PDA

Tüm Versiyonu Göster : 14 subat hakkında yorumlar

DiAnA
14-02-05, 14:16
14 şubat size ne anımsatıyo onları paylasıma acalım :)

BuTTeRflY
14-02-05, 18:49
14 şubat benim için çok değersiz bi gün. yani hiç önem wermem. ama valentine olyını düşündüğümde anlamlı bigün;) toplum her zmnki gibi saptırmış. aptalca hediye alıyor insanlar birbirlerine sadece. ama herkese saygı duyuyorum. ben bgnü tasvip etmiyorum sadece o kadar. saygılar....

varyemez
14-02-05, 19:16
14 şubat benim için çok değersiz bi gün. yani hiç önem wermem. ama valentine olyını düşündüğümde anlamlı bigün;) toplum her zmnki gibi saptırmış. aptalca hediye alıyor insanlar birbirlerine sadece. ama herkese saygı duyuyorum. ben bgnü tasvip etmiyorum sadece o kadar. saygılar....

Bencede katılıyorum hediye satmak isteyenler için süper bir gün..

gokhandnzl
14-02-05, 20:34
bence sevgililer gününü bir güne sıkıştırmak yanlış. o yüzden arkadaşlara katılıyorum. bu gün sadece alışveriş çılgınlığı yapılıyor...

cadı
21-02-05, 19:14
ya ben böyle günleri hep saçma bulmuşumdur.hele hediye olayları fln çokçok saçama.ama tabi bu günü önemseyenlere saygım war.

DiAnA
22-02-05, 14:23
ya arkadaslar neden bu kadar abartıyosunuz ve marjinal fikirler uretmeye calısıosunuz?? öğretmenler gunu gelir hemen öğretmenininzi arayıp kutlarsınız , siz öğretmen olsanız öğrenciniz aramasa bozulursunuz .
anneler gununde annenize en guzel surprizleri yapmak istersiniz onu mutlu etmek icin hatta herkesin anneler gunun kutlarasınız siz anne olsanız sizinkini kutlamasalar hatırlamasalar bozulursunuz.
buda sefgililer gunu yane illa asıklar değil ki birbirini sefenlerin gunu ve siz bunu sacma buluyorsunuz peki neden diğer gunleri kutluyorsunuz onlarda sacma ozaman.
benim efet kutlayacak bir partnerim vardı ama ben sadece onun değil herkesin sefgililer gununu kutladım. annemle babamın özellikle vu onlara yazdıım mesajda söyleydi "Siz benim ilk ve en buyuk sefgililerimsiniz.sefgililer gununuz kutlu olsun" . biraz daha geniş pencereden bakın cok dar dusunuyorsunuz...

karaca
25-05-05, 18:04
ya arkadaslar neden bu kadar abartıyosunuz ve marjinal fikirler uretmeye calısıosunuz?? öğretmenler gunu gelir hemen öğretmenininzi arayıp kutlarsınız , siz öğretmen olsanız öğrenciniz aramasa bozulursunuz .
anneler gununde annenize en guzel surprizleri yapmak istersiniz onu mutlu etmek icin hatta herkesin anneler gunun kutlarasınız siz anne olsanız sizinkini kutlamasalar hatırlamasalar bozulursunuz.
buda sefgililer gunu yane illa asıklar değil ki birbirini sefenlerin gunu ve siz bunu sacma buluyorsunuz peki neden diğer gunleri kutluyorsunuz onlarda sacma ozaman.
benim efet kutlayacak bir partnerim vardı ama ben sadece onun değil herkesin sefgililer gununu kutladım. annemle babamın özellikle vu onlara yazdıım mesajda söyleydi "Siz benim ilk ve en buyuk sefgililerimsiniz.sefgililer gununuz kutlu olsun" . biraz daha geniş pencereden bakın cok dar dusunuyorsunuz...

+1 pr; pr;

Black_Cobra
25-05-05, 20:36
Kesınlıkle sadece PARA TUZAGI sacma....

tasslehoff
25-05-05, 20:45
bana hiçbişi hatırlatmıo. bence diğer günlerden bir farkı yok. sırf 14 şubat var die farklı davranacaksınız bişiler hissettiğins kişiye. dimi ama?

karaca
26-05-05, 03:20
Kesınlıkle sadece PARA TUZAGI sacma....

ulen ne adamsın yaaa...yaptıklarını yazayım mı buraya çakal :D :D para tuzağı diyene bak...sen saçıyorsun paraları :p

ebruli_1905
26-05-05, 15:09
hiç romantik deyilsiniz ya.nedemek saçma para tuzagıymış alla allaa.o gunu ona ayırıyosun ona deger veriyosun en azından yılda bikez ona özel bişe yapıyosun.ya bilmiyorum bana göre çok guzel çok değerli bi g
ün :)

Black_Cobra
26-05-05, 16:01
Olum aklımız basımıza geldı sımdı.... :D

karaca
26-05-05, 16:39
hiç romantik deyilsiniz ya.nedemek saçma para tuzagıymış alla allaa.o gunu ona ayırıyosun ona deger veriyosun en azından yılda bikez ona özel bişe yapıyosun.ya bilmiyorum bana göre çok guzel çok değerli bi g
ün :)

ben sadece birgüne sığdırmam sürprizleri...benimle geçen her an sürprizdir zaten :cool:

ebruli_1905
26-05-05, 17:20
vayyy :)) aman böle olunda hiç hatırlamayın :p

karaca
27-05-05, 09:43
vayyy :)) aman böle olunda hiç hatırlamayın :p

tabii gayet mümkün ;)