Tüm Versiyonu Göster : İşlemci yanacak...
Görev yöneticisinde arka planda çalışan hiçbir işlem yok normal olarak performans grafiği düşük seviyede olması gerekiyo ama 90-100 arası oynuyo. dolayısıyla pc kasılıyo pencere bile açamıyorum.Arkasaşlar windowsda yada herhangi bi yazılımda hata yok zannediyorum.donanımsal olarak bir problemim olabilir mi olabilirse ne olabilir? virüs taraması yapıldı herhangi bir virüs de bulunmamakta. ayrıca ek olarak ares vb. programlar yada otamatik güncellemeler dışındaki tüm internet bağlantım kesildi msn de 80048820 kodlu hatayı veriyor.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Derhal servise götür derim. Malum, işlemciler 200 $'dan başlıyor.
yaptim olmadi format attim sonra sadece driverleri yükledim hala pc o sekildeydi saol baska önerisi olan var mi?
Senin işletim sistemin sanırım xp birde win me yada win98 yükle bakalım aynı olay olacak mı?
kurmuş olduğunuz driverlarda problem var..bilgisayarınıza yeni taktığınız bir donanım varsa onu çıkartın.ve onun driverını sistemden kaldırın.aynı problemi birçok tv kartı driverında gördüm...
valla sisteme yeni driver kurmadım hep olan driverlar var bide işlemcinin fanı çalışıyo bi problem yok onda ama çok saolun bi format daha atayım driverleri daha dikkatli kurayım
birde formatı atmadan önce fanı elektrik süpürgesiyle temizlemenizi tavsiye ederim.bilgisayar kapalıyken fanın üzerine çok yaklaştırmadan süpürgenin ucunu tutun büyük oranda tozları alır.
ayrıca blok ile cpu arasındaki termal macunda özelliğini kaybetmiş olabilir.(bana bi yerden tanıdık geliyor :)) bunu yenilemekte makinenizi rahatlatacaktır ;)
ancak bir önceki mesajımda da dediğim gibi durduk yere olması ve işlemcinin %100 de çalışması driverlardan kaynaklanan bir sorun gibi gözüküyor.
ayrıca blok ile cpu arasındaki termal macunda özelliğini kaybetmiş olabilir.(bana bi yerden tanıdık geliyor :)) bunu yenilemekte makinenizi rahatlatacaktır ;)
Bana da olayın nedeni termal macun gibi geliyor basıma gelmişti 70 dereceden 45 lere düştü karaca saolsun macun işe yaramıstı ;)
PcTeknikZone