PDA

Tüm Versiyonu Göster : hayatta ennn çok ne sizi sinir eder?

BuTTeRflY
13-02-05, 22:11
hade bakalım kimleri neler sinirlendiriyormuş öğrenelim:)

reXus
13-02-05, 22:55
fortran finalinden 20 almak

BuTTeRflY
13-02-05, 23:07
ben açtım konuyu ama cvp wermedim cwp weriyoruuum.
beni aptal insanlara bişiler anlatmak çıldırtır. acayip derecede sinir eder. bütün cinlerimi everest e tırmandırır.

KoRn
13-02-05, 23:58
İnsan sandıklarının HAYVAN çıkması...

RoMeO
14-02-05, 03:23
şaka da olsa saçımı bozanlara uyuz olurum.. Abi ne istiyon benim sacımdan okadar ugrasmıs yapmısım sonra sen gel 2 hamlede saçımı boz :)
+ çok bilmiş insanlardan ben şunu yaparım ben bunu yaparım şunu yaptım deli olurum ya öyle bir insanın yanında durmak onu dinlemek çıldırtır beni .. bunları yapan birisi geldi şimdi aklıma yine sinirlendim..

DiAnA
14-02-05, 04:27
bende 1 ukala insanlara 2 cok bilmişlere 3 10 defa anlattıın seyi tekrar soranlara 4 - 5 - 4
sinir olurum ya cileden cıkarım hatırlamak bile beni sinirlendiriyo .......................

yesghost
14-02-05, 05:45
yanlış anlaşılmak. istemeden birisini kırmak

varyemez
14-02-05, 08:56
Beni ennn çok sinir eden şey düşündüğüm veya bildiğim bir şeyi karşımdakine anlatamamak yada onun anlamak istememesi ayrıca kendini beğenmiş insanlardan nefret ederim.Alçak gönülllü olmalı insan...

BuTTeRflY
14-02-05, 18:41
ben büyüklerinin ellerini öpmeye acaiiip sinir oluyorum yawf. çok saçma gelio bana

zortnets
14-02-05, 18:49
1aldigim oyunun bozuk cikmasi veya ekran kartinin kaldirmamasi
2bi isimin yarim kalmasi

SteNLie
14-02-05, 21:46
bir insan1n emretmesi..

BuTTeRflY
19-02-05, 21:12
insanların zaaflarımı kullanmasına siniiiiiiiiiiiir oluyorum ben

BuTTeRflY
23-02-05, 22:34
bi deeee malzeme dersinden quiz olmak çıldırtıcı bişeeeey

gokhandnzl
23-02-05, 22:36
sabahın köründe okula gitmeye sinir oluyorum...

varyemez
23-02-05, 22:47
aaa çook zayıflamışsın kelimesi bide gökan gibi erkenden kalkmak ..

F®eeM@n
25-02-05, 02:14
bi deeee malzeme dersinden quiz olmak çıldırtıcı bişeeeey
ehehe +1
bide quiz i kaçırdım üstüne +111252 oldu ulen programda 19 21 yazıordu ders saati meğerse salı günü içinmiş o.. kaynar sular kafama önce çok sakin döküldü (FF) sonra kaynar döküm oldu(FU) üstelik s yide Mn la bağladı herif bana... bu yaşa gelmişim hala quis kaçırıyomuşum ulen kabahat bendemi yıllardır bırakıonus ben ne yapayım...malzeme olduk artık okulda demirbaş misali :( :(

nese nemi en sinir eder sinir oldum zati sinirliken birinin bana seni en çok ne sinir eder die sorması :D

dapHne
25-02-05, 03:49
sözümün kesilmesi ve her konuda "mutlaka ben haklıyım" takıntısı olan şahsiyetler (ıyy gıcık şeyler)

DiAnA
26-02-05, 11:04
benim cekingenliğimi ukalalık die değerlendirip beni tanımadan yorumlayan insanlara gıcık olurum!

blade#
03-03-05, 01:13
1-anlatmak istediğim olayı nedenlerden dolayı anlatamamam...
2-bana güvenilmemesi...
3-ukélalık...(bazen yaptığımdandır belki)

blackwitch
03-03-05, 01:36
ehehe +1
bide quiz i kaçırdım üstüne +111252 oldu ulen programda 19 21 yazıordu ders saati meğerse salı günü içinmiş o.. kaynar sular kafama önce çok sakin döküldü (FF) sonra kaynar döküm oldu(FU) üstelik s yide Mn la bağladı herif bana... bu yaşa gelmişim hala quis kaçırıyomuşum ulen kabahat bendemi yıllardır bırakıonus ben ne yapayım...malzeme olduk artık okulda demirbaş misali :( :(

nese nemi en sinir eder sinir oldum zati sinirliken birinin bana seni en çok ne sinir eder die sorması :D

malzeme dersinden bende biraz çekmiştim ama az:)
bide malz.e quizinde adam nuran olan adımı murat yazmış ve yaına not olarak bi "0" kondurmuş...eminim ben "0" alamam ya...gittim hocam(kürsü başkanı aynı zamanda) dedim adımı yanlış yazmışsınız bide herhalde bu isimde biri sınava girmedi die sıfır vermişsiniz dedim pişkin pişkin.....:) adam çıkardı kağıtlara baktı....resmen sıfırı vermmiş bana.... sonra adımı düzeltti ve gerçek adımın yanınada sıfır oldu ondan sonra:)

beni en çok sinir eden şeyse sabit fikirli insanlardır.. anlatırsın anlatırsın tın tın anlamazyaaaaaaaaa.... :(

varyemez
03-03-05, 01:54
malzeme dersinden bende biraz çekmiştim ama az:)
bide malz.e quizinde adam nuran olan adımı murat yazmış ve yaına not olarak bi "0" kondurmuş...eminim ben "0" alamam ya...gittim hocam(kürsü başkanı aynı zamanda) dedim adımı yanlış yazmışsınız bide herhalde bu isimde biri sınava girmedi die sıfır vermişsiniz dedim pişkin pişkin.....:) adam çıkardı kağıtlara baktı....resmen sıfırı vermmiş bana.... sonra adımı düzeltti ve gerçek adımın yanınada sıfır oldu ondan sonra:)

beni en çok sinir eden şeyse sabit fikirli insanlardır.. anlatırsın anlatırsın tın tın anlamazyaaaaaaaaa.... :(

blackwitch +1 sabit fikirliler konusunda...

BuTTeRflY
12-03-05, 10:20
wizeler yaklaşıo walla şu anda beni ennn çok ders çalışmak sinir ediyooooo

urieL
13-03-05, 07:50
şuan film indiriyorum ve 2 mb kala download durdu deli olacam...

Darkfighter
16-03-05, 23:37
kırmızı ışığa yakalanmak kadar yeşil ışık yandığında birilerinin kornaya basmak suretiyle bunu haber vermesine sinir olurum

cadı
17-03-05, 21:27
beni aptal we özenti insanlar sinir eder.ya bence insan kendi olmalı ne o öyle başkalarına özeniolar.

varyemez
17-03-05, 22:55
beni aptal we özenti insanlar sinir eder.ya bence insan kendi olmalı ne o öyle başkalarına özeniolar.

katılıyorum dostum özentili insanlardan nefret ederim..

Darkfighter
22-03-05, 01:47
yüzüme karşı yalan söylenmesinden nefret ederim, aptal yerine konmaktan nefret ederim, bu yüzden özür dileyemeyecek kadar kendini beğenmiş insanlardan da nefret ederim

delikanlı
11-01-07, 15:04
delikanlı olmayan insanlardan nefret eedrim bide kendini bi b.k sanan insanlardan nefret ederim

çöpbali
04-02-07, 20:39
beni en çok şu hayatta psikolojik baskının ardından sen bilirsn diye cwbın bana bırakılması uyuz eder

karagozlum
18-02-07, 23:50
Kapris yapan insanlar beni sinir eder.
Sonra karsidakini anlamadan dinlemeden ón yargida bulunup kizan insanlardan nefret ederim.!
Erkekler hakkinda olumsuz birsey soyledigimde: '' Ayy yoksa sen feministmisin? '' diye soran insanlarada sinir oluyorum. Feminist degilim.! :D

darkness84
19-02-07, 00:29
birisinin beni aptal yerine koyupta gözümün içine baka baka yalan söylemesi..bide birisinin beni küçümsemesi sanırım..

samuray
09-03-07, 00:43
Galatasaray Yazanlar

TURKIYEM
10-05-07, 19:14
Hayatta beni en cok sinir eden kendini bir sey zannedenler. Kendilerini yuksekte olduklarini zannedenlerdir. Zaten boyle zannedenler bir gun o yukseklikligi kaldiramayip yere cakiliyorlar.

karagozlum
10-05-07, 19:20
Is hayatinda yada her ne olursa olsun bir adim yukselince, kendisini birsey zannetmeye baslayan ve bunun icin karsisindaki insani kucuk goren insanlara sinir oluyorum.! Fani dunya'da bile bunlarin hesabini yapiyorlar, yazik aciyorum....

TURKIYEM
10-05-07, 19:23
kATILIYORUM, KESINLIKLE HER KELIMELERINE

karagozlum
10-05-07, 19:24
kATILIYORUM, KESINLIKLE HER KELIMELERINE
Sagol caniksğş6

BaYku$
11-05-07, 00:44
Anlamadıkları konularda kullaktan duyma sacma haberleri insanları biliyormuşcasına saten kişilerden.

rasinfat
12-05-07, 13:00
kendisini birşey sanan insanlardan ve birde iyi olan insanları kıskanarak arkasından ben daha iyi yaparım diyen insanlara sinir oluruuuuuuuuuuum

conseqly
16-05-07, 22:06
Is hayatinda yada her ne olursa olsun bir adim yukselince, kendisini birsey zannetmeye baslayan ve bunun icin karsisindaki insani kucuk goren insanlara sinir oluyorum.! Fani dunya'da bile bunlarin hesabini yapiyorlar, yazik aciyorum....

Sana katılıyorum karagözlüm eklemek istediğim bir şey var yalnız;insanın karakteri değişmez,hani bir söz vardır 7 sinde ne ise 70.de de odur gibisinden.
Fakir ama cimri bir insanın paraya sahip olmasıyla dışardan farkedemediğimiz bu özelliği derinlerde biryerlerde uyurken tetiklenir ve ortaya çıkar.
Aynı durumu makam mevki hırsıyla dolu bir insanın ise bu basamakları çıkmasıyla bir mevkii elde etmesiyle farklı bir karaktere büründüğünü düşünebiliriz halbuki bu özellik onda mevcuttu fakat gözükmesi için faktörlerin biraraya gelmesi gerekir...

selametle.

karagozlum
16-05-07, 22:13
Sana katılıyorum karagözlüm eklemek istediğim bir şey var yalnız;insanın karakteri değişmez,hani bir söz vardır 7 sinde ne ise 70.de de odur gibisinden.
Fakir ama cimri bir insanın paraya sahip olmasıyla dışardan farkedemediğimiz bu özelliği derinlerde biryerlerde uyurken tetiklenir ve ortaya çıkar.
Aynı durumu makam mevki hırsıyla dolu bir insanın ise bu basamakları çıkmasıyla bir mevkii elde etmesiyle farklı bir karaktere büründüğünü düşünebiliriz halbuki bu özellik onda mevcuttu fakat gözükmesi için faktörlerin biraraya gelmesi gerekir...

selametle.
Evet sende haklisin conseqly...

kalpsizkraliçe
06-04-08, 03:35
birinin bana emretmesi...ğşj2

Nef-î
06-04-08, 14:38
benim en sinir oldugum şey kulanılmak.bundan nefret ediyorum işi düşünce arkadaşın olmak beni çok sinirlendiriyor:)bi de çok konuşmak:D

rasinfat
15-04-08, 11:24
sevmediğim birine benzetilmek

Xx_DAMLA_xX
15-04-08, 16:29
Aldatılmak...

akin_bera
15-04-08, 19:37
Kendini iyi gibi gösterenlere,kendi burnunun dikine gidenlere,kendi dediklerinin hep doğru olduğunu düşünenlere,kendini diğer insanlardan farklıymış gibi gösterenlere hem sinir hemde uyus olurum.

s10er
15-04-08, 19:50
bencil ve kendini bisey sanan ama aslında hiç bisey olmayan kisilerden nefret ederim

Elfida
15-04-08, 20:01
yüzüme söylenmeyen şeylerden nefret ederim. Cesaretin yoksa susuacaksın ustu kapalı söylenen sözler orda burda konusan korkaklar benı cok kızdırır.

iki yüzlülük hiç hoşlanmam. Lafları işine geldiği gibi çeviren hani karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşan tipler vardır ya işte onlar sinir olurum. Dürüst olmayan herkese ve herseye sinir olurum..

#selin#
15-04-08, 20:14
iyi niyetimin suistimal edilmesine sinir olurum....