım.. fakat ttnet yazma dediğin yeri anlayamadım ..
Bazı şeyleri yapıyorum internet bağlantısı var diyor fakat yine herşey şekildeki
gibi
hiçbir antivirus programı firewall ve sp2 güncelleştirmesini yapmadığım halde..
Herşey şekilde olduğu gibi bu şekil neyden kaynaklanıyor.. 260 kb hızla baglandı yazıyor fakat alış veriş yok..
PPPoA ve PPPoE her ikisinide dene örnek bizim orjinal balantı şeklimiz PPPoE fakat PPPoA ile bağlantı kuruyorum PPPoE ayarlarında sana sorar hangi şirket gibi ttent yazma öyle dene ağkurulumun hatalı olabilir bağlantılarını nasıl yaptın birde yerel ağ var onu otamatik yap
tamam abi sorun kullanıcı adından kaynaklanıyormuş şuanda bağlıyım..
Telekomu aradım herkes birbirine yönlendirdi ..
Kullanıcı adınız dogru diyor ama bana verdikleri kullanıcı adından baglanamıyorum..
Başka bir kullanıcı adından baglanıyorum suanda ..
yarın istanbuldan arayacaklarmıs..
bakalım ne olcak..
Ama sorunu çözdüm ilgilnediğin için tesekkürler..
xcedayx
yazdıkların gerçektende çok yararlı şeyler dostum ...
hepsini yapmıştım ve bundan öncede bir sürü modem kurdum ben ..
ama herşeyi denedim olmadı nerden geldiyse aklıma işte başka kullanıcı adı yazdım .. :D
2 günden beri telekomla telefonlasıyoruz.. olmaz öyle birşey diyorlar daha sorun çözülmüş değil.. onlarda kullanıcı adında diretiyor farklı şifreler denettiriyorlar ama nafile ..
neyse suanlık baskasının kullanıcı adını kullanıyorum oyönden sorunumu çözmüş durumdayım..
Telekomdan aldıgım bilgilere göre güncel dns ler...
212.156.4.1
212.156.4.4
212.156.4.20
ilgilendiğiniz için hepinize teşekkürler..
şuanda başkasının kullanıcı adından bağlanabiliyorum..
Dostum bilgisayarla veya benden alakalı hiç birşey yok şuanda..
Normal bir şekilde başka bir kullanıcı adından bağlanıyorum ..(Onlar bağlı iken bağlı olamıyorum tabii)
Bakalım hala kullanıcı adımın dogru oldugunu söylüyor...
Bir sürü tartıstık telefonlasma sürüyor yarın gidicem ..
Herkesi dövücem ordaki :) en son bu olacak ..
uyuz oluyorum böyle bir şeyde direten insanlara yanlış diyorum hala anlamıyor..
kendi kullanıcı adımı yazınca
Sayfa yönlendiriliyor yazıyor ..
Explorer satırında ise
wrong.... kullanıcı adu =şifre vb. şeyler yazıyor..
Bu kullanıcı adının yanlış olduğunu göstermezmi
bırak onu başkasının şifresiyle bağlanabildiğime göre bu ayarlarımın düzgün olduğunu göstermez mi?
Gelde bunu telekomculara anlat ..
1 haftadır anlatamadım..
Yarın dövücem hepsini kafaya koydum çok sinirliyim zaten ..
Arkadaşlar TelekomDNS ler ile ilgili
forumda yeni konu açtım oradan takip edebilirsiniz..
bura TIKLAYARAK ulaşın (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
ayrıca
başkasının kullanıcı adıyla girme doğru girilebiliyor...
PcTeknikZone