Tüm Versiyonu Göster : Sigarayı Neden içiyorsunuz..!
Sigarayı yeni bırakan daha dogrusu bırakmaya çalışan biri olarak merak ettim ..
insanların sigarayı niye içiyor herkesin farklı bir nedeni vardır herhalde..
Yemekten sonra güzel gitmesinden hariç :D
Madem sohbet bölümü bazı konuları burda tartışalım..
Örneğin neden sigarayı bırakmıyorsunuz..
Veya sizce sigara neden bırakılmalı..
Sigara içmeyen kişiler sigara içenleri nasıl görüyor..
Gerçekten kötü kokuyor :p
Sigaraya nasıl başladınız..
Çocuğunuz içerse ne yaparsınız..!
İradenizi kontrol edin bugün sizde sigarayı bırakın :)
sana katılıyorum bence cok kötu bir alıskanlık koku acısından göruntu acısından cok cirkin bende iciyordum öle basladık ama bıraktım simdi milyonda bir canım ister bazen icerim ama gercekten cok memnunum nefes aldığımı hissediyorum :) herkesed söyluyorum SİGARAYI BIRAKIN :...........
vallaaaa ben birçok kez denedim her seferinde vize final zamanı tekar başladım. neden içtiğimi bende bilmiyorum canım istiyor fakat ilk nefesi çektiğimde lan yine yaktık be diorum sonra ziyan olması die bitiriyorum
Bilmiyorum ya sigaradan nefret ediyorum nedense hayatım boyunca 1 yada 2 kere içmişimdir.İçince tiksinç bir his gelmişdi içime o zaman dan beri içmeme taraftarıyım.Ve içenleri hoş karşılamıyorum özellikle kapalı yerlerde içerlerse.Kardeşim ölmeye niyetliyseniz kendiniz ölün bizi niye aynı ortamda zehirliyorsunuz :)..Şaka bir yana bırakın sigarayı derim direk nefes kokusundan kaybetmeniz bile yeterli bir sebep ;)
al1skanl1k olmus b1rakmak istiyoum ama bi türlü b1rakam1yorum..
arkadaşlar bırakın şu iğrenç warlığı yawf. hepiniz bi güzellik yapmış olursunuz. kendinize zarar vermek hoşunuza gidiyorsa. yok ben mazoşistim diyorsanız dewam edin tabi. bişi diyemem. ama en azından forum olarak arkadaşlarımızdan kimse sigara kullanmasa ne güzel olurdu;)
al1skanl1k olmus b1rakmak istiyoum ama bi türlü b1rakam1yorum..
bırakmanın tek yolu bence şuan yaptığım şey sigara içenlerden uzak durmak ve aklıma sigara geldiğinde kola veya çikolata gibi şeyler yemek içmek bastırıyor. Zaten kilo almam lazım :)
Özellikle kola gayet işe yarıyor ..sigaradan iyidir ;)
ben bir pasif içiciyim rex gibi bacalar yüzünden evimde zehirleniyorum ama artık sıkı kurallarım var odamda sigara içmeyi yasakladım:D
ben bir pasif içiciyim rex gibi bacalar yüzünden evimde zehirleniyorum ama artık sıkı kurallarım var odamda sigara içmeyi yasakladım:D
ii yapmışsın uriel dostum. tebrik ederim;)
Darkfighter
19-02-05, 13:31
ben bir pasif içiciyim
işte bende aynen böyleyim hatta bende öyle bir şans vardırki mesela vapura binerim püfür püfür esen rüzgardan bir iki nefes alayım diye vapurun üst kısmına çıkarım o açık alanda o rüzgara rağmen ya yanıbaşımdan ya arkamdan mutlaka bi taraftan burnuma sigara dumanı gelir. deli olurum böyle durumlara. bilmiyorum ben içmediğim içinmi acaba etrafımda sigara içenlerin dumanlarının üzerime gelmesine bu kadar dikkat ediyorum bilemiyorum.
sizede böyle durumlar oluyomu acaba
duman güzele gidermiş:D:D
PcTeknikZone