Tüm Versiyonu Göster : usttekine iftira...
herkes bi usttekine iftira atcak tabi seviyeli saygılı olmak kosuluyla :) hade oyun baslasın
Darkfighter
15-02-05, 17:15
kendisi baklava hırsızıdır. baklava görünce dayanamaz hemen aşırırmış.
bana diyo ama en unlu kapkaccıdır kendisi cetesi var hatta katları yatları var kadınların gariban kapkaç madurlarınnın parasıyla yaptırdı hep bu katları yatları yaaa
Darkfighter
16-02-05, 13:19
bir üsttekine iltifat konusunda yazdıklarının hiçbiri gerçek görüşlerini yansıtmıyormuş
her yerde ben reXus un adaşıyım die hava atıyormuş.
(bu arada bir mesajım silinmiş bu konudaki onun da hesabını bi ara sorucam gerekli mercilere :))
aslında bu arkadaşımız kendini lord zannediyormuş:)
aslında kırkayakmış niki ama karizma olsun diye böle yazmış:D
arkadaş herkese iftira atıyormuş arkadaşlar haberiniz olsuuun:)
böle kelebek gibi zarif cıtı pıtı bişe gibi göstermeye calısıomus kendini ama görseniz damacana gibiymiş ...
bu var ya bu bu bu beni dovdu üüühüühhhüühüüü........
bu arkadaş da komiğim diye geçiniyor işte:)
hani geceleri lambanın etrafında uçan yıfak kelebekler varya onlardan mış bu aslında.
Darkfighter
19-02-05, 18:08
vb den falan anladığı yok bunların cafede bi eleman var her şeyi ona yaptırıyo
yaktığı modemlerden sorna dükkanın önünden bile geçitmiyomuş modemci bu arkadaşı
Geyix aslında rexus un sitesi değilmiş :)
hehehheee bu arkadaş deliymiiiiş;)
ya hatun değil mi hepsi aynı ... :D
efendim biri bir üstündelkine delimi dedi bide hatunmu dedi bu üstteki varya bu üstteki hatun ama deli deil zır deli :p yoq aslında hayet mantıklı aklı başında öle hanım hanımcık bişi :p
Darkfighter
10-03-05, 01:47
başkalarının yaptığı mixleri kendinin eseriymiş gibi gösterip bunları arkadaşlarına yutturuyomuş
avatarı da imzayı da çay ocaandaki eleman yapmış ben yaptım die geçiniyo.
Darkfighter
11-03-05, 03:32
sizede karın tokluğuna çalıştırıyolar falan derse sakın inanmayın aslında kendisi köle tüccarıdır
beşiktaşlıyım diye geçiniyo aslında fenerli siz bakmayın ona ..işyeri çarşıda olduğu için yusuf olayı:D
Darkfighter
12-03-05, 23:29
ülkemizde cia ajanı olarak çalışıyomuş
Dün tenhada kötü dövmüşler :D
Bana telefon açıp yardım istemişti ..
Hastaneye kadar sırtımda taşıdım ...
Sorsan yalan söylüyor der şimdi :D
Aslında romeonun saçı kırmızı saklmak için peruk takıyor :)
Varyemezin çok parası var ama hepsini yastık altında saklıyor .. (Bu pek iftira olmadı ama idare edin :D)
bu arkadaş interpol tarafından kırmısı bültenle aranıyormuş
Darkfighter
13-03-05, 21:01
son günlerde msn'de fink atan virüsün yazarıymış
Darkfighter ; MeşGuL yazıo ya yalan küllüye yalan.. başka forumlarda cirit atıor buradanda link götürüo orlara
( ohh bi mod a sölencek en kötü şeyi söledim hadi kalk bakalım altından walla kalksan bile isi kalır :) )
Freem@n ' i En son gördüğümde zabıtalar köşe başında korsan kaset sattığı için kovalıyorlardı.
Geçen gün tesadüfen yine aynı köşe başında karşılaştık bu defa korsan cd satıyordu :D
Seni korsancı :p
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ahaa diene bakın sorsanısa kendisi ne satıomuş orda...korsan film satıordu artık bıraktı o işi yeşillik işine girdi maydanos,dereotu,limon,domat,taze hıyar(tuzlu ama soyulmuş) bide tezgahın altından bağımlılık yapıcı çiğdem (çekirdek dieenlerde var) satıor başlayınca bırakamıon... çok yakalandım ben onun yüsünden cit cit citletiordum zabıta kütletiodu sonra hepde aynı laf. BAŞLAYINCA BIRAKAMION ŞU MERETİ YAWF. KIZ BAK BAK YARIN SİVİLCE ÇIKICAK :p :D
Darkfighter
16-03-05, 23:58
müzik marketlerden cd çalarken yakalanmış
btün forumlardaki adminlere baskı yapıp sorla super mod olmaya çalışıyormuş:D
Darkfighter
02-05-05, 02:49
hocalardan sınav sorularını çalıyomuş ama bunu arkadaşlarından saklıyomuş birde bu hırsızlık anlaşılmasın diye sınavlarda sorulara yanlış cevaplar yazıyomuş red(
hocalardan sınav sorularını çalıyomuş ama bunu arkadaşlarından saklıyomuş birde bu hırsızlık anlaşılmasın diye sınavlarda sorulara yanlış cevaplar yazıyomuş red(
keşke yanlış cwpları olsun yassam, sınawlara girmeye bile tenessül etmiyorum kii:D
bu arada feci zar tutuyor arkadaşım;)
Darkfighter
03-05-05, 02:52
insanları kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyomuş, çıkarı olmazsa selam bile vermiyomuş :)
okadar sahtekarmış ki söylediği hersey yalanmış mesgulum falan ayaklarıda yalanmış sefmediği insanlarla konuşmamak için böle yapıomuş :mad2: evet::
okulu birbirine katmış, bisürü çiftin arasını bozmuş :D
daphe 9 eylul saldırısının arkasındaki gercek isim miş
cok pis bir insanmıs senede sayılıymıs banyo yaptığı yerde yiyecek görunce canı isterse alır yermiş,en buyuk zevkide yerdeki atılmıs sakızları ciğnemekmiş gerci curuklerden ağzında dişte kalmamıs ama.bit pire kene hersey varmış.annesi illalah demişte döve döve öğretirmiş eğriyi doğruyu ona rağmen kafasına girmesmiş aramısda birazda safmış
Okuldaki herkesi korkutup harclıklarını alırmış milletten :D bu şekilde 2 ew ,sayamayacağım kadar da araba almış kendisine...
Darkfighter
12-07-05, 11:07
sırf yaz okulunda yalnız kalmamak için millete de ders çalıştırmıyomuş
Gecenlerde çok güzel bir kız bulmuşlar ama yüzünde fazla aksesuar var diye kaul etmemeiş biraz zenci eş arıyormöus kendisine...
Darkfighter
18-07-05, 10:48
puhahhahaahaaa aman o kızdan bahsetme bana duydumki o piercingli kıza sen asılıyomuşsun
red_hacker
18-07-05, 10:52
Darkfighter aslında canlı bomba şuan aranıyor:D:D:D:Dbu şekildemi iftira atcaz?
aslında bir alman :rolleyes:
red_hacker
18-07-05, 11:55
aslında uzaylı ;) :rolleyes:
arasıra marsa kaçırıyorum red i :D aldığı kimyasal ilaçlar onda alışkanlık yaptı :p
uzay bağımlısı bir alman
red_hacker
18-07-05, 13:31
defne abla aslında bi tür şeytan melek yüzlü şeytan :D :D we 11 eylül saldırılarınıda o yaptı..güsel iftira wsk ğj8
11 yasında değilmiş sırf kızlar ilgi gösteriyo ay kucuk ne seker diyolar falan diye 11 yasındayım diyomuş
birsürü şeytanlıklara karışmışşş aslında masum rolünü oynuyoo...... gş9
buradaki linkte (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) olayı yasayan cocuk bu cocukmuuuuuuuuuuuuuuuuuş ğş7 gş9
Boş kaldığı zamanlarda sırf zewk için insanları öldürüyormus ve öldürmeden önce 1 hafta düşünüyormus hangi yönetemleri kullansam diye :D
Harbi fenerli bi ADmin.
:mad2: :mad:
türk düşmanmıymış :eek: insanların gözünü boyamada üstüne yokmuş
Harbi Beşiktaş düşmanıdır. Kendileri.
Fanatik bir pendik lidir.
Ve ayrıca Kendisi Amy Lee dir.
red_hacker
23-07-05, 18:30
keaslında çok ünlü bir hacker:D:D:D
başkalarına ona 'forumda en çok mesajı olma yolunda giden kişi' demiş arkadaşımızda da gaza gelip foruma ne kadar boş şey warsa yaymış :D :D :D (iftira bi yana o yaşta o bilgi... wsk ;))
red_hacker
27-07-05, 18:20
başkalarına ona 'forumda en çok mesajı olma yolunda giden kişi' demiş arkadaşımızda da gaza gelip foruma ne kadar boş şey warsa yaymış :D :D :D (iftira bi yana o yaşta o bilgi... wsk ;))
abi walla mukemmelsin yaw bi an için doğru sandım.. pr; walla yarışma olsa en iyi iftiracı die 1. sen olursun:D
Yukardaki arkadaş Fenerbahçeye deliiii gibii bağlıı aziz yıldırıma baba diyor hatta :D
ProfessoR_X
08-08-05, 03:59
buradaki linkte (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) olayı yasayan cocuk bu cocukmuuuuuuuuuuuuuuuuuş ğş7 gş9
linki yanlış yazmışsın galiba doğrusu bu (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) olacaktı...
demoman aslında ismi gibi demo olarak piyasaya sürülmüş ama beğenen olmayınca full sürümü çıkmamış böle demo demo gidio:D hail5xd pr;
arkadaş çok yalancıymış:D:D:D
Ayshinin güzelim çocuğa uyuz demesi için baskı yapan arkadaş üsttekidir :D :D O kadar msja rağmen hala anlamamazlığa verio bende bilmiorum die :mad2: :D :D :D
dünyanın en meraklı insanı demomen arkadaşımızmışş.. bu dalda rekor ona aitmiş:D:D
ProfessoR_X
08-08-05, 17:52
butterfly 2+2 nin 5 olduğunu sanıomuş doktorlarında anlatmasına rağmen daha inanmamış 2+2 nin 4 ettiğine:D
ProfessoR_X her msjında beni taklit edio :D :D Şimdi ben iftira yapıyorum ya bakın aynısını yapıcak :D :D :D
ProfessoR_X
08-08-05, 19:32
harbiden güseldi:D:D demoman aslında bu iftiraları kendi bulmuo arkasında parayla çalıştırdığı ifitra bulma timi var onlar buluo demoda bura yazıo napsın orjinal yok:D:D
red_hacker
08-08-05, 19:59
ProfessoR_X aslında manyaq tımharhaneden kaçmış:D:D:D
Bu arkadaş beni izlio :eek: dün gördüm ii saklanamıodu :D :D
aslında Britney'' in soyunması için para veren arkadaş bir amerikalı playboy değilde yukarıdaki TÜRK arkadaşmışş... :D :D
ProfessoR_X
08-08-05, 21:00
aslında ayshiinn in gerçek ismi aysin deil abuzittinmiş o amerikalı playboy derkende demomane iftira atmış asıl yapan abuzittinmiiişşşş:D:D
Yukardaki arkadaş benim siteye aynı başlıktan 2tane atmama sebep oldu şimdide kaçıııyyoooorrrrrr :D :D Harbi ne dalgınmışım bende ha madalya lazım ödüül istiiooruumm :D :D
ProfessoR_X
08-08-05, 22:32
Yukardaki arkadaş benim siteye aynı başlıktan 2tane atmama sebep oldu şimdide kaçıııyyoooorrrrrr :D :D Harbi ne dalgınmışım bende ha madalya lazım ödüül istiiooruumm :D :D
hocam bu gerçekmi iftiramı bea ne zmn olmuş o hatırlamıom walla:D
Yani benim foruma 2ayni msjı atmam gerçek(hemde 2ayrı bölüme :eek: ) ama tabi olayın senle ilgisi iftira ;) Ya ben utanıom cidden ha bugün çok kötü geçti feci stresliyim direkt yansıtmışım foruma :( :(
demomen foruma ısınıyormuş iftira walla.O pişti kavruldu artık.. :D
Sadereköy ben mi foruma alışacam forum bana alışşsın hahaaayyttt die bişi dedi bana bilemicem artık forum onu napar :D :D
Yukardaki insan varya komşuyla hiç iyi geçinmiyoo..:D
KaracaOglan
31-08-05, 19:27
yukarıdaki var ya çok çok çok fesatmış.. :D :D
yukarıdaki tam bir beste hırsızıymış..
yukarıdaki tam bir kelebek düsmanıymıs imzasındaki resimde keleneklere ölüm anlamına geliyormus :D
Yukardaki varya çok cimriymiş kimseyle bildiklerini PAYLAŞ mıyormuş:):):D
yukarıdakinin profil bilgilerine inanmayın o aslında diger forumlara bilgi sızdıran bir casusmusmuş evet::
Yukardaki paylaşımcı fln değilmiş forumda hata olunca rasgele çıkmış o yazı :D
şimdiiiii bu yukarıdaki değerli arkadaşımıx aslında kawgacının biriymiş:D
yukarıdakine iftira atacak bir konu bile yokmus cünki aklınıza gelebilecek her türlü kötü huya sahipmiş
Üstteki sinir yapıo yapıo sonra gelip bizi buluo iftira atıp duruo ne zmn bırakcak bilmioz :D
yukarıdakinin mesajına edilen tüm teşekkürler alıntı yapmaya calısan arkadaslar tarafında yanlışlıkla teşekkür butonuna basılması sonucu oluşmuş :p
Yukardaki arkadaş bütün başarımı yanlışlıklara bağlamaya çalışıoo :mad2: :D :D Knediside yanlışlık sonucu üye olmuş :D
benim yanlıslık sonucu uye oldugum konusunda iftira atarken aslında kendisinin foruma nasıl üye oldugunu anlatıyor :D :D
öylesineeeeeeeeeee: tammmmmmmmmm bir iftiracı:D:D
hakkındaki soyledigim sozlerin dogru oldugunu bildigi için iftira attıgımı soyluyor
bana değer wediği yalan hepsi yalan aslında hepimizden nefret ediyor:D
Öylesineyle yukardaki arkadaş bana tuzak kuruolar siteyi çökertip benim msjları halletcekler biliorum :mad2: :D
bize iftira atarak tüm siteye düşman yapmak istiyo
herkes iftiracı olmus ama öylesine profesyonel iftiracı :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
sayın dostumuz beni cekemiyo bana iftira atıyo
Arkadaş kendini ulaşılmaz sanıo sp:: En büyüğünüz benim bile dedi evet:: :D
(buradaki tum mesajlarım saka amaclı yanlıs anlasılmasın)
bukadar iftira atan bir arkadas a karsı kimsenin sansı yok :D :D
senin kadar iftiracı birini görmedim
micky mi her neyse ne dediğini bilmiyor.. aramısda kalsın kendisi dünynın en ünlü delilerindenmiş:D
bende duydum onu ama hastaneden butterflyla birlikte kaçmışlar onu duydunuz mu? :p :D
yok yanlış duymuşsun sen hastaneye gidince hastaneyii boşalmışlar zaten:D
senin yazdığın iftira değil başka bişey oluyo,
sanırım oyunu yanlış anladın!!!
bu üstteki war ya yolda bisikletle giderken birine çarpıp kaçmış hemde çarptığı kişi yaşlıymış ((: :D
üstteki şahıs kendini 21 yaşında olmamasına rağmen yaşını büyük göstermektedir
KaracaOglan
02-09-05, 21:45
üstteki şahıs, kendini bir futbol tutkunu gibi göstermesine rağmen, topu karpuz zannedip yemeye çalışmış.. :D :D
üstteki şahıs mp3 arşivi olduğunu sanıyor we bizlere hawsa atıyor.Halbuki o mp3 ne işe yarar bilmiyor.Herşeyi abisi yapıyor :D
KaracaOglan
02-09-05, 22:39
o üstteki vatandaşın eline davul vermişler bunun yayı nerde? demiş.. :D :D
Üstteki arkadaş rocktan başka şey dinlemezmiş :D
KaracaOglan
03-09-05, 02:10
üstteki arkadaş, şiddeti sever gibi görünüyor ama kan görse oracıkta bayılırmış :D
Üstteki arkadaş benden korkuor wğ3 :D Ondan böle şiddete olan aşkıma çamur atıor sp:: :D :D
KaracaOglan
03-09-05, 02:19
Üstteki arkadaşın öyle havalı havalı konuştuğuna bakmayın, üflesen uçar o kadar zayıf...
Darkfighter
03-09-05, 11:55
korsan kaset ve film sektörünün elebaşlarındanmış
polis bi bulsak bi daha gün yüzü göremez diyo
beni modluktan atıp ((: kendine yeni ortak buldu :mad2: varya sen yakında onuda değiştirirsin nelerini biliyorumda konusmuyorum :eek:
comez windows kullanicisi red(
forumumusa yeni gelmiş hoş gelmiş ama bişi bilmior yafs:D:D
yukarıdaki arkadas imzasının ne anlama geldiğini bilmiyormuş sırf yabancı dil biliyor desinler diye onu yazmıs :D :D :D
TuerkHacker
22-10-05, 05:23
yukaridaki arkadasla soygun plani yaptik ama paralari kendisi goturdu bana birsey vermedi?
Soyguncularla işim olmaz zati.:D :D Nesine iftira atacam, bu adam itirafçı yavv. :D
TuerkHacker
22-11-05, 05:44
Neset Ertas i severek dinleyen arkadasimiz
Awatarına sivasspor u koymuş ama sivassporda kimlerin oynadığını bilmiyor we siwassporun hiç bir maçını izlememiş bugüne kadar :) :)
bu üstteki vatandaş varya.. türkiye - isviçre maçında gördüm onu biköşeye geçmiş isviçrenin bayrağını çaktırmadan dalgalandırıyordu :mad2:
:D
TuerkHacker
24-11-05, 05:46
bu arkadasin oraya kedi resimini koyduguna bakmayin aslinda o kediyi oldurmek istiyormus oracikta
Awatarına sivasspor u koymuş ama sivassporda kimlerin oynadığını bilmiyor we siwassporun hiç bir maçını izlememiş bugüne kadar :) :)
Kesinlikle, işte iftira budur :D :D
TuerkHacker
24-11-05, 18:29
Kardes boyle itirafmi olur beni´ can evimden vurmayin Sivasspor un birinci ligdde hic macina gtmedijm dogrudur ama ne yaplim gurbet elindeyiz ama futvolculari bilirim tek tek
Iftiraya gelincede ustteki arkdasda kedi dusmanidir oyle avatarind akedi olduguna bakmayin ben bu kedileri toplayip toplu katliam yapacagim diyormus :D
üsteki şahıs sivassporlu olduğunu idda ediyor ama kendisi fanatik galatasaraylı
frukoymuş isim babalığı yapma yemezler daha fruko alacak parası yok havalara giriyor...
=) kusura bakma =)))
Kızıl_Kurt
27-09-07, 15:19
bozdermiş yerim bozderini o ne olaro acıkla bakalım hayatin bozder olmus :D
kalpsizkraliçe
10-10-07, 17:57
üstteki askere gidicekmiş ama silahı görse arkasına bakmadan kaçar buu :pçok korkak
Kızıl_Kurt
10-10-07, 18:28
üstteki askere gidicekmiş ama silahı görse arkasına bakmadan kaçar buu :pçok korkak
:D Korkan senin gibi olsun ;)
geçen gün arkamdan konuşmuşşş :D kulağım çınladııı :D
Sevgilimi çaldın alçak :)
aaaaa kuru iftira :D
asıl sen seeeennn !!!! hayallerimi yıktın, günlerimi kararttınnn ! :D
Heyt be neymişim :D
Asıl cep telefonumu çalıp yerine takozunu verdin...
y-c-ronaldo-7
14-10-07, 23:26
sen benim evcil öküzümü kaçırdın davacıyım??!!
Asıl sen varya sen foruma bütün bilgilerini yanlış girmişsin. Sakaryada falan oturduğun da yok.Zaten avatarını da başkalarından yürütmüşsün suss suçlusun hiç konuşma
bak hem suçlu hem güçlü..çakmağım nerde sen aldın dimi hıııı :hihihi
Aaa sen sigaraya tekrar mı başladınnnnğj3
Bilgisayarıma sen virüs attın dimi..çok zararlısın çokkk
hiyyyy printer'ını kırıp suçu bana attın :S
geçengünkü pastamı sen yedin
bikerem sende benim avatarımı çaldın oh işte çaldım çatla
Hiç te bileeee bu avatar benim hıhhh
Asıl sen benim kalemimi çaldınn
Sen benim imzamı çalmışın :D
Forumdaki bütün resimleri çalmış:)
Benim avatarimi calmis dalgalandirmis:D
Benim paylaşımlarımı çalıyo hırsız:D
sende yalancisin kendi halinde yaziyor ama hep yogunsun hep:)
Sen beni ispiyonladın herkesi ispiyonluyosun:D
bayan değil bu yalannnnnnnnn:D
İnsanların arkasından çok konuşur bu herif. Milletin suratına güler ama arkasından ne işler çevirir. Hiç güvenmeyin bu adamağşj2
Abarttım galiba:rolleyes:
aman allam günün iftirası seçtim bunu + 10000000:D
Bu insan aşırı bencil ve cimridir.bilmeyenler öğrensin.
şekerimi çaldı dikkat edin sizinkinide çalar heeeeeeee
Kendini beğenmiş birisidir.Dik kafalı.Birazda inatçı:D(amma iftira oldu he:D)
evet öyleyimdir ama sen ah sen varya sen cimrinin tekisin kestanelerinden 1 tane bile vermiyosun
Allah annem kestane yaptı.HEPSİNİ YEDİM! :d
ama üstteki varya pc ime reset attırdı 3 gb lik şey e 3 sn kalmıştı :(
üsteki varya çok kötü biri geçende bir kediye kışt dedi :)
Ueheh Yaşasın kötülük :D
Üsteki varya kediye süt verdi... :D
üsteki varya geçende çorbama kaşık attı ya dikkat edin sizinkinede atmasın
kalpsizkraliçe
18-10-07, 15:58
bu üstteki var ya;avatarındaki resim kendi resmi yazıları annesi yazıyo resmide kuzenim diye yutturuyo millete :p
Bu Sevilay varya bu sevilay herkesi birbirine düşürüyo ileri geri konuşuyo yaa
ah bu pesimist varya fenerliyim dior ayak yapıyor aslında koyu cimbomlu
Ah bu 4S@fk@N3 varya bizim paylaşımlarımızı çalıyor başka forumlarda paylaşım yapıyor hırkız
Ya durduk yerde neden yalan söyleme ihtiyacı duydunuzki.Şakadan da olsa yalan söylemek günah...
Hobaaa arkadaşım konu başlığına baksana oyun bu yawww :S
üstekinin çenesi çok düşük yahu
Bu rasinfat var bu rasinfat dış ülkelere ticaret yapıyo :)hehe alınma tmm:D
pWrofd_E cadılıktan istifa etmiş. :D
Koray ı tanımassınız siz,kendini beğenmiş,cimri,bencil,her ayak var bilmessiniz.benden demesi fazla yanaşmayın derim.
Senden beklemezdim bunları... :(
akin_bera var ya cadılardan en çok korkup kaçan cadı avcısıymış... :D
Yaklaşmayın, çarpar, böler, karenizin kökünü alır alimAllah :D
pWrofd E waryaa..bana aslında cadılar çetesini hiç sewmediini itiraf etti::::::::Cadıların icinde ajanlık yapıo..konustuklarını bana ßildirio...:D:D:D
xllReaLErroRllx
17-12-07, 17:51
pWrofd E waryaa..bana aslında cadılar çetesini hiç sewmediini itiraf etti::::::::Cadıların icinde ajanlık yapıo..konustuklarını bana ßildirio...:D:D:D
yozef varya aslında boyle birsey olmadıgını ve kendisinin cadılara yardım ettigini soyledi :D
ßenmi cadılara yardım ediom mahmut:D:D:D?=????
xllReaLErroRllx
17-12-07, 18:09
iftira işte kusura bakma :D
arkadaslar Mahmut'un yaptığı yemekleri yiyen insanlar soluğu acil köşelerinde,hastanelerde alıyolar..sakın denemeyin mahmut'un yaptığı yemekleri!!!:D:D:D:D
xllReaLErroRllx
17-12-07, 20:22
yozef benim yemegimi yedi ama olmedi bana ifttira atıyor :D
(allah korusun )
hayır ben Mahmut'un elinden yemek yemedim iftiraaa kuru iftiraaa:D:D:D
xllReaLErroRllx
17-12-07, 20:26
arkadaslar Mahmut'un yaptıgı yemekler cok guzel ben yedım sızede tavsıye ederım :D!!!:D:D:D:D
hayır ben Mahmut'un elinden yemek yemedim iftiraaa kuru iftiraaa:D:D:D
iftira attıgı belli bir dedigi birisini tutmuyor bana iftira atıyor :D
nası yaptın onu yaa!!!İnanmayın sakın:küs::D:D
xllReaLErroRllx
17-12-07, 20:55
bana ıftıra atıyo :D
Mahmut kadar bencil, kendini beğenmiş birisi daha yok :D
xllReaLErroRllx
01-01-08, 00:50
deryanın benden eksıgı yok :)
crazyturka
03-01-08, 23:29
mahmut bence hırsız benim paralarımı çalıyoooo
mahmut bence hırsız benim paralarımı çalıyoooo
yok arık çocuğa suç atma, o benim paralarımı çalıyor sonra ben gıcık olu senin paralarını çalıyorum:hihihi kendimede attım ama neyse:p
burakvarol222
05-01-08, 18:20
bu üstteki üye varya bu bu çok hırsızlık yapıomuş :p :p :p :p
hatta ve hatta geçenlere kendide itiraf etmiş
Üstteki 12 yaşındayım demiş ama aslında 7 yaşında :)
xllReaLErroRllx
05-01-08, 18:49
NIGHTMARE --> burakvarol222 iftira attı :)
Xx_DAMLA_xX
05-01-08, 19:09
bu üsteki üye varya kardeşine işkence yapıyomuş:D:D
xllReaLErroRllx
05-01-08, 19:42
bu üsteki üye varya kardeşine işkence yapıyomuş:D:D
:):):):) bu usttekı uye aslında uye degılmış :)
crazyturka
05-01-08, 23:37
bu abim varya (mahmut) beni dövüyomuş
Xx_DAMLA_xX
05-01-08, 23:40
ben demiştim demii:D:D bu üstteki üyede çok iyi iftira atıyomuş:D:D
crazyturka
05-01-08, 23:45
bu üüüüüüüüüüüstteki üye var ya herkese msn nessini dağıtıyomuş
Xx_DAMLA_xX
05-01-08, 23:48
zaten şimdi bu forumda benim msn bilmeyen üye yok:D:Dbu üstteki üye varya çok güzelmiş:)
crazyturka
05-01-08, 23:53
yalan desem olmaz bu üstteki üya var ya 46 yaşındaymış
Üstteki üye Nerden bölümüne Antalya yazmış aslında Tranbzondan :D
kalpsizkraliçe
06-01-08, 00:07
üstteki üye adminlerden birine-ismi lazım değil- para vermiş öyle smod olmuş şike yapmış şike:p
xllReaLErroRllx
06-01-08, 00:08
üüssteki uye de aslında uye degıl bızı yalandırıyo :)
mahmut aslında karizma gücü 0..:Düzerinde kücük bi oynama yaptı duyurulur:):D:D
xllReaLErroRllx
06-01-08, 01:12
neden bunu soyledın sımdı mıllet bunu anladı :):) keske aramızda halletse ıdık kac para ıse werırdım senınde ızmıt lı olmadıgı bılıyorum aslında ızmıtlı degıl usttekı uye :)
crazyturka
06-01-08, 13:53
benim abim var ya(mahmut)aslında 17 değil 37 yaşındaymışşşşşşşşşş
Xx_DAMLA_xX
26-01-08, 22:26
bu üstteki üye varyaa hiç kimseyi sevmiyomuşşş herkesten nefret ediyomuşşş :)
Damla war yaa Damlaaa....:):)
aslında Sebnem Ferah'ın wokalistliqini yapıomus da bize caktırmıomus....:D
Xx_DAMLA_xX
27-01-08, 00:03
yusuff varya yusuff aslında o kızla çıkıyomuşş ama aşk acısı çekiyorum diye bizi kekliyomuşş :D
yusuff varya yusuff aslında o kızla çıkıyomuşş ama aşk acısı çekiyorum diye bizi kekliyomuşş :D
:hihihi:hihihi:hihihi nerdeeeee....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
PcTeknikZone