Tüm Versiyonu Göster : Cd yazdırmada ipuçları
Cd yazdırmada ipuçları
a-)işletim sistemi olarak xp de en yüksek ve kısa süreli hız limitine olaşılabilir.(xp cd yazmayı geliştiren tek işletim sistemidir)
b- cd nin kalitesi
Kalite sırasını yazayım
1- teflon (altı siyah)
2-gümüş
3-mavi
4-yeşil yeşil cd ler en yavaş yazılan cdlerdir (ör: fly)
c- cd rewriter 52 x hızı destekler ama hiç bir zaman bir cdnin kabul ettiği son hızda yazdırılmamalıdır.Bir alt hız seviyesi tercih edilmelidir.Uzun süre yüksek hızlarda yazdırma cd rewriterın ömrünü kısaltır ve yazma süresini arttırır.700 mb üstü cd yazımları da cd rewiterın lensine acayip zarar verir..
bilgiler icin saol varyemez..
bilgiler için saol wma uzantılı dosyayı mp3 olarak nasıl bir cd ye yazabilirim acaba
bilgiler için saol wma uzantılı dosyayı mp3 olarak nasıl bir cd ye yazabilirim acaba
KARDEŞ VMA MP3 YAPMAK İSTİYORSAN..DÖNÜŞTÜRÜCÜ (CONVERTER)KULLANMAK GEREKİR.. GOOGLEDEN ARATTIR ...BULURSUN..
BU ARADA CD LERİN MARKALARINI SÖYLESENİZ...HANGİ CD LER DAHA İYİDİR..
Hacker_Lee
13-06-06, 02:20
KARDEŞ VMA MP3 YAPMAK İSTİYORSAN..DÖNÜŞTÜRÜCÜ (CONVERTER)KULLANMAK GEREKİR.. GOOGLEDEN ARATTIR ...BULURSUN..
BU ARADA CD LERİN MARKALARINI SÖYLESENİZ...HANGİ CD LER DAHA İYİDİR..
hangi cd ler değil, yani Cd' nin altında ki tabaka ne kadar kalın olursa o kadar kalite ve yazım ı vardır. Örneğin bakır cd ler var onlar çok pahalı ama biraz zor bulunyor..Saygılarımla by hacker_lee
benQ kullanıyorum süper...
princo'dan ötesi yalan hele benQ en dandiği benim kullandığım
Ben herzaman en düşük hızda kayıt ediyorum...
ben dms blue kullanıyorum ve memnunum.
En iyi Yazma hızı 8x dır kolay kolay sorun çıkarmaz ...
Arkadaşlar bence herzaman teflon cd leri kullanın...hem uzun ömürlü hem dayanıklı
arkadaşlar ben en son hızda kayıt ediyordum şimdi cd rw artık yazmıyor.onu tamir ettirme imkanım varmı.yazarken birden yarıda kesiyor.hata veriyor.
arkadaşlar ben en son hızda kayıt ediyordum şimdi cd rw artık yazmıyor.onu tamir ettirme imkanım varmı.yazarken birden yarıda kesiyor.hata veriyor.
Cd rewriterlarda tamir imkanı neredeyse yok denebilir.Yapmanız gereken şey sadece içini temizlemek buna rağmen bir düzelme yok ise garanti kapsamında değiştirmeyi deneyin.Bundan sonraki cd yazdırmalarınızda son hızı kullanmayınız uzun ömürlü olmasını istiyorsanız..
teşekkür ederim sağol arkadaşım temizleme olayını bir yapayım eğer sonuç alırsam yanıt veririm..
sanitorium
05-10-06, 23:01
DMS cd leri guseldir
arkadaslar benim cw son bir haftadır %99 a gelip yazma hatası diyo bunu duzltmenin bi yolu var mı? yok ce değişmesimi gerekiyo? kullandığım cd philips, bu gune kadar problem yasamamıstım.
adnankiraz
27-12-06, 05:25
c- cd rewriter 52 x hızı destekler ama hiç bir zaman bir cdnin kabul ettiği son hızda yazdırılmamalıdır.Bir alt hız seviyesi tercih edilmelidir.Uzun süre yüksek hızlarda yazdırma cd rewriterın ömrünü kısaltır ve yazma süresini arttırır.700 mb üstü cd yazımları da cd rewiterın lensine acayip zarar verir
burada 700mb üstü demekle neyi kastettin acaba cd lere 700mb tan fazla veri kaydedilebiliyormu?
adnankiraz
27-12-06, 05:26
bide laptop writerlarının ömürlerinin kısa olduklarını söylüyorlar siz ne diyosunuz...?
PcTeknikZone