PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ölemiyorum...

SeVeNHiLL
15-02-06, 13:49
BazI anlar var, bir sarkI geliyor kulagIma; zamanI durduran, bana "Seni" hatIrlatan..

O anlar acaba diyorum.. Acaba o da beni düsünüyor mu.. Benim onu sevdigim kadar o da beni seviyor mu.. Gözlerinde kayboldugum insanIn kalbinde azda olsa bir yerim var mI?..

Sorular, sorular, sorular.. Bana ne yasattIn ki seni bu kadar unutulmaz, seni bu kadar Vazgeçilmez yaptI.. Biliyorum sorular seni bana getirmez.. Biliyorum acIm ne yaparsam yapayIm dinmez..

Her güne baslarken Vazgeçtim diyorum. Bu gün son.. Bir daha adInI anmayacagIm, gözlerini düsünmeyecegim, nefesini hissetmeyecegim.. Olmuyor yapamIyorum i$te.. Seni içimden söküp atamIyorum…

Hayatta bir insanIn basIna gelebilecek en büyük mucizesin… Ve ne sansLIyIm ki ben bu mucizeyi yasadIm.. Hala da yasIyorum… Hala geceleri karanLIk odamda bana gülümsüyorsun..

Gittiginden beri degisen çok sey yok... Senden kalanlarla seni yasamaya çaLIsIyorum.. Her yagmurda dIsarIya fIrLIyor sokaklarda seni arIyorum.. Seni ilk gördügüm günü hatIrLIyorum.. O anI yasIyorum.. BasInI omzuma koydugun anI.. Keske diyorum o an ölebilseydim....

Yine yagmur yagIyor.. Yine sokaklardayIm.. Yine agLIyorum.. Ve yine ölemiyorum..