PDA

Tüm Versiyonu Göster : PhpBB2 FORUM Sorunu

nishat
12-02-06, 15:46
Dostlar bir sorum olacak. Benim phpBB2 den düzenlenmiş bir forum uygulamam var. Ama bunu haklayıcılar epey karıştırdılar. Açıklarını gidermem gerekiyor. Veya bunu yeniden düzenlemem gerekiyor.

Şimdi öğrenmek istediğim şu:

Yeni bir forum yapmış olsam kopyalamış olduğum eski forum yedeğini, dosyaları, eski yazışmaları, bölümleri bu yeni foruma uygulayabilir miyim? Böylece açıklardan kurtulmuş olur muyum? Tek derdim forum içindeki değerli yazışmaları kaybetmek korkusu. Bu nedenle şimdilik forumu devreden çıkardım. Çaresizim. İşin kötüsü sadece html biliyorum. Bu php sistemini bir türlü öğrenemedim. Bu forumu düzenleyiveren dostuma da ulaşamıyorum.

Bana bir yol göstermenizi rica ediyorum.

Saygılarımla

varyemez
12-02-06, 17:11
Forumunuzdaki bilgileri kaybetmeden başka bir servera yada başka bir versiyona yükseltebilirsiniz.O konuda korkunuz olmasın.özellikle sizin için vbulletin forum programını öneririm. PhpBB2 den vbulletine geçiren bir dönüştürücü olduğunu duymustum.Ararsanız bulacağınıza eminim.
Saygılar...

nishat
12-02-06, 18:26
Öncelikle verdiğiniz bu güzel haber için teşekkür ederim. En azından verileri kaybetmeyeceğim güvencesinin olmasını bilmek çok güzel.

Şimdi sorun forum sürümünü yükseltmek ve yeni düzenleme yapmak. Umarım bu konuda yardımcı olabilecek dostlar vardır. Aslında keşke dediğiniz gibi olsa da (PhpBB2 den vbulletine geçiren bir dönüştürücü olduğunu duymustum.) alt yapıyı değiştirebilsem.

Teşekkürler.

varyemez
12-02-06, 19:13
Bence öncelikle bu dönüştürücü programı bulmalısınız bulamazsanız upgrade işlemini anlatırım..

nishat
12-02-06, 19:55
Sonsuz teşekkürler dostum. Dediğiniz gibi dönüşüm daha iyi. Genellikle vbulletin formlarının PhpBB2 den daha sağlıklı, güvenilir olduğunu söylülar. Bu konuda yetersiz olduğum için bilemiyorum. Ama siz de bunu önerdiğinize göre doğrusu budur sanırım. Wğer olmazsa yine phpBB2'nin belki son sürümüyle devam edebilirim. Bu konuda sizin gibi dostların varlığını bilmek bana güç veriyor. Eğer işin içinden çıkamazsam sizi rahatsız edebilir miyim?

Saygılarımla

varyemez
12-02-06, 19:59
Tabiyki her zaman yardımcı oluruz ;)