Tüm Versiyonu Göster : Küçücük Çocuğa böyle Şaka Yapılırmı....
Küçücük Çocuğa Yaptıkları Şaka....Yuh Artık
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
zuhahah şaka yapayım derken çocuk az daha kriz geçiriyodu baksana monitöre nasıl saldırdı:D :D :D
dedeefendi
20-02-06, 14:13
Yazık olmuş çocuğa ya çocuğun başına bişi gelse olmas bole şakalar yafs.
şaka yaptı akıllı allam ya ...
Çocuğun aklını almışlar yaw :D:D:D
hahahahah :D benden beter çığlık atmış bu çocuk ğş7
kelebekmavisi
20-02-06, 17:43
ayyyyyyyy yazık yaaaaaaaaaa kıyılmaz valla bu çocuğa cık cık üzülüdümm çok
kelebekmavisi
20-02-06, 18:15
bende niye no avatar yazıyor ya nası bişey bu yeni üye oldum bi anlatır mısınız banağj1
dedeefendi
20-02-06, 18:21
bende niye no avatar yazıyor ya nası bişey bu yeni üye oldum bi anlatır mısınız banağj1
forumun sol üst tarafında bulunan abonelik ve kp diye belirtilen yere tıkla ve kontrol paneline gir, oradan avatar düzenlemeye gir kendine uygun olan bir avatarı forumun sana verdiği seçeneklerden seçebilirsin, yada izin verilen ölçüler dahilinde bilgisayarından sana ait olan herhangi bir resmi de avatar olarak kullanabilirsin...
bu nası şaka ya çocuk az daha diğer tarafa gidiomuş ya
bitchbunny
22-02-06, 21:02
ühüüüü ya bu yapilirmi, ben bile acayip korkuyorum kücücük cocuk napsin :( :( :(
Yazık ya çocuğa :) Beyni döndü çocuğun artık bu çocukdan hayır gelmez :)
zavallı cocuk acıdım walla şimdi...
musician_boi
22-03-06, 17:36
dostum paylaşım için saol...ve bu çocuğun o baktığı sitenin linki hatta forumumuzda verilmişti ve bende ilk başta biraz tırsmıştım..gerçekten güsel bişi bu walla...:)
''zuh(A)l''
12-04-06, 17:15
çocuk için çok üzüldüm ama şuan gülme krizindeyim.çok komik ya ama yazık çocuk herhalde hayatı boyunca bilgisayar ekranlarından uzak durucaktır.
karagozlum
16-04-06, 18:50
bu cocugun oynadigi oyun banada emaille gelmisti aynisi, ben bile cok korkmustum ki ben 19 yasindayim, cocuk ne yapsin yani
güçlükavak
30-04-06, 21:31
bırak çocuğu ben öldüm korkudan yazık valla
güçlükavak
30-04-06, 21:35
bakalım avatar değişmişmi
PaVeL_NeDVeD
30-04-06, 21:35
Güldüm biraz ama gerçekten o yaşta onun düştüğü duruma düşmek istemezdimm..
walla bu resim çıkan şeylerden ilk gördüğümde bende bu çoçuk gibi kriz geçirmiştim...
gerizekaLıııı muahahahahaha süper ya :) :). yaLnız bu çoçuk iLeride piskopata bağLar onu söLiim :P
kardelen27
07-05-06, 00:38
slm ellerin dert görmesin cok cok sagol
kizilirmak10
31-05-06, 22:35
çocuğa yanlış yapmışlar
he he cocuk altina sicti vallah
yasıık çocukçağıza ya ödü patladı :mad2: küçücük çocuğa böle şaka yapılırmı ya yuh
ya cocuk öyle cigilik attiki az kaldi monitördeki seytan
korkup kacacakti yazik cocuga ya
ay bende korktum çocukla yenim ediyorum ya
anneme izlettim oda korktu bu arada slm ben yeni geldim
ay bende korktum çocukla yenim ediyorum ya
anneme izlettim oda korktu bu arada slm ben yeni geldim
siteye güzel bi başlangıç yaptın korka korka h.g ''ii forumlar'' ;)
yavrum benim,ciğerim.. içim parçalandı doğrusu.Ama ne yalan söyleyeyim sanırım o oyunu biliyorum ve ben de çok korkmuştum hatta...
(artık gerisini bilenler anlar....)
bu slipknot ne demek bilenler bilmeyenlere anlatsın :)
yazık ya allam yarabbım.kafayı sıyırdı yawrum.
AYYYYYYY allahim bu ne, yazikkk ya vallahi yazik ben bile korkdum kaldiki cocuk , aslinda boyle seyler hic hos degil gulmek eylenmek guzel ama cocugun piskolojisini dusunen yok, yazik valla
eet yaw ben de ilk baştya güldüm ama çocuğa baya üzüldüm nasıl korkmuş canım benim yaw ...
Valla ya çocuk nasıl korkmuş. Baksanıza monitöre vurmuş, yazık ya. Bu oyunu ben de oynamıştım ancak monitöre değil de yukarıdaki x işaretine saldırmıştım (: Çocuklara böyle şakalar yapılır mı? Bu eşşek şakası değil valla eşşeoğlueşşek şakası olmuş.
oyy oyy oyy yavrum kıyamam ben ona, onu bizede yapıyorlar malesef =))) ama küçük değiliz =)
-LasT OttomaN-
10-02-08, 03:42
Koptum resmen ya, çocukcağız çoo komikti :D
Fena korkuttular ama gerçi fenada lafmı :D
Kuzenlerimi etrafıma topladım.Son ses actım..
Bakın siz bu oyunu benim gibi oynayamazsınız ilk önce ben gösteriyim size falan dedim.:D
we sonunda titreyerek odadan cıktılaRR...yasasın Kötülükkkyğ2:hihihiyğ2:hihihiyğ2
bidaha bu cocuk oyun oynarmı :D
ya gerçekten çocuğa böyle şakalr yapılır mı ya nasıl korkmuş
aynı oyunu ben ve bi arkadşım birlikte oynamıştık ama bizim yaptığımız sadece çığlık atmaktı o da hoparlörün sesinin fazla açık olmasıydı
PcTeknikZone